visai nieko nesupratai, ka parasiau.
bet nekeista, jei suprastum, ir elgtumeisi kitaip.
Na, tai reik uždraust tada ir akvariumus, teratiumus ir išvis visus gyvūnus namie 😃😃😃
viską reikia uždraust kas neatitinka ubantienės įsitikinimų
Kam uzdrausti, nejau samoningumo truksta, kas galima ir kas ne, kad viskam reikia taisykliu, draudimu?
Zmonem reiktu gamtoje visais tais daykais dziaugtis, nebent sugebi labai geras salygas sudaryti, net zoologijos sodai dabar pertvarkomi, bet pauksciai man nu niekaip neisivaizuojami narvuose namuose.
Net naminius paukscius vistas, antis geri seiminikai leidzia po kiema lakstyti laisvai.
Kam uzdrausti, nejau samoningumo truksta, kas galima ir kas ne, kad viskam reikia taisykliu, draudimu?
Zmonem reiktu gamtoje visais tais daykais dziaugtis, nebent sugebi labai geras salygas sudaryti, net zoologijos sodai dabar pertvarkomi, bet pauksciai man nu niekaip neisivaizuojami narvuose namuose.
Net naminius paukscius vistas, antis geri seiminikai leidzia po kiema lakstyti laisvai.
Amadinai būtent tie, kurie narve jaučiasi gerai. Tiesa, narvo reik ne mikro ir laikyti pulkelį. Jie negali gyvent po 1.
Varom į pajūrį. Oras - pasaka 🤩
po viena is vis mazai kas is gyvunu gali gyventi, tame tarpe ir zmogus, visos mes socialios butybes.
Papildyta:
Jei kas nori pamatyti paukstelius is arciau, kas myli juos daro lesykleles ziema, kelia inkilelius pavasari. O ne uzdaro i narva namuose.
Bet gal va toks zmoniu lygis tokia ju meile, savintis, uzdaryti, laikyti...kiekvienam matyt savo
Nu jo, orelis geras. Aš pirmadienį į Barsą skrendu. Atostogoooos, tikiuosi neiškepsim
I nudistu pliaza