Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 21, 14:28)
Analizavime as daug stipresnė už tave. Sitai visiems aišku. Tavo šeimoje kazkas vyksta. Kiek supratau, tau vaikai maziau rupi uz vyra. Tu del ju nepergyveni. Reiskiasi kazkas su tavo sabutylniku. Su juo santykiai keiciadi, todel ir tavo postu emocinis fonas keiciasi.

emocinis fonas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Ir ne pilnatis atrodo. Bet burk toliau iš kavos tirščių, jau viena man nelaimes kovo mėnesį žadėjo biggrin.gif . Jūs juodąja magija užsiimat, ar kaip biggrin.gif . Neveikia, žinok ax.gif
Atsakyti

Analizuose ji stipresnė :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 13:32)
emocinis fonas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Ir ne pilnatis atrodo. Bet burk toliau iš kavos tirščių, jau viena man nelaimes kovo mėnesį žadėjo biggrin.gif . Jūs juodąja magija užsiimat, ar kaip biggrin.gif . Neveikia, žinok ax.gif

tik patvirtinai šiuo postu, kad tau vaiko liga px biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 14:49)
tik patvirtinai šiuo postu, kad tau vaiko liga px biggrin.gif

Kokia dar liga? Kai neturi vaikų, tai nežinai kiek kartų per metus vaikai serga infekcinėmis ligomis biggrin.gif . Kovido liga nelaikei, o čia pmanyk... savaitė antibų ir pasveiko. Ir tai buvo vasarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 13:32)
emocinis fonas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Ir ne pilnatis atrodo. Bet burk toliau iš kavos tirščių, jau viena man nelaimes kovo mėnesį žadėjo biggrin.gif . Jūs juodąja magija užsiimat, ar kaip biggrin.gif . Neveikia, žinok ax.gif

As tau kada linkejau nelaimės? Apsigraibyk.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 21, 13:35)
<p>Analizuose ji stipresnė biggrin.gif</p>

Tau, kaip mokytojos smegenu nesiotojai, pasakysiu puse lupu, kad neapsijuoktum garsiai pries kitas mamkas - rašosi 'analizėje' 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 liepos 2023 - 13:12
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 21, 13:35)
<p>Analizuose ji stipresnė biggrin.gif</p>

Nu, ir visi tai žino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Maja Di, va tau už viską 4u.gif

O aš bėgu (dabar, žiū, analizai prasidės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) vasarot toliau smile.gif

Nors, jei atvirai, tai geriau "mental help" analizai negu Kremliaus nupisų viešas mėšlas...

Čiau bambinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 13:58)
Kokia dar liga? Kai neturi vaikų, tai nežinai kiek kartų per metus vaikai serga infekcinėmis ligomis biggrin.gif . Kovido liga nelaikei, o čia pmanyk... savaitė antibų ir pasveiko. Ir tai buvo vasarį biggrin.gif

Aha, nieko tokio po 40 tempa, visai nieko tokio blink.gif antibai saldainukai tiesiog blink.gif
aš dėl savo šunų labiau pergyvenu nei tu dėl vaikų unsure.gif
nesakomas ypatingai tikslus laikas, kad žmogus dar daugiau nepritrauktų bėdų, sakoma tk apytikriai, ar įkirtai jau pagaliau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 07 21, 14:02)
Nu, ir visi tai žino biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Maja Di, va tau už viską 4u.gif

O aš bėgu (dabar, žiū, analizai prasidės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ) vasarot toliau smile.gif

Nors, jei atvirai, tai geriau "mental help" analizai negu Kremliaus nupisų viešas mėšlas...

Čiau bambinos 4u.gif

Tai niekaip neišeini? Vežimėlis užstrigo tarpduryje?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 15:03)
Aha, nieko tokio po 40 tempa, visai nieko tokio blink.gif antibai saldainukai tiesiog blink.gif
aš dėl savo šunų labiau pergyvenu nei tu dėl vaikų unsure.gif
nesakomas ypatingai tikslus laikas, kad žmogus dar daugiau nepritrauktų bėdų, sakoma tk apytikriai, ar įkirtai jau pagaliau? blink.gif

