Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 14:20)
pasilaikyk ligas sau, kitiems nemėtyk. Liga yra liga, niekas neapdraustas. Tada kažkokias nelaimes man būrei.... ne mano vaikui. Dabar kita būria, ir kaip tyčia vėl prieš kelionę biggrin.gif . Tu džiaukis nors trupiniu to kuo aš džiaugiuosi ir būsi laimingesnė.
O kaip pergyventi reikėjo? Tavo burtų klausyt? Pergyvenau, važiavau į vaistinę naktį, gydytojai skambinau, ekstra važiavom į polikliniką. Kaip dar reikia pergyvent, pas šarlatanus, kurie užkalbėjimais gydo, vežt?

Kaip suprasti 'kita vel buria ir prieš kelionę"? Apie kă tu cia nusišneki?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 14:48)
Rūpinausi, kaip kiekviena normali motina. Ne tau spręst apie motinystę ir rūpestį vaikais. Auklėk savo ciucikus ir burk ant jų.

norėsiu ir bursiu ant tavęs biggrin.gif pati mažiau lįsk prie kitų, kad negautum atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 16:05)
norėsiu ir bursiu ant tavęs biggrin.gif pati mažiau lįsk prie kitų, kad negautum atgal biggrin.gif

nekišk savo purvinų nagų prie svetimų vaikų
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 21, 15:16)
nekišk savo purvinų nagų prie svetimų vaikų

esu aš jūsų baubas, nemėgstu aš vaikų, bu bu bu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 15:28)
esu aš jūsų baubas, nemėgstu aš vaikų, bu bu bu biggrin.gif

Tau visi namie?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 21, 15:34)
Tau visi namie?

o tau? nesupranti, kad erzinu Mają su dainele iš multiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 21, 15:55)
o tau? nesupranti, kad erzinu Mają su dainele iš multiko? biggrin.gif

Tavo juokeliai montekristos lygio. Apsivemsiu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 21, 15:56)
Tavo juokeliai montekristos lygio. Apsivemsiu

svarbu veikia biggrin.gif ji intelektualių nesupranta, pabodo aiškinti vis jai iš naujo ir iš naujo, kiek glaima
Atsakyti

361924200_6525750377491923_2478544557889

Atsakyti
susiraskit pacios
:
"Депутат Госдумы Виталий Милонов предлагает ввести принудительное осеменение для незамужних женщин старше 24 лет.
- До 24 лет наплясались уже на дискотеках, пора и о государстве позаботиться, - пояснил депутат."
Atsakyti

O tai kad cia jos visos pencininkes ,jom neaktualu  . ..  Nebent ten amziaus cenzo nera  :lol:​  

Dar pinigu duos turbut ,100 reigstago rub.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 23 liepos 2023 - 11:25

susiraskit pacios
:
"Депутат Госдумы Виталий Милонов предлагает ввести принудительное осеменение для незамужних женщин старше 24 лет.
- До 24 лет наплясались уже на дискотеках, пора и о государстве позаботиться, - пояснил депутат."

Na iš dalies sąžininga, jei iš vyrų reikalauja gyvybę atiduot, tai iš moterų gyvybę pagimdyt irgi gali reikalauti. Ko tikėtis, jei gyveni diktatūroj, kur niekas nesiskaito su tavim , nori skiepija, nori į kariuomenę šaukia, norės privers gimdyti, paskui norės atims vaikus.....

Šiandien kaip tik mąsčiau, kad mūsų gyvenimas nedaug kuo nuo vergovės skiriasi. Priklausomai nuo šeimininko.

Atsakyti