Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Montekrista, man tavo kojos gražios, nors vyrai gal geresni to egzzzpertai. nu bet nsuprantu koks tikslas tas kojas į SM kelti ax.gif . Niekaip nesuprantu ir į fb keliančių. Nu būna, kad ir aš prie jūros nusifotkinu ir kokiai podružkei linkėjimus iš pajūrio nusiunčiu, bet kam viešai kelti?
Grįžau po 8 dienų, pomidorai mano iškepę, saulėje ddžiovinti iš karto biggrin.gif . Lietuvoj vos ne karščiau nei Ispanijoj buvo biggrin.gif .
QUOTE(uarda @ 2023 08 21, 21:39)
Aha.
Nu. Anksciau jokiu kremu nebuvo. O dabar kai aibe visokiu  kremu  susirgimu melanoma nemazeja, o sparciai daugeja visame pasaulyje.
Papildyta:

Niekada neeinam diena. Tik ryte arba po 16 val.. Ir siaip daznai bunam pavesyje. Ka ten veikti per karsti? O vaikai visada su lengvais baltais marskiniais. Mazasis net maudosi su jais.

Aš tai tepuosi kad neskaudėtų ir neraudonuotų. Bet tik vasaros pradžioj. Man irgi daugiau verslas, o ne reali nauda tie apsauginia kremai atrodo ax.gif
Tai teisingiausia tokiu laiku eit, nu bet jei atvažiuoji vienai dienai, nu tai ir pradrybsai biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai..provokacija gi 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 21, 23:25)
<p>Nu tai..provokacija gi 😃😃😃</p>

Durnacija biggrin.gif Ypač apsiskelbus, kad yra lieknutė ir aukšta biggrin.gif
Atsakyti

Montekrista, man tavo kojos gražios, nors vyrai gal geresni to egzzzpertai. nu bet nsuprantu koks tikslas tas kojas į SM kelti ax.gif. Niekaip nesuprantu ir į fb keliančių. Nu būna, kad ir aš prie jūros nusifotkinu ir kokiai podružkei linkėjimus iš pajūrio nusiunčiu, bet kam viešai kelti?
Grįžau po 8 dienų, pomidorai mano iškepę, saulėje ddžiovinti iš karto biggrin.gif. Lietuvoj vos ne karščiau nei Ispanijoj buvo biggrin.gif.
Aš tai tepuosi kad neskaudėtų ir neraudonuotų. Bet tik vasaros pradžioj. Man irgi daugiau verslas, o ne reali nauda tie apsauginia kremai atrodo ax.gif
Tai teisingiausia tokiu laiku eit, nu bet jei atvažiuoji vienai dienai, nu tai ir pradrybsai biggrin.gif

Nu tu gali viena koja ikelt  ,kam cia isiskaudinai ,apziuresim .Gali ir daugiau (auksciau) :)    

Atsakyti

Durnacija biggrin.gifYpač apsiskelbus, kad yra lieknutė ir aukšta biggrin.gif

Tai ir yra lieknutė, ir aukštesnė už mane

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 22, 10:18)
Tai ir yra lieknutė, ir aukštesnė už mane</p>

Lieknutė? biggrin.gif jei ir aukštesnė už tave, tai tada vistiek trumpomis kojomis biggrin.gif

džyzuz, lieknučių ilgomis kojomis nematę, kaimietės jūs abi, va kas jūs biggrin.gif
https://familydoctor.../46949484_l.jpg

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 22, 10:45)
Nu tu gali viena koja ikelt  ,kam cia isiskaudinai ,apziuresim .Gali ir daugiau (auksciau) smile.gif    </p><p></p>

Tu gal geriau ką nors savo įkelk biggrin.gif . Man nereikia, kad visi aptarinėtų senos bobos kojas biggrin.gif .
Matėt dar vienas kandidatas į budulių prezidentus atsirado biggrin.gif . Ir kas tokį sovietinį tutkų į kariuomenės vadus galėjo skirti blink.gif . Negi Adamkus blink.gif Bet gal ir gerai, kad tų kandidatų dygsta kaip grybų po lietaus, vėgėlės šansai mažėja į antrą turą pakliut, bukučių balsai išsiskirstys.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 22, 11:10)
Tu gal geriau ką nors savo įkelk biggrin.gif . Man nereikia, kad visi aptarinėtų senos bobos kojas biggrin.gif .
Matėt dar vienas kandidatas į budulių prezidentus atsirado biggrin.gif . Ir kas tokį sovietinį tutkų į kariuomenės vadus galėjo skirti blink.gif . Negi Adamkus blink.gif  Bet gal ir gerai, kad tų kandidatų dygsta kaip grybų po lietaus, vėgėlės šansai mažėja į antrą turą pakliut, bukučių balsai išsiskirstys.

prabilo protinguolė, kelių sakinių forume iš pirmo karto neįkertanti lakštutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 22, 12:17)
prabilo protinguolė, kelių sakinių forume iš pirmo karto neįkertanti lakštutė biggrin.gif

Proto bliūdeli, tavo tokie "protingi" sakiniai, kad iš pirmo karto mažai kas gali įkirst, arba tik smarkiai padauginus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 22, 12:04)
Proto bliūdeli, tavo tokie "protingi" sakiniai, kad iš pirmo karto mažai kas gali įkirst, arba tik smarkiai padauginus biggrin.gif

tai atvirkščiai, kuo menkesnis žmogaus išsilavinimas, tuo jis paprasčiau rašo, kalba, jis net nemoka kalbos užraityti. Ji tu teigi, kad aš prasčiokė, kvaila, tai tikrai viską tada suprastum biggrin.gif
oi maja maja, verkia tavo protėviai į tave žiūrėdami biggrin.gif
Atsakyti

Lieknutė? biggrin.gifjei ir aukštesnė už tave, tai tada vistiek trumpomis kojomis biggrin.gif

džyzuz, lieknučių ilgomis kojomis nematę, kaimietės jūs abi, va kas jūs biggrin.gif
https://familydoctor.../46949484_l.jpg

Cia kai buvo dar jauna ir nekalta -tokios kojytes turejo ")))) o tavo ilgos ir kudos kojos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 rugpjūčio 2023 - 12:29

Tu gal geriau ką nors savo įkelk biggrin.gif. Man nereikia, kad visi aptarinėtų senos bobos kojas biggrin.gif.
Matėt dar vienas kandidatas į budulių prezidentus atsirado biggrin.gif. Ir kas tokį sovietinį tutkų į kariuomenės vadus galėjo skirti blink.gif. Negi Adamkus blink.gifBet gal ir gerai, kad tų kandidatų dygsta kaip grybų po lietaus, vėgėlės šansai mažėja į antrą turą pakliut, bukučių balsai išsiskirstys.

nu jis generolas  

Atsakyti