Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2023 07 18, 20:23)
o dar jei i fronta pasimtu   rolleyes.gif​ </p>

įdomu kaip tą padarytų ir kaip tai apsimokėtų gaudyti biggrin.gif
Atsakyti

įdomu kaip tą padarytų ir kaip tai apsimokėtų gaudyti biggrin.gif

Gaudymo sistema paprasta .bauda ,bauda ,bauda.. anstoliai    

Baudžiamasis kodeksas numato.................. baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų

Atsakyti
Teletabės, jau anglai Anglijoje kalba, kad Lietuva gali išpeovokuoti karą su savo sprendimais. Ką kaltinsit, kai karas prasidės?
As neseku ivykiu. Kas dėjo parašus už komendanto valandă rusams, gyvenantiems Lietuvoje? Kas bus atsakingas uz karo sukėlimą? Nezinau ka anglai turi omenyje 'komendanto valanda', bet pasakiau, kad to ir reikia tiketis is daunų.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 07 18, 20:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73088952" data-time="1689701234"><div><p>įdomu kaip tą padarytų ir kaip tai apsimokėtų gaudyti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gaudymo sistema paprasta .bauda ,bauda ,bauda.. anstoliai    </p><p><span style="text-align:justify;">Baudžiamasis kodeksas numato.................. baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų</span></p>

As tai siūlyčiau sūkeles tėvus, kurie palieka savo vaikus, priverstinai atitarnauti uz savo vaikus, pilnai sumoketi uz vaiku mokslą ir aprūpinti NT. Priverstinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 liepos 2023 - 20:06
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 07 18, 20:31)
Gaudymo sistema paprasta .bauda ,bauda ,bauda.. anstoliai    </p><p><span style="text-align:justify;">Baudžiamasis kodeksas numato.................. baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų</span></p>

aha, kai jau karas, tai yra kada ten tiems antstoliams dirbti biggrin.gif
čia tau ne Ukraina, kur šalis didelė ir atsilaiko, o čia paimtų tikrai per 3 dienas, tai kada spėtų sugaudyt užsienio piliečius?
Papildyta:
bando būt geru meru
kaip bebūtų ten vėliau, bet dabar labai pagirtina smile.gif

V. Benkunskas nepasiduoda dėl J. Basanavičiaus gatvėje planuojamų kirsti medžių
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 07 18, 17:37)
Bet kaip taip saves nematyti?
Tai butent, kad dazniausiai vaikas atspindi tevus.

Zinok, as tau rimtai rasau-tu turi dideliu problemu su atmintim.
"Mano ketvirtokas jau dabar aiškina kaip jis po mokyklos eis i kariuomenę"
Tai kur ta tavo TEISIBE? Gal irgi kuri tik cia pasakas apie savo sunu?

O sakai negerai, kai tėvai ir mokykla išauklėja vaikus pilietiškais, mylinčiais Tėvynę? Na tikrai mano vaikai nenorėtų, kad čia ateitų putlerio okupantai ir tada reikėtų ieškot kue emigruot į normalią šalį.

Oho, kas aš per tokia važna persona, kad mano dešimtmečio postus saugai, čia popieriuje ar galvoje? Ar čia tik mano personai tokia "garbė" ar ir kitas kolekcionuoji? Nes tu pati nebesusigaudai ar ką kas pasakė ar pati sukūrei. O jei iš tikrųjų kažką panašiai parašiau, tai gal ir buvo mokykloj kokia pilietiškumo pamokėlė ir kažką panašaus namuose pasakė. Bet norėčiau vis tik citatą, nes tikrai neprisimenu biggrin.gif . Apie tai, kad eis į kariuomenę savanoriu pradėjo kalbėt gal prieš du metus kai draugo brolis išėjo. Ir jo geriausi draugai tą patį darys. Ir džiaugiuosi, kad tarp jų nėra mankurtų kaip taviškiai.
Atsakyti
bliadinos kiek prisiplėšia, per žinias kalba apie valdžiažmogių turtą
landsberginiai tai be žodžių, už karalius daugiau turi
Atsakyti

Yra vaiku, kurie jau nuo mazhens megsta mushtis, buriasi i gaujas. Kariuomene, tai galimybe realizuoti savo sugebejimus ir polinkius. Ar jus norit, kad taptu banditais?

Čia tu teisus, bet nejau sakysi, kad tėvai tema netiri visai įtakos?

Atsakyti

Ko pesates , vistiek ne jum i ta kariumene eiti :)

))))))

Niekas nesipeša, žmonės išsako savo nuomones. Ir ne visi tik apie save galvoja, žmonės ir vaikais savo rūpinasi ar šiaip yra liberalių pažiūrų ir nekenčia bereikalingos prievartos.

Atsakyti

Jei speja nueit ,kol neprisidirba ir neatsiduria kalejime .  As tai zvengiu iki nugriuvimo ,,,kai emigranciu vaikus saukia i kariumene  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  o dar jei i fronta pasimtu   :rolleyes:​  Putinas ,,Wagner,,  isformavo ,nuginklavo  ir t.t.t     kazkaip taipp   .idomu  kuom baigsis   tai
O kas tau čia juokinga? Man tai absurdiška. O į fronta niekas nepaimtų,  nepergyvenk. Ar čia lygini su Rusija, sakai jau Lietuva tokia pačia patapo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 liepos 2023 - 21:13

Gaudymo sistema paprasta .bauda ,bauda ,bauda.. anstoliai    

Baudžiamasis kodeksas numato.................. baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų

Kokie antstoliai, jei gyvena žmogus kitoje šalyje? Ir jei karas tai žinok jau px tie antstoliai ir turtas Lt būtų, jei tokio turėtu 18metis  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

bliadinos kiek prisiplėšia, per žinias kalba apie valdžiažmogių turtą
landsberginiai tai be žodžių, už karalius daugiau turi

Nenaujiena, ten jo uošvis gi irgi ne eilinis žmogelis. Kažko man ten panašiau į santuoką iš išskaičiavimo, nei meilės, nors žinoma visko gali būti gal sujungė prijatnoje i paleznoje :D 

Atsakyti

Dubliuojasi žinutės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 liepos 2023 - 21:20