Oho, kas aš per tokia važna persona, kad mano dešimtmečio postus saugai, čia popieriuje ar galvoje? Ar čia tik mano personai tokia "garbė" ar ir kitas kolekcionuoji? Nes tu pati nebesusigaudai ar ką kas pasakė ar pati sukūrei. O jei iš tikrųjų kažką panašiai parašiau, tai gal ir buvo mokykloj kokia pilietiškumo pamokėlė ir kažką panašaus namuose pasakė. Bet norėčiau vis tik citatą, nes tikrai neprisimenu

Tai mylinciais tevyne ar valdzia? Be to, tu neigei, na nesakei, kad visi privalo ginti tevyne, anot, taves tik valstybe taip sake, o ne tu

Pati prasei citatos, perziurek savo postus kur siandien rasei 😊 kas dabar nepatinka? Ne, nevazna. tik nuolat meluojanti persona...
Atmintis gera... Tu rasei, bet matau pati nesusigaudai, ka rasai... Taip pritariu, kad namuose girdejo, nes ir tu nuolat cia SM rasei apie tai seniau...
Kad tu nori, man nk nereiskia. As nenoriu. pati susirask. Pasidomek kaip galima pagal iterpta sakini surasti pradini posta...
Plius dar ir isplauke ka vaikysteje girdejo, ir aisku, kad nores. Nk nuostabaus.
Maniskiai planuoja studijuoti...ilgai.
Politiku vaikai, anukai ir t.t. , kurie studijuoja mankurtai?