Tu gi puikiai supranti kaip IT technologijos yra nepatikimos, kad ir kas tau ką besakytų. Puikiai supranti, kad net negalėtumei įsigyti to ko nori, susimokėti dėl gedimo, elektros nebuvimo, hakerių atakų.
O gal tu nesupranti?

aš nemoku, man tai neduota, mano išsilavinimas kitas,
bet ar gali būti tokių dauguma? ne, nes anksčiau žmonės daug gamino, augino ir t.t., kol neįsikišo 'šventoji' ES
Papildyta:
nu va, pakišo lėktuvėlį, neva tik dabar žuvohttps://www.15min.lt...ampaign=rssfeed
dar liepos gale užlenkė jį
ir prigamindavo visokio ssssss
Tu gi puikiai supranti kaip IT technologijos yra nepatikimos, kad ir kas tau ką besakytų. Puikiai supranti, kad net negalėtumei įsigyti to ko nori, susimokėti dėl gedimo, elektros nebuvimo, hakerių atakų.
O gal tu nesupranti?
Tu sakyk ,kas tave puola ,genda .. mes gal apgisim ,paslepsim nuo tu ataku
Tai sena komunistu ideja panaikinti pinigus aplamai, kompartija ar kokia dar evrosojuzo tarnyba, skaiciuos taskus ir duos talonus isigyti prekems.
Jei nebus grynu pinigu, tai nebus JOKIU, bus valdzios kontroliuojamos korteles. tada vel reikes ar alkoholio bonka duoti, ar kokiu deficitu, ar natura atsilyginti. Viskas patirta
tam yra doleriai ,auksas ... ten bankam gerai ,cia noretu prastumti ta istatyma. isivaizduok nera elektros kur ,arba hakeriai uzpuola ir uzgesina ir viskas sustoja ,nes neina atsiskaityt.
Tai sena komunistu ideja panaikinti pinigus aplamai, kompartija ar kokia dar evrosojuzo tarnyba, skaiciuos taskus ir duos talonus isigyti prekems.
Jei nebus grynu pinigu, tai nebus JOKIU, bus valdzios kontroliuojamos korteles. tada vel reikes ar alkoholio bonka duoti, ar kokiu deficitu, ar natura atsilyginti. Viskas patirta
tam yra doleriai ,auksas ... ten bankam gerai ,cia noretu prastumti ta istatyma. isivaizduok nera elektros kur ,arba hakeriai uzpuola ir uzgesina ir viskas sustoja ,nes neina atsiskaityt.
Tu sakyk ,kas tave puola ,genda .. mes gal apgisim ,paslepsim nuo tu ataku
Pas mane lova plati ,nauja ..su nauju siuziniu.. Dar galima kokia lencike dadet is sono ir tilptum laisvai. As kai jaunas buvau tai vakare kaip ikisdavau ,,tai ryte tik istraukdavau.. nebaisus jokie uraganai ir zaibai budavo, galedavo net bombonesiai skraidyt ..o ka ten tie hakerai., ..