Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 07 26, 20:08)
Tu gali kitus šimtus ir tūkstančius kartų vadinti durnėm, glušėm, asilais ir pan, bet nuo to pati protingesnė netapsi
Lietuva, tavo žiniai, Europoje. Atsibusk. Žinok negyvenu, bet daug važinėju ir draugų bei giminaičių turiu kitose ES šalyse ir UK gyvenančių. Nebe sovietų sąjungoj esam, kai tik iš televizoriaus, kuris rodė ką partijai reikėjo, galėjai sužinot kas kaip kur biggrin.gif .

Moterėle, tu pati turi pagyventi uzsienyje, išprusti, kad pamatytum savo užzombinimo lygi.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 26, 20:39)
Pavasarį, vasarą  ir rudenį galima važinėti. Džiaukis, kad žmonės daugiau galės dviračiais pasivažinėt, ir judesys ir tarša mažesnė.
O kuo susijęs koviduko skiepas ir čipas?
Jei apie mane, tai dabar, prieš pensiją pats laikas į užmiestį keltis gyventi. Jaunimui judesys, tūsai reikalingi, kurių daugiau centre, o vyresniems, nei vaikus vežiot, nei ką, arčiau gamtos. Nors mano sūnus irgi užmiesty statosi namą, jis irgi nuo gamtos kaifouja, dirbti, vakarot gali centre, o miegoti geriau kur ramu. Čia kiekvienam savo, niekam neperšu kur jam gyventi, kiekvienas renkasi. Mieste, užmiesty, Lietuvoj ar užsieniuos, kiekvieno pasirinkimas.

Kodel tavo sūnus nesavanoriauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 liepos 2023 - 21:07
QUOTE(Amadėja* @ 2023 07 26, 21:19)

nu amadeja netampyk taip saito su tokio dydzio nuotraukom
Atsakyti

Nesuprantu. Mažinu labai. Nebent part.lt grybauja 🤔

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 26, 21:46)
nu tai va galėsi važinėtis iš savo kaimo į miestą, oi kaip minsi biggrin.gif

jei dar nesupratai kuo tai susiję, tai jau nebesuprasi smile.gif

nu tokia visame kame laiminga bagočka galėjai gi įpirkti namą mieste su pakankamai žemės daržiukui rolleyes.gif

Tai ir dabar važinėju. Nežinau kas čia bagočka, aš tai tikrai ne, burbanti gyriasi kaip ji melejonus varto, aš tai vidutinė klasė biggrin.gif . O kodėl mieste pirkti, kur judesys beprotiškas. O kur geri sklypai mieste, tai pusę lemono, ar net lemoną kainuoja, toks gal ir gerai būtų, bet ne mano kišenei. Bet nė kiek nepavydžiu tiem, kurie tai gali sau leisti biggrin.gif
Nu tai papasakok neišmanėlei kuo susiję čipai su skiepais biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2023 07 26, 23:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73090832" data-time="1690398834"><div><p>nu amadeja netampyk taip saito su tokio dydzio nuotraukom</p></div></blockquote><p>Nesuprantu. Mažinu labai. Nebent part.lt grybauja 🤔</p>

Aš pomidorus jau irgi savo valgau wub.gif . Ir agurkus, ir cukinijas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 26, 21:52)
kaip aš džiaugiuosi tais visais suverenais wub.gif šaunuoliai, kokie drąsūs žmonės, kad visaip kaip priešinasi ir parodo valdžiažmogiams, kad lengva nebus visus suvaryti į skait. lagerius

ten tai totalūs durniai bigsmile.gif
QUOTE(-burbanti- @ 2023 07 26, 23:01)
Moterėle, tu pati turi pagyventi uzsienyje, išprusti,  kad pamatytum savo užzombinimo lygi.
Papildyta:

Kodel tavo sūnus nesavanoriauja?