pasilaikyk ligas sau, kitiems nemėtyk. Liga yra liga, niekas neapdraustas. Tada kažkokias nelaimes man būrei.... ne mano vaikui. Dabar kita būria, ir kaip tyčia vėl prieš kelionę biggrin.gif . Tu džiaukis nors trupiniu to kuo aš džiaugiuosi ir būsi laimingesnė.
O kaip pergyventi reikėjo? Tavo burtų klausyt? Pergyvenau, važiavau į vaistinę naktį, gydytojai skambinau, ekstra važiavom į polikliniką. Kaip dar reikia pergyvent, pas šarlatanus, kurie užkalbėjimais gydo, vežt?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 14:20)
pasilaikyk ligas sau, kitiems nemėtyk. Liga yra liga, niekas neapdraustas. Tada kažkokias nelaimes man būrei.... ne mano vaikui. Dabar kita būria, ir kaip tyčia vėl prieš kelionę biggrin.gif . Tu džiaukis nors trupiniu to kuo aš džiaugiuosi ir būsi laimingesnė.
O kaip pergyventi reikėjo? Tavo burtų klausyt? Pergyvenau, važiavau į vaistinę naktį, gydytojai skambinau, ekstra važiavom į polikliniką. Kaip dar reikia pergyvent, pas šarlatanus, kurie užkalbėjimais gydo, vežt?

kokias dar nelaimes? tau gal jau alzheimeris prasideda? rašiau, kad tik neturi ko per daug džiūgauti ir juoktis forume, nes ne iki juokų po gero mėnesio bus.
Tai jau pergyvenai, važiavai, darei ar visgi tai juokas ir nieko tokio? biggrin.gif apsispręsk tu, disbalansine tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 15:38)
kokias dar nelaimes? tau gal jau alzheimeris prasideda? rašiau, kad tik neturi ko per daug džiūgauti ir juoktis forume, nes ne iki juokų po gero mėnesio bus.
Tai jau pergyvenai, važiavai, darei ar visgi tai juokas ir nieko tokio? biggrin.gif apsispręsk tu, disbalansine tu biggrin.gif

Rūpinausi, kaip kiekviena normali motina. Ne tau spręst apie motinystę ir rūpestį vaikais. Auklėk savo ciucikus ir burk ant jų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 21, 10:48)
<p>Mokė kas? tėvai, patys baigę tris klases? Ar jie turtingi ir sugebėjo samdyti tiek korepetitorių? Va tu imtum mokyt vaikus savo-katastrofa gi, vaikų gyvenimai sušikti.</p>

as ir mokinau, kol mazi buvo, dabar patys mokosi, i mokykla nuejo skaitydami, rasydami ir t.t. tu ziuriu nesigaudai visai apie vaikus i rju ugdyma, na nekeista mazai su jais uzsiemei gyvenime. nu tu pvz baigei mokykla, aukstaja ir kas is to vis tiek buka. unsure.gif

o tu zinai tu zmoniu issilavinima? is kur? rase kur nors ar pati susifantazavai? pagal testus ju vaikai zinojo daugiau, nei reikia pagal amziu, tai gal susitvarko kol kas su uzduotim? ne beda gi buvo, ta, kad jie i mokyla nevede, beda tik kad jis ten nusvaiges del dokumentu..... o siaip zinai, kad legalu Lietuvoje namu mokymasis??

na bet a padarysi su tavim, kai tu diktaturos fane, as tai uz laisve, ne uz aiskinima kaip kitiem savo vaikus auginti tol, kol nera smurto.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 21, 11:10)
Kaip nuobodu jus skaityti
Nu jeibogu, tas pats per ta pati, tas pats per ta pati. Jokiu nauju spalvu, idomiu diskusiju.

Va kad ir musu kvailelės Montekristos tena apie namu apmokyma - nesuprasi kas atsitiko, kur, kada, su kuo.
Absoliutus penktos klases mokinio rasymas.

zinok pritariu jau vsi reciau uzeiti norisi, tas pats per ta pati unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 07 21, 12:43)
Valdzia kuria dar viena parodomaji susidorojima, KAD BIJOTU, nes fashizmas panashu ateina ilgam. Tokias problemas galejo ishpresti be konfrontacijos.
Bet konfrontacija tai budas ibauginti.

Tas tevas tai keistas cia jau shvelniai, bet valdzios reakcija yra dar neprotingesne

pritariu kazkokia keista situacija, galejo tikrai ispresti paprasciau, aisku dar tas celofanas issikiso padare sou, vienu zodziu visi durniai, o vaikai kncia.
Nieko apart to, kad nesusitvarke dokumentu tevai bloga nedare, reikejo paisodinti ta teva kkokiai soc darbuotojai ir isaiskinti aiskiai variantus, jei jie nesusitavrkys dokumentu, kas ju laukia ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 liepos 2023 - 13:50