Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 14, 09:22)
Kad pas Amadeją tarpkojis žiauriai didelis, tai nuotrauka rodo, o kad prie namo neturi taziko, savo murziniems kulnims nuaiprausti, tai cia yra paprasciausias moteriškas qpsileidimas.

yra vyru, kuriem tai labai patinka ir ka, o ko tau rupi kieno kokios kojos? lotuliukas.gif
as siaip vonia turiu, kam tie tazikai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 14, 10:51)
yra vyru, kuriem tai labai patinka ir ka, o ko tau rupi kieno kokios kojos?  lotuliukas.gif
as siaip vonia turiu, kam tie tazikai? lotuliukas.gif

Ar apie vyrus ir kas jiems patinka mes cia kalvam dabar?
As bent rasau apie personažo nenumaldomą norą buti dėmesio centre. Kad kojos butu, kaip iš plieno nulietos, tai sakyciau 'pavydziu, Anadeja, tokiu graziu koju'. O dabar...tas pats , kas tu idetum savo murzinus užkulnius ir sakytum - ar grazus mano uzkulniai?
Atsakyti

Jai pikta, kad kitos turi normalias, lieknas kojas :) Savo celiulioidinių gi neįdės čia :D netilptų į jokią fotkę :D

Atsakyti

Kiek dramos dėl kojų :D Išties kai kas turiningai leidžia savaitgalius SM :D

Agam .. o pvz kam moterim aukstakulniai ,ypac plonu ilgu koju savininkem? Storom nelabai tinka  ploni aukstakulniai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 14 rugpjūčio 2023 - 10:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 14, 11:11)
<p>Jai pikta, kad kitos turi normalias, lieknas kojas smile.gif Savo celiulioidinių gi neįdės čia biggrin.gif netilptų į jokią fotkę biggrin.gif</p>

Tavo gi irgi kreivos, kad ir liesos biggrin.gif O va tavo sesers kojos, kaip nulietos - malonu žiūrėti.

O jei jau visai rimtai, tai tavo nuotrauku dejimas mamkose su birka burnoje, Amadėjos bandymas taip atkreipti demesi I save (pomidorai su grybais nesuslaukė norimo dėmesio), rodo tik tai, kad tai is vaikystes ar ankstyvos jaunystės - nera aiskios linijos tarp normalaus demesio ir demesio per seksualumo rodymą. Linija išplaukus dėka žmoniu, kurie jus supo vaikysteje.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 14, 11:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="73094625" data-time="1691997225">
<div>
<p>Kiek dramos dėl kojų biggrin.gif Išties kai kas turiningai leidžia savaitgalius SM biggrin.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Agam .. o pvz kam moterim aukstakulniai ,ypac plonu ilgu koju savininkem? Storom nelabai tinka  ploni aukstakulniai smile.gif</p>

На безрыбье и рак рыба

Tu moters kvapa ikvepi tik labai rerqis atvejais, tavo rankos tau ir kojos ir putė ir burna, kai drochini.

Kalba net nejo, kad liesos kojos pas ta durnele. Kojos, kaip kojos - ne etalonas, nes tarpas labai didelis tarp koju. Klausimas iskilo ar tikrai Amadeja buvo twisi dievagodamasi, kad jos niekas netvirkė jquname amziuje, kai man iskilo tokios asocijacijos skaitant ją. Na, nes ne vienai daugiau nekyla noras ridytis apsinuoginusiai mamkose ( dar montekrista, bet ta tai kazarminė), kai niekas nekreipia demesio I ju uzaugintus pomidorus. Anadeja is isvaizdos yra pilka Pele, be JOKIOS charizmos, budama dar labai jauna suprato ko vyrams reikia is jos, kaip ji gali atkreipti vyru demesi I save...kaip jai kalbejo tie pedofilai, kurie buvo salia jos. Man tikrai gaila amadejos, nes ji kitaip nezino, jai suauge nurode jos kelia gyvenime, kai ji buvo dar vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2023 - 11:15
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 14, 11:11)
Ar apie vyrus ir kas jiems patinka mes cia kalvam dabar?
As bent rasau apie personažo nenumaldomą norą buti dėmesio centre. Kad kojos butu, kaip iš plieno nulietos, tai sakyciau 'pavydziu, Anadeja, tokiu graziu koju'. O dabar...tas pats , kas tu idetum savo murzinus užkulnius ir sakytum - ar grazus mano uzkulniai?