Vadinasi mano pažįstami ir giminės, gyvenantys tieik UK, tiek kitose ES šalyse visi užzombinti bigsmile.gif
Mano sūnaus gyvenimass jo reikalas. Nepergyvenk, savo pareigą Tėvynei jis atliko ir dabar padeda Ukrainai kiek gali ax.gif . O eiti ar neiti savanoriauti, jo reikalas, jis ne pastumdėlis kaip taviškis, pats už savo veiksmus atsako, aš jam nevadovauju.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 07 26, 20:52)
kaip aš džiaugiuosi tais visais suverenais wub.gif šaunuoliai, kokie drąsūs žmonės, kad visaip kaip priešinasi ir parodo valdžiažmogiams, kad lengva nebus visus suvaryti į skait. lagerius

jie tik sektantai nesiorientuojantys istatymuose ir teiseje. ne jokie ne drasus zmones, kvailiai ir tiek, rizikuojantys savo vaiku gerove, panasus i psichinius ligonius.

nebus lengva ? juokauji? buvo sunku per covida daryti, ka tik valdzia sugalvodavo? viska uzdaryti ir t.t.?
svarbu viska teisingai ivynioti i blizgancius poieriukus, kaip del jusu paciu geroves, del zmonijos, del kaimynu ir t.t. ziurek kai teletabes suvalge viska del prievartiniu skiepu, manai butu kitaip? Ziurek Kinijoje kaip viska sauniai igyvendinta su iv socialiniais kreditais ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 liepos 2023 - 23:44

Nežinau, norisi ar nesinori jiem pabandyt, gal tikrai prisižiūrėję tų filmukų ir jiems šlykštu... Bet kai pradeda kliedėti, kad LGBT propaganda visur kišama, nu nežinau, man niekas nekiša. Su sūnum kalbuosi, visom temom, tai niekas ir mokykloj jokios propagandos nebruka biggrin.gif. Vaikai auklėjami būti laisvais, toleruoti kitokius, ne tik seksualines mažumas, bet ir tautines, neįgaliuosius. Nesuprantu kur buduliai tą propagandą įžvelgia. Ir visur tik pi...imąsį mato...

nu, mano vaikai irgi kažkaip ramiai auga :D 

Atsakyti

Pas mus užmiesty auga tik tai, kas auga pats, nereikia vargt :D Agurkai ir serbentai :D Vyšnia dar stypso :D Aš mieliau su knyga hamake guliu, nei darže kapstaus. bet neatmetu, akd į senatvę patrauks link daržo :D

Atsakyti

nu ir važinėkis visą rudenį ir žiemą biggrin.gif

ne pati, o pagal koviduko skiepą biggrin.gif
Papildyta:
tavo paskyrą nulaužė gėjus biggrin.giftai tikrai ne tu
Papildyta:
jinai ketina į kaimą keltis, tai prarastas reikalas biggrin.gif

O tau idomu,kas ,,ja,,  nulauze :)  ))))

As isduosiu paslapti ,su metais- pradedi matyti daugiau   :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 27 liepos 2023 - 08:33

per dideli netelpa :)))))

Atsakyti

Einu geriau pomidorų apžiūrėt ir priskint kokį dubenėlį 😁

Skanus ,kaimiski ,savi 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 27, 00:42)
jie tik sektantai nesiorientuojantys istatymuose ir teiseje. ne jokie ne drasus zmones, kvailiai ir tiek, rizikuojantys savo vaiku gerove, panasus i psichinius ligonius.

nebus lengva ? juokauji? buvo sunku per covida daryti, ka tik valdzia sugalvodavo? viska uzdaryti ir t.t.?
svarbu viska teisingai ivynioti i blizgancius poieriukus, kaip del jusu paciu geroves, del zmonijos, del kaimynu ir t.t. ziurek kai teletabes suvalge viska del prievartiniu skiepu, manai butu kitaip? Ziurek Kinijoje kaip viska sauniai igyvendinta su iv socialiniais kreditais ir t.t.

nesvarbu, visi didvyriai, kurie priešinasi šiai išprotėjusiai visuomenei, kuri manosi, kad ji laisva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 07 27, 09:32)
<p>O tau idomu,kas ,,ja,,  nulauze smile.gif  ))))</p>
<p>As isduosiu paslapti ,su metais- pradedi matyti daugiau   biggrin.gif</p>

nu tada džiaugiuosi už tave smile.gif
Atsakyti

Pas mus užmiesty auga tik tai, kas auga pats, nereikia vargt :D Agurkai ir serbentai :D Vyšnia dar stypso :D Aš mieliau su knyga hamake guliu, nei darže kapstaus. bet neatmetu, akd į senatvę patrauks link daržo :D

Nebepatrauks jau 😁

Agurkai, sakai, auga patys 😃

Nu vistiek pasodint reik, laistyt. 

Su lauko pomidorais dar paprasčiau.

Atsakyti