Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nebepatrauks jau 😁

Agurkai, sakai, auga patys 😃

Nu vistiek pasodint reik, laistyt. 

Su lauko pomidorais dar paprasčiau.

Pasodinam, palaistom savaitgaliais, jei atvykstam :D Auga :D

A, dar krapai auga su pertuškom :D Šalia :D 

Atsakyti

Pasodinam, palaistom savaitgaliais, jei atvykstam :D Auga :D

A, dar krapai auga su pertuškom :D Šalia :D

Tada augtų ir pomidorai. 

Aj, tik daigų reik, nes iš sėklų lb.vėlai būtų 😁

Atsakyti

nesvarbu, visi didvyriai, kurie priešinasi šiai išprotėjusiai visuomenei, kuri manosi, kad ji laisva biggrin.gif
Papildyta:
nu tada džiaugiuosi už tave smile.gif

O kaip jie priešinasi? Slapstosi su vaikais neaišku kur? Nematau jokio didvyriškumo, pirma žmogus turi rūpintis sava šeima ir vaikais. Jei nori aukotis lai tada nekuria šeimos.

Man ir seniai panašu, kad jis gėjus.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 27, 11:17)
</blockquote><p>O kaip jie priešinasi? Slapstosi su vaikais neaišku kur? Nematau jokio didvyriškumo, pirma žmogus turi rūpintis sava šeima ir vaikais. Jei nori aukotis lai tada nekuria šeimos.</p><p>Man ir seniai panašu, kad jis gėjus.</p>

nusispjauna ant dokumentų ir pridaro "valdininkėliams" (reliai jie gi tik mūsų patarnautojai) galvosūkių, papildomo darbo ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti

nusispjauna ant dokumentų ir pridaro "valdininkėliams" (reliai jie gi tik mūsų patarnautojai) galvosūkių, papildomo darbo ir t.t. biggrin.gif

Taigi pilna bomžų be dokumentų, niekam jie nerūpi kaip ir tas priekvaišis tėvelis, rūpi tik vaikai, nes iš tokių biznis daromas. Kaip tik tarnybom šansas parodyti, kad jos "dirba". Visokiom prieglaudos užsidirbti.

Juk atims tuos vaikus iš jų, bent laikinai, kai ras, o vieną dieną tikrai ras, kur jie slapstytis ilgai be dokumentų, kas juos išlaikys. Jie daro viena po kito žingsnius vis daugiau lįsdami i pažeidimus, dar ir į kalėjimą gal paklius už tai. O kenčia gi vaikai. Ar tu pvz darytum ka nors. Kas grėstu, jog tavo šuniukai būtų atimti į prieglaudą ir ar tokius veiksmus vadintum didvyriškumu? O ten vaikai, ne šuniukai.

Pilna šeimų, kurie sugeba apeiti sistemą neluošindami savo vaikų ir neleisdami iš to sistemai užsidirbti.

Niekad niekaip negirsiu žmonių, kurie savo vaikus stato į pavojų. Eik protestuok, dalyvauk mitinguose, kur kokias organizacijas, partijas, inicijuok referendumus, o ne šitaip.

Atsakyti

:D Kažkaip tų dokumentų prireikia, kai ima rėkt-kur mano pensijaaa, kur mano tas anas :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 07 26, 23:20)
Tai ir dabar važinėju. Nežinau kas čia bagočka, aš tai tikrai ne, burbanti gyriasi kaip ji melejonus varto, aš tai vidutinė klasė biggrin.gif . O kodėl mieste pirkti, kur judesys beprotiškas. O kur geri sklypai mieste, tai pusę lemono, ar net lemoną kainuoja, toks gal ir gerai būtų, bet ne mano kišenei. Bet nė kiek nepavydžiu tiem, kurie tai gali sau leisti biggrin.gif
Nu tai papasakok neišmanėlei kuo susiję čipai su skiepais biggrin.gif
Aš pomidorus jau irgi savo valgau wub.gif . Ir agurkus, ir cukinijas.
Papildyta:
ten tai totalūs durniai bigsmile.gif

Vadinasi mano pažįstami ir giminės, gyvenantys tieik UK, tiek kitose ES šalyse visi užzombinti bigsmile.gif
Mano sūnaus gyvenimass jo reikalas. Nepergyvenk, savo pareigą Tėvynei jis atliko ir dabar padeda Ukrainai kiek gali ax.gif . O eiti ar neiti savanoriauti, jo reikalas, jis ne pastumdėlis kaip taviškis, pats už savo veiksmus atsako, aš jam nevadovauju.