Grazios jos tos kojos, neisivaizudoju ko jom truktsa? tik pavydeti neturiu mados

Cia Lietuvoje ir tose salyse i rytus, moterys kaip mOnekenes turi nuolat buti, kaip modeliai nusileide is dangaus, tobulu formu, bruozu ir apredu, kazkaip as jau nuo to seniai atsipalaidavusi. Zinoma grazus visi tikriausiai norim buti, bet kad taip sureiksminti tai, kazkaip keista man jau. svarbiausia is vis kojos yra ir veikiancios, sis gyvenimas toks trapus ir tokios bedos del koju tobulumo tokios menkos, juo labiau, kad ir skoniai visu skirtingi...

o noras demesio vel na jos problema ne mano biggrin.gif mazu is vyro negauna pakankamai meiles, ar is tevu negavo vaikysteje maza ka, kiekvienas su savo zaizdom tvarkomes kaip sugebam

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 14, 11:11)
<p>Jai pikta, kad kitos turi normalias, lieknas kojas smile.gif Savo celiulioidinių gi neįdės čia biggrin.gif netilptų į jokią fotkę biggrin.gif</p>

o kas blogai su celiulitinem kojom, kuom jos nenormalios? bl tu dziaukis, kad is vis turi tas kojas, monekene nedadaryta lotuliukas.gif
taip dar ir nepasidomejai kas yra celiulitas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 14, 12:16)
Grazios jos tos kojos, neisivaizudoju ko jom truktsa? tik pavydeti neturiu mados

Cia Lietuvoje ir tose salyse i rytus, moterys kaip mOnekenes turi nuolat buti, kaip modeliai nusileide is dangaus, tobulu formu, bruozu ir apredu, kazkaip as jau nuo to seniai atsipalaidavusi. Zinoma grazus visi tikriausiai norim buti, bet kad taip sureiksminti tai, kazkaip keista man jau. svarbiausia is vis kojos yra ir veikiancios, sis gyvenimas toks trapus ir tokios bedos del koju tobulumo tokios menkos, juo  labiau, kad ir skoniai visu skirtingi...

o noras demesio vel na jos problema ne mano biggrin.gif mazu is vyro negauna pakankamai meiles, ar is tevu negavo vaikysteje maza ka, kiekvienas su savo zaizdom tvarkomes

Kojos, kaip kojos. Jos pas ja neauga 'nuo ausų' o ir ne pasigyrimui gi ji jas idejo, nejau tu to nesupranti, nors visada rasai, kad baraśkini psichologijoje?

Paklausk Amadejos ar ji noredama pasigirti dideliu tarpu tarp koju ir kreivais pirštais, idejo nuotrauka iki putės, ar instinktyviu noru isprovokuoti diskusijas apie JĄ. Ji kitaip nemoka, nes jai nuo vaikystes sake, kad tai yra normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2023 - 11:28
Va kur kojos ilgos, liesos ir kaip nutekintos. I tokias 'liesas' kojas gqlima valandu valandas ziureti.

vartotojo įkelta nuotrauka

O Amadeja nufotkino savo trumpasias į perspekryvą, kad optiśkai pailgėtu ir vualia
Tu buk maloni nufotografuok prie fasado, kad matytume tikraji koju ilgi biggrin.gif ir tada dek i mamkas biggrin.gif

Vsio, siandienqi uzteks cia su jumis biggrin.gif einu gyvenimo gyventi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugpjūčio 2023 - 11:41

:D Koooks beviltiškai apgailėtinas bandymas prisikabinti prie žmogaus kojų :D Nematant nei šešėlių, nesuvokiant, kad buitinė ft yra buitinė :D 

Atsakyti

Reikėjo nufotkint kojas po žolės pjovimo. Pati vos negavau infarkto 😂

Atsakyti

Negali mano kojos būt lb.ilgos su 163 ūgiu. Nu niekaip negali 😁

Atsakyti
naujos debiliskos reformos ruosiamos del sauktiniu Lietuvoje doh.gif sauks nuo 17, studijos ne pargindas atideti tarnyba ir kiti briedai. kazin jie ten nepavargsta niekaip jie prisigavoti debilisku nauju reformu, kaip diena taip nesamone Lietuvoje. Kaip suprantu studijuojancio jaunimo irgi nebereikia, jus ten rimtia i kara labai verziates? unsure.gif

tai tik paskatins is vis net dviguba pilietebe turincius jaunuolius atsisakyti lietuvos pilietybes, kazin ar to ir siekiama?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 14, 12:23)
Kojos, kaip kojos. Jos pas ja neauga 'nuo ausų'  o ir ne pasigyrimui gi ji jas idejo, nejau tu to nesupranti, nors visada rasai, kad baraśkini psichologijoje?

Paklausk Amadejos ar ji  noredama pasigirti dideliu tarpu tarp koju ir kreivais pirštais, idejo nuotrauka iki putės, ar instinktyviu noru isprovokuoti diskusijas apie JĄ. Ji kitaip nemoka, nes  jai nuo vaikystes sake, kad tai yra normalu.

tai tu nesiprovokuok ir nediskutuok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 14, 13:25)
<p>Negali mano kojos būt lb.ilgos su 163 ūgiu. Nu niekaip negali 😁</p>

na manau salyginai pagal kuna ir jo proporcijas gali, kokia kuno dalis kojos pvz liemuo ir t.t. nesvarbu nuo ugio eina zmogus ir matai ilgos, trumpos kojytes biggrin.gif graziausia bent man kai yra proporcijos, labai ilgos arba labai trumpos kojos, kazkaip iskreipia harmonija man. bet tai dzin, svarbu yra svarbu gali zmogus vaikscioti, o toliau skonio reikalas, kam kas patinka, bet manau tai visiskai smulkmena, nes zmogu,kai pazysti vertini visa, prota, sazine, buda, bendrai isvaizda ir t.t. .
Atsakyti