Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 09 07, 13:03)
Nustojau, nebeapsimoka, siuntimas brangus biggrin.gif . Bet nereiškia kad tapau abstinente biggrin.gif. LT dabar viskas panašiai kainuoja kaip kitur. Nebent geri drabužiai ar avalynė ax.gif

Moldavishko yra gero vyno
Atsakyti
o dieve kaip gerai, nors viena gera žinia sostinei https://madeinvilniu...erku-festivali/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 07, 14:55)
o dieve kaip gerai, nors viena gera žinia sostinei https://madeinvilniu...erku-festivali/

Kodėl ne "dievai"? Ar jau pesivertei? biggrin.gif Ko tau rūpi tas Vilnius, gi sakei ne Vilniuj gyveni. Bet pastoviai Vilniaus naujienas tampai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 07, 14:21)
Moldavishko yra gero vyno

Man nepatinka saldųs vynai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 07, 15:07)
Kodėl ne "dievai"? Ar jau pesivertei? biggrin.gif Ko tau rūpi tas Vilnius, gi sakei ne Vilniuj gyveni. Bet pastoviai Vilniaus naujienas tampai ax.gif

tai tik posakis, nieko daugiau, neieškok tame prasmės. Negražu būtų rašyti jopštararai, o ir žodis gana ilgas. Tu kaip visada nesugebi įžvelgti sakinio esmės, prasmės, o žvalgaisi pro šonus, į neesmines detales, todėl po to ir klaidžioji, pasimeti mintyje.
Jau rašiau n kartų. Vienas dalykas, kad gyvenu apskrityje, kitas, kad būtent tas naujienas įmeta kitas portalas, kuriame lankausi. Jau atsiminsi? Ar po 3 savaičių vėl to paties klausi? biggrin.gif rekomenduočiau užsirašyti ir užsidėti telefone ant ekrano, nes su tais pačiais klausimais daraisi labai nuobodi, kaip bobulka kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 07, 16:15)
tai tik posakis, nieko daugiau, neieškok tame prasmės. Negražu būtų rašyti jopštararai, o ir žodis gana ilgas. Tu kaip visada nesugebi įžvelgti sakinio esmės, prasmės, o žvalgaisi pro šonus, į neesmines detales, todėl po to ir klaidžioji, pasimeti mintyje.
Jau rašiau n kartų. Vienas dalykas, kad gyvenu apskrityje, kitas, kad būtent tas naujienas įmeta kitas portalas, kuriame lankausi. Jau atsiminsi? Ar po 3 savaičių vėl to paties klausi? biggrin.gif rekomenduočiau užsirašyti ir užsidėti telefone ant ekrano, nes su tais pačiais klausimais daraisi labai nuobodi, kaip bobulka kokia biggrin.gif

Vėl sau prisitaikyk. Nes dažnai to paties klausinėji. Arbą tą patį kartoji 4u.gif . Bet vis vien-koks tau skirtumas kas Vilniuj vyksta, lai vilniečiai pergyvena biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 07, 15:24)
Vėl sau prisitaikyk. Nes dažnai to paties klausinėji. Arbą tą patį kartoji 4u.gif . Bet vis vien-koks tau skirtumas kas Vilniuj vyksta, lai vilniečiai pergyvena biggrin.gif .

Dienos anekdotas:

Interviu duoda ukrainietis iš Poltavos. Pasakoja, kad šiąnakt buvo apšaudytas Kijevas, sostinė.
Čia prieina Maja ir taria: o koks tau skirtumas, ko čia pergyveni, tu gi ne Kijeve gyveni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 07, 16:32)
Dienos anekdotas:

Interviu duoda ukrainietis iš Poltavos. Pasakoja, kad šiąnakt buvo apšaudytas Kijevas, sostinė.
Čia prieina Maja ir taria: o koks tau skirtumas, ko čia pergyveni, tu gi ne Kijeve gyveni biggrin.gif

Bet tavo ir palyginimai biggrin.gif . Net nėra ką atsakyt. Tiesiog. Dažnai i tavo bukus komentarus trūksta žodžių. Nu nes tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 07, 15:59)
Bet tavo ir palyginimai biggrin.gif . Net nėra ką atsakyt. Tiesiog. Dažnai i tavo bukus komentarus trūksta žodžių. Nu nes tiesiog.

pagal tavo palyginimus ir mano palyginimai biggrin.gif matai aš negaliu pasidžiaugti, kad nebus pirotechnikos dūmų, kad šitiek paukščių, gyvūnų nekentės, tie patys ukrainiečiai neturės asociacijų su karo sprogimais, nes nu man turi būti visai dzin, aš gi ne Vilniui biggrin.gif
durniau begalima sugalvot? biggrin.gif
Atsakyti

Puiki!

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 07, 16:26)
Puiki!</p>

taip, užtenka per akis lazerių šou
Atsakyti

taip, užtenka per akis lazerių šou

Absoliučiai sutinku tiek ekologone, tiek gyvūnų gerovės prasme

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 07, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73100168" data-time="1694093252"><div><p>taip, užtenka per akis lazerių šou</p></div></blockquote><p>Absoliučiai sutinku tiek ekologone, tiek gyvūnų gerovės prasme</p>

Aš tai tik dėl ukrainiečių vaikų sutinku. Mizeris čia tai ekologijai. Bet taip nusprendė, ir viskas, matyt sudėliojo visus už ir prieš. Tikiuosi į teismus, kaip šeimamaršiai, neduos kai jiem ten kažkur siautėt neleido.,
Celofanas vėl cirkinasi biggrin.gif Liaudies prezidentas biggrin.gif
Atsakyti