Macius as tokiu lietuviu, kaip taviskqi. Ju labai daug. Jie nedalyvauja visiskai jokiame miestu ar gyvenvieciu visuomeniniame gyvenime, netgi su kaimynais tik 'labas ir visogero', ypac jei jie vietiniai. Uzsidare savo mazuose gyvenimeliuose. Ju kas drauga - dazniausiai tokie patys lietuviai, nu dar rusakalbiai ir lenkai.

Tai kaip prie tokios motinos patriotes, jos vaikai net savanoriai nėra? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 27, 08:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73090777" data-time="1690383366"><div><p>Nežinau, norisi ar nesinori jiem pabandyt, gal tikrai prisižiūrėję tų filmukų ir jiems šlykštu... Bet kai pradeda kliedėti, kad LGBT propaganda visur kišama, nu nežinau, man niekas nekiša. Su sūnum kalbuosi, visom temom, tai niekas ir mokykloj jokios propagandos nebruka vartotojo įkelta nuotrauka. Vaikai auklėjami būti laisvais, toleruoti kitokius, ne tik seksualines mažumas, bet ir tautines, neįgaliuosius. Nesuprantu kur buduliai tą propagandą įžvelgia. Ir visur tik pi...imąsį mato...</p></div></blockquote><p>nu, mano vaikai irgi kažkaip ramiai auga biggrin.gif </p>

Na taip...ne taip, kaip tu - kazarmose.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 27, 08:40)
<p>Pas mus užmiesty auga tik tai, kas auga pats, nereikia vargt biggrin.gif Agurkai ir serbentai biggrin.gif Vyšnia dar stypso biggrin.gif Aš mieliau su knyga hamake guliu, nei darže kapstaus. bet neatmetu, akd į senatvę patrauks link daržo biggrin.gif</p>

Be abejo, kai vaiku neturi kam tie dsrzai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 liepos 2023 - 11:00
QUOTE(lutuke123 @ 2023 07 27, 11:35)
Taigi pilna bomžų be dokumentų, niekam jie nerūpi kaip ir tas priekvaišis tėvelis, rūpi tik vaikai, nes iš tokių biznis daromas. Kaip tik tarnybom šansas parodyti, kad jos "dirba". Visokiom prieglaudos užsidirbti.
</p><p>Juk atims tuos vaikus iš jų, bent laikinai, kai ras, o vieną dieną tikrai ras, kur jie slapstytis ilgai be dokumentų, kas juos išlaikys. Jie daro viena po kito žingsnius vis daugiau lįsdami i pažeidimus, dar ir į kalėjimą gal paklius už tai. O kenčia gi vaikai. Ar tu pvz darytum ka nors. Kas grėstu, jog tavo šuniukai būtų atimti į prieglaudą ir ar tokius veiksmus vadintum didvyriškumu? O ten vaikai, ne šuniukai.</p><p></p><p>Pilna šeimų, kurie sugeba apeiti sistemą neluošindami savo vaikų ir neleisdami iš to sistemai užsidirbti.</p><p>Niekad niekaip negirsiu žmonių, kurie savo vaikus stato į pavojų. Eik protestuok, dalyvauk mitinguose, kur kokias organizacijas, partijas, inicijuok referendumus, o ne šitaip.</p>

patys valdžiažmogiai teigia, kai jų tokių keli šimtai ir tai galvos skausmas. Kad tik daugiau jiems ir skaudėtų biggrin.gif
Atsakyti

Iš kur tas noras, kad institucijos užsiiminėtų va tokiom nesąmonėm? Tada rėksi, kad pati negauni paslaugų ar vėliau gauni? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 27, 12:48)
<p>Iš kur tas noras, kad institucijos užsiiminėtų va tokiom nesąmonėm? Tada rėksi, kad pati negauni paslaugų ar vėliau gauni? biggrin.gif </p>

taip ar taip jų negauna piliečiai biggrin.gif
Atsakyti

taip ar taip jų negauna piliečiai biggrin.gif

Rimtai? Ir ko gi jie negauna, kokių paslaugų?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 07 27, 12:55)
<p>Rimtai? Ir ko gi jie negauna, kokių paslaugų?</p>

parašyk kokį nors skundą ir sužinosi kaip jį ištirs ir ką gausi biggrin.gif
Atsakyti