Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 14, 15:05)
Kol sausi, bet šlapia maudymkė yra fui.</p><p></p><p>Vaikui imam visada šortukus. Daro kaip nori.</p>

Nu kiek jau ta maudymke slapia buna, kai vasara ir karsta biggrin.gif galu gale gi galima persirengti jei labai jau norisi. Man kaip tik atgaiva, kai karsta diena nueinu i vandieni tik tam, kad kuri laik avesiau jausciausi, paskui kai deginuosi biggrin.gif
nesu buvusi nudistu pleze, esu buvusi moteru Lietuvoje, tai deginimuisi visai gerai, kad tolygiai idegtum, o siaip geria ir bendram man paprastam pleze, bet geriau kur maziau zmoniu. Kai dabar po covido visus musu plezus atrado visokie emigrantai tai uzknisa, ta kultura deginti BBQ, rukyti, dainas garsiai klausytis nu jomajo, kaip kokie badaujantis laukiniai doh.gif Airiai dazniausiai ramiai sau tyliai poilsiauja.
tai man tie dalykai svarbiau, nei triusiku buvimas ar nebuvimas. biggrin.gif
Atsakyti
Tu esi, montekrista, nedadaryta trumpaprotė, jei nesupranti, kad, jei deti savo nude nuotraukas, tai mažų mažiausia reikia turėti tokias kojas, kaip babūnė. Ji vienintelė mamkose gali dėti savo kojas iji putės, nes tik jos kojos gražios is visu mamkų.
Bet tai suprasti tau yra sunku, nes tu sugebejai ideti savo ne bet kokius zūbus, apaižiojusius diedo birką, bet briketuotus biggrin.gif biggrin.gif
Burbanti nusipurto
Atsakyti
Fotografuojant kojas is virsaus virsutine dalis bus neproporcingai didele (stora), jei visa zmogu fotografuot is virsaus tai morda bus per visa kadra, nereiskia, kad tokia yra
Atsakyti

nieko fui ta šlapia maudymkė. Smėlis pipiskėj tai fui :D

Nesėdžiu ant smėlio 😂

Atsakyti

Subinę nusvilau...🫤

Nudistai vadinas

Atsakyti
As nemegstu degintis, pasideginu kelis kartus per sezona ir uztenka, man nuobodu, nepatogu ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif geriau pasivaikscioti prie juros, issimaudyti jei silta ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti

As nemegstu degintis, pasideginu kelis kartus per sezona ir uztenka, man nuobodu, nepatogu ir t.t. biggrin.gifbiggrin.gifgeriau pasivaikscioti prie juros, issimaudyti jei silta ir viskas. biggrin.gif

Tai taip

Atsakyti

Kad turėtumėt ką veikti dar savaitę :D Visokius šapus prilipusius suskaičiuot nepamirškit ir tt :D

[URL=https://www.part.lt/perziura/4346dec406c42e94b79deafb70d90d75124.jpg]4346dec406c42e94b79deafb70d90d75124.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 16 rugpjūčio 2023 - 07:28

Subinę nusvilau...🫤

Nudistai vadinas

Nesveika, oi nesveika. Geriausia įdegti pamažu, negulinėjant, o geriausia išvis meįdegti :D 

Atsakyti

Kad turėtumėt ką veikti dar savaitę :D Visokius šapus prilipusius suskaičiuot nepamirškit ir tt :D

[URL=https://www.part.lt/perziura/4346dec406c42e94b79deafb70d90d75124.jpg]4346dec406c42e94b79deafb70d90d75124.jpg[/URL]

Kokia ruda 🤩

Atsakyti

Nesveika, oi nesveika. Geriausia įdegti pamažu, negulinėjant, o geriausia išvis meįdegti :D

Nu tai netyčia... Vaiką ištepiau su spf50, tai tam ok, o mes nedasitepėm....

Atsakyti

Kokia ruda 🤩

Prisibimbinėjau prie jūros ir užmiesty :D 

Atsakyti