Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kažkaip netyčia gavosi taip 😂

Atsakyti
kas tau cia nettycia gavosi? biggrin.gif

oi kur dingo musu jaunyste ir lieknumai visi biggrin.gif Bet siaip as patenkinta kad siek tiek sunormalejau, lieknai labai sunku, pastoviai salta, rubu neina rasti tinkanciu ir jautiesi toks atrodo vejas nupus biggrin.gif ka svorio priaugau smegenai pradejo geriau dirbti, nors cia gal su amzium ismintis ateina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , tik va pilvas galetu mazesnis buti, bet itariu man ta raumenu diastaze, reiktu pasitikritni kazkur. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 22, 18:06)
kvailiuke, lieknumas žiūrimas bendrai ir stambesnės kojos jau nėra lieknumas, kaip ir manęs niekas per daug liekna niekada nelaikė dėl didelių papų biggrin.gif o tokią pačią figūrą tik bepapę jau vadindavo lieknute biggrin.gif
žodžiu, jei neatrodai kaip pvz. kokia Gurevičiūtė, tai fig tu liekna biggrin.gif
Papildyta:

galima rodyti ką tik nori, svarbu neapsimeluoti prieš tai kaip kokia Montekrista biggrin.gif

as buvau lieknesne uz Gureviciute smile.gif nezinau jos ugio ir svorio, ber vizualkiai ji gana normali pasakyciau.

tai va butent, kojos pas ja kaip tikrai vidutinio sudejimo mmoters, net mano lieknesne apatine dalis, leskos tik gal bus stambesnes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 22, 11:10)
Tu gal geriau ką nors savo įkelk biggrin.gif . Man nereikia, kad visi aptarinėtų senos bobos kojas biggrin.gif .
Matėt dar vienas kandidatas į budulių prezidentus atsirado biggrin.gif . Ir kas tokį sovietinį tutkų į kariuomenės vadus galėjo skirti blink.gif . Negi Adamkus blink.gif  Bet gal ir gerai, kad tų kandidatų dygsta kaip grybų po lietaus, vėgėlės šansai mažėja į antrą turą pakliut, bukučių balsai išsiskirstys.

tai kad visi tik buduliu-teletabiu prezidentai nei vieno normalaus kandidato nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 22, 18:04)
<p>Nu ne etalonas, o rodyt tik etaloną galima??? </p><p>O po to jaunutės mergos žudosi dietomis, nes jos ne etalonas 😃</p>

Jei jau deti savo kojas iki putės viešai, tai jos jau wow turi buti.
O deti belenkokias neišskirtines, tai koks tolkas? O dar tie jusu pirstai...pas abi pėdos tokios negražios...
Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2023 - 18:40

Nusišneki. Nu ne skeletas aš, bet dabar sveriu 50-51, ūgis 163. Kur jau neliekna? 😂

mmm smagu ir  gerai budavo tokio svorio pakedenti :)))))

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 22, 19:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73096547" data-time="1692716961"><div><p>Nusišneki. Nu ne skeletas aš, bet dabar sveriu 50-51, ūgis 163. Kur jau neliekna? 😂</p></div></blockquote><p>mmm smagu ir  gerai budavo tokio svorio pakedenti smile.gif))))</p>

Diedukas, uzdustum tu po pirmu 30 sekundziu jau. Liko tik prisiminimai.
Atsakyti

Esme kad dabar gerai ,nes nereikia kaip suniui lakstyt paskui sijonus .Dabar pamatai ,ivertini ,prisimeni ir gana . Mano pats geriausias gyvenimo tarpsnis ,gyvenu sau megaujuosi gyvenimu... aisku sunku ta suprasti bet yra taip

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 22, 18:09)
Nusišneki. Nu ne skeletas aš, bet dabar sveriu 50-51, ūgis 163. Kur jau neliekna? 😂</p>

tai apsispręsk, tai neplonos kojos, tai lieknos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 22, 19:39)
O deti belenkokias neišskirtines, tai koks tolkas? O dar tie jusu pirstai...pas abi pėdos tokios negražios...
Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus  biggrin.gif

ir aš pastebėjau, kad jos abi baisiapirštės biggrin.gif
Atsakyti

Esme kad dabar gerai ,nes nereikia kaip suniui lakstyt paskui sijonus .Dabar pamatai ,ivertini ,prisimeni ir gana . Mano pats geriausias gyvenimo tarpsnis ,gyvenu sau megaujuosi gyvenimu... aisku sunku ta suprasti bet yra taip

Kodėl sunku? Visai ne.

Hormonai nurimo ir ramu.

O ir šiaip normalu jaustis normaliai pagal zmžių ir galimybes 😉

Atsakyti

Burba, gi rašiau tikslą.. momentinis impulsas buvo.

Jezau kiek pomidorų, kitų daržovių...nebesuvalgom 🤯

Dalinuosi

Aviečių užderėjo 🥰

Verta buvo prižiūrėt.

Dar iš savaitgalio rūkytas karšis ir grybsi savo eilės laukia😂

Cukinijų ner kada įdaryt...

Atsakyti

Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus biggrin.gif

O man px 😋

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 22, 20:20)
<p>Esme kad dabar gerai ,nes nereikia kaip suniui lakstyt paskui sijonus .Dabar pamatai ,ivertini ,prisimeni ir gana . Mano pats geriausias gyvenimo tarpsnis ,gyvenu sau megaujuosi gyvenimu... aisku sunku ta suprasti bet yra taip</p>

O ko sunku suprasti? Tik seksualno azaboćenyje nesuprastu, kad ne pisime gyvenimo dziaugsmas, kai saulelydis prasideda.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 22, 20:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73096563" data-time="1692722366"><div><p>Jei jau deti savo kojas iki putės viešai, tai jos jau wow turi buti.
Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O man px 😋</p>

Kas tau px?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 22, 20:56)
Burba, gi rašiau tikslą.. momentinis impulsas

Kuo jis pagrįstas?
Atsakyti