Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 13, 13:48)

Toks tarpas pas tave tarp kojų?

Ne etalonas, nesuprantu kodel rodai savo kojas, tarp kuriu dviratis gali pravaziuoti.
Papildyta:
Na, teletabės, tai eikit griauti Trakų pilį, gi prie sovietų ji buvo atrestauruota biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Toks tarpas pas tave tarp kojų?

Ne etalonas, nesuprantu kodel rodai savo kojas, tarp kuriu dviratis gali pravaziuoti.
Papildyta:
Na, teletabės, tai eikit griauti Trakų pilį, gi prie sovietų ji buvo atrestauruota biggrin.gif

20230813-200540.jpg

Nu taigi įrodymas iš nudistų pležo 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 13, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73094588" data-time="1691953820"><div><p>Toks tarpas pas tave tarp kojų?

Papildyta:
Na, teletabės, tai eikit griauti Trakų pilį, gi prie sovietų ji buvo atrestauruota vartotojo įkelta nuotrauka
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://postimg.cc/7J7ZG5tL'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Nu taigi įrodymas iš nudistų pležo 😁</p>

Tau pas psichiatrą jau senai laikas buvo.

Kam cia rūpi kur tu buni?
Ant tiek nusivalkiojus boba esi, kad net arbūzas tau vyras? Tu cia ji nori sugundyti? Atejo jau laikas, kai pati turi siūlytis, kad diedai ziuretu I tavo tarpukoji?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 13, 23:25)
Nu taigi įrodymas iš nudistų pležo 😁</p>

O tai tu bendram pliaže su kelnėm deginiesi? Kokį pimpį būtum nufotkinus ir įkėlus, tai čia sakyčiau įrodymas biggrin.gif . Ir pritarsiu burbančiai, būtų gražios kojos, galėtum kelt ir priedo nagai nesutvarkyti, tik arbūzui seilė nutyst gali biggrin.gif .
Atsakyti
Pas mane - ,seną bobą ir tai visada koju nagai nulakuoti. Pasteline spalva, nes ryskiu koju nagu nemegstu, bet nulak7oti. O cia - boba po swingerius laksto, o nqgai, kaip pas tikrą kaimietę. Bet cia nieko, baikės , palyginus kaip montekrista save pristatinejo, kaip su geriausia figura is visu triju seserų biggrin.gif , o pasirodo, kad sesers figura daug grazesne uz jos biggrin.gif

Amadėja, kokio lygio tavo tie svingerių vakarėliai - labdara benamiams ir pašalpiniams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugpjūčio 2023 - 22:19

Kojos kaip kojos, nagai kaip nagai, tikrai nebūtina jų lakuoti, kad būtu "sutvarkyti", nors nei nežiūrėjau iki tokių detalių, jau nežinot prie ko prisikabinti lygioje vietoj. Nekeista dėl ko Lietuvoj tiek kompleksuoti moterų, nes kitos gatavos su žemėm sulyginti, jei ne kaip į balių nuolat pasipuošusi. :oh: 

Mano iš vis juodi padai dažnai būna nuo daržų ir man dzin. :D  :D  :D 

O vyram iš vis tokios smulkmenos mažiausiai rūpi.  :lol: 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2023 - 23:19

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2023 - 23:20

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugpjūčio 2023 - 23:21

O tai tu bendram pliaže su kelnėm deginiesi? Kokį pimpį būtum nufotkinus ir įkėlus, tai čia sakyčiau įrodymas biggrin.gif. Ir pritarsiu burbančiai, būtų gražios kojos, galėtum kelt ir priedo nagai nesutvarkyti, tik arbūzui seilė nutyst gali biggrin.gif.

Aha ..  as nezinojau kad moterim patinka moteriskos kojos . O kaip gimdziusiai ir tiek metu -tikrai grazios kojos .Man patinka tokios ,cia aisku .skonis -kiekvienam savo

Atsakyti
biggrin.gif kaip gimdymas keičia kojas? biggrin.gif biggrin.gif
Ir ka reiskia 'kaip tiek metų'? biggrin.gif biggrin.gif

Amadeja, net arbuzas supranta, kad esi jau sena boba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 14, 00:18)
<p>Kojos kaip kojos, nagai kaip nagai, tikrai nebūtina jų lakuoti, kad būtu "sutvarkyti", nors nei nežiūrėjau iki tokių detalių, jau nežinot prie ko prisikabinti lygioje vietoj. Nekeista dėl ko Lietuvoj tiek kompleksuoti moterų, nes kitos gatavos su žemėm sulyginti, jei ne kaip į balių nuolat pasipuošusi. doh.gif </p><p> Mano iš vis juodi padai dažnai būna nuo daržų ir man dzin. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>O vyram iš vis tokios smulkmenos mažiausiai rūpi.  lotuliukas.gif </p><p></p><p></p><p></p>

Kad pas Amadeją tarpkojis žiauriai didelis, tai nuotrauka rodo, o kad prie namo neturi taziko, savo murziniems kulnims nuaiprausti, tai cia yra paprasciausias moteriškas qpsileidimas.
Atsakyti

Kiek dramos dėl kojų :D Išties kai kas turiningai leidžia savaitgalius SM :D

Atsakyti