Kažkaip netyčia gavosi taip 😂

oi kur dingo musu jaunyste ir lieknumai visi

Papildyta:

žodžiu, jei neatrodai kaip pvz. kokia Gurevičiūtė, tai fig tu liekna

Papildyta:
galima rodyti ką tik nori, svarbu neapsimeluoti prieš tai kaip kokia Montekrista

as buvau lieknesne uz Gureviciute

tai va butent, kojos pas ja kaip tikrai vidutinio sudejimo mmoters, net mano lieknesne apatine dalis, leskos tik gal bus stambesnes

Papildyta:

Matėt dar vienas kandidatas į budulių prezidentus atsirado

tai kad visi tik buduliu-teletabiu prezidentai nei vieno normalaus kandidato nematau

Jei jau deti savo kojas iki putės viešai, tai jos jau wow turi buti.
O deti belenkokias neišskirtines, tai koks tolkas? O dar tie jusu pirstai...pas abi pėdos tokios negražios...
Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus

Nusišneki. Nu ne skeletas aš, bet dabar sveriu 50-51, ūgis 163. Kur jau neliekna? 😂
mmm smagu ir gerai budavo tokio svorio pakedenti ))))

Diedukas, uzdustum tu po pirmu 30 sekundziu jau. Liko tik prisiminimai.
Esme kad dabar gerai ,nes nereikia kaip suniui lakstyt paskui sijonus .Dabar pamatai ,ivertini ,prisimeni ir gana . Mano pats geriausias gyvenimo tarpsnis ,gyvenu sau megaujuosi gyvenimu... aisku sunku ta suprasti bet yra taip
tai apsispręsk, tai neplonos kojos, tai lieknos

Papildyta:
O deti belenkokias neišskirtines, tai koks tolkas? O dar tie jusu pirstai...pas abi pėdos tokios negražios...
Aš idėsiu palygonimui veliau savo - senos bobos pėdutes ir jūsų abieju. Vien žo - visu triju koju pirstus

ir aš pastebėjau, kad jos abi baisiapirštės

Esme kad dabar gerai ,nes nereikia kaip suniui lakstyt paskui sijonus .Dabar pamatai ,ivertini ,prisimeni ir gana . Mano pats geriausias gyvenimo tarpsnis ,gyvenu sau megaujuosi gyvenimu... aisku sunku ta suprasti bet yra taip
Kodėl sunku? Visai ne.
Hormonai nurimo ir ramu.
O ir šiaip normalu jaustis normaliai pagal zmžių ir galimybes 😉
Burba, gi rašiau tikslą.. momentinis impulsas buvo.
Jezau kiek pomidorų, kitų daržovių...nebesuvalgom 🤯
Dalinuosi
Aviečių užderėjo 🥰
Verta buvo prižiūrėt.
Dar iš savaitgalio rūkytas karšis ir grybsi savo eilės laukia😂
Cukinijų ner kada įdaryt...
Jei jau deti savo kojas iki putės viešai, tai jos jau wow turi buti.
O man px 😋
O ko sunku suprasti? Tik seksualno azaboćenyje nesuprastu, kad ne pisime gyvenimo dziaugsmas, kai saulelydis prasideda.

Kas tau px?
Papildyta:
Kuo jis pagrįstas?