Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 08 25, 15:50)
Tu gi puikiai supranti, kad grynieji pinigai tarnauja nelegaliai veiklai, jų pagalba lengviausia sėpti mokesčius.

Tu gi puikiai supranti kaip IT technologijos yra nepatikimos, kad ir kas tau ką besakytų. Puikiai supranti, kad net negalėtumei įsigyti to ko nori, susimokėti dėl gedimo, elektros nebuvimo, hakerių atakų.
O gal tu nesupranti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 25, 16:55)
Tu gi puikiai supranti kaip IT technologijos yra nepatikimos, kad ir kas tau ką besakytų. Puikiai supranti, kad net negalėtumei įsigyti to ko nori, susimokėti dėl gedimo, elektros nebuvimo, hakerių atakų.

kur jau ten man suprasti..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 08 24, 17:01)
"Žinomam konservatoriui – nemalonumai dėl paramos ukrainiečiams: dalį susižėrė į savo šeimos kišenę"
biggrin.gif maja, pastinke galvas guldė, kad taip nebus biggrin.gif biggrin.gif
Bet labiauaiai man rūpi biggrin.gif Moontės molotovo kokteiliai biggrin.gif Kiek ji ju jau suaištabeliavo jų rūsyje? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2023 - 15:27

aš nemoku, man tai neduota, mano išsilavinimas kitas,
bet ar gali būti tokių dauguma? ne, nes anksčiau žmonės daug gamino, augino ir t.t., kol neįsikišo 'šventoji' ES
Papildyta:
nu va, pakišo lėktuvėlį, neva tik dabar žuvo biggrin.gifhttps://www.15min.lt...ampaign=rssfeed
dar liepos gale užlenkė jį

ir prigamindavo visokio ssssss

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 25, 16:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73096836" data-time="1692813347"><div><p>aš nemoku, man tai neduota, mano išsilavinimas kitas,
bet ar gali būti tokių dauguma? ne, nes anksčiau žmonės daug gamino, augino ir t.t., kol neįsikišo 'šventoji' ES
Papildyta:
nu va, pakišo lėktuvėlį, neva tik dabar žuvo vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/prie-maskvos-suduzus-privaciam-lektuvui-zuvo-10-zmoniu-manoma-kad-jame-buvo-j-prigozinas-57-2100404?utm_source=rssfeed_default&utm_medium=rss&utm_campaign=rssfeed'>https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasau...ampaign=rssfeed</a>
dar liepos gale užlenkė jį</p></div></blockquote><p>ir prigamindavo visokio ssssss</p>

Cia tu apie lenkus ar kiniečius?
Atsakyti

Tu sakyk  ,kas tave puola ,genda  ..  mes gal apgisim ,paslepsim nuo tu ataku 

Atsakyti

Tai sena komunistu ideja panaikinti pinigus aplamai, kompartija ar kokia dar evrosojuzo tarnyba, skaiciuos taskus ir duos talonus isigyti prekems.
Jei nebus grynu pinigu, tai nebus JOKIU, bus valdzios kontroliuojamos korteles. tada vel reikes ar alkoholio bonka duoti, ar kokiu deficitu, ar natura atsilyginti. Viskas patirta

tam yra doleriai ,auksas  ... ten bankam gerai  ,cia noretu prastumti ta istatyma. isivaizduok nera elektros kur ,arba hakeriai uzpuola ir uzgesina  ir viskas sustoja ,nes neina atsiskaityt.

Atsakyti

Tai sena komunistu ideja panaikinti pinigus aplamai, kompartija ar kokia dar evrosojuzo tarnyba, skaiciuos taskus ir duos talonus isigyti prekems.
Jei nebus grynu pinigu, tai nebus JOKIU, bus valdzios kontroliuojamos korteles. tada vel reikes ar alkoholio bonka duoti, ar kokiu deficitu, ar natura atsilyginti. Viskas patirta

tam yra doleriai ,auksas  ... ten bankam gerai  ,cia noretu prastumti ta istatyma. isivaizduok nera elektros kur ,arba hakeriai uzpuola ir uzgesina  ir viskas sustoja ,nes neina atsiskaityt.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 25, 16:31)
isivaizduok nera elektros kur ,arba hakeriai uzpuola ir uzgesina  ir viskas sustoja ,nes neina atsiskaityt.</p>

Tu sakyk ,kas tave puola ,genda .. mes gal apgisim ,paslepsim nuo tu ataku
Atsakyti
Arbūzas, o tu jau praėjai savanorių kursus ar tikiesi, kad musu jauni vaikai galvas dės už tavo seną gyvybę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2023 - 15:55

:D  as priklausau rezervui o ne savanoriams ,miskiniams ..

Atsakyti

Tu sakyk ,kas tave puola ,genda .. mes gal apgisim ,paslepsim nuo tu ataku

Pas mane lova plati ,nauja ..su nauju siuziniu.. Dar galima kokia lencike dadet is sono  ir tilptum laisvai.  As kai jaunas buvau  tai vakare kaip ikisdavau ,,tai ryte tik istraukdavau..  nebaisus jokie uraganai ir zaibai budavo, galedavo net bombonesiai skraidyt    ..o ka ten tie hakerai.,   ..   

Atsakyti