Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:15)

O taip, ypac sovietmeciu, nes gavę UŽ DYKĄ vieną iśsilavinimą ir specialybę, mes is karto gqlėjome rinktis visai kită specialybe mokintis...irgi uz dyką. Viskas buvo uz dykă.
Geri laikai buvo.

Antrą specialybę įgyjau jau ne sovietmečiu biggrin.gif . Už dyką tik sūris pelėkautuose. Ar ne iš žmonių kišenių universitetai buvo išlaikomi? Ar sovietmety iš dangaus mana byrėjo?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:21)
Antrą specialybę įgyjau jau ne sovietmečiu biggrin.gif . Už dyką tik sūris pelėkautuose. Ar ne iš žmonių kišenių universitetai buvo išlaikomi? Ar sovietmety iš dangaus mana byrėjo?

Tu ne sovietmeciu, as sovietmeciu.
Ooooooo...visus islaike studentus, bet taves - ne. Kokia tu pas mus isskirtinė....tiesiog unikumas.

Baik tu cia triesti nesamones, trumpaprote. As tuos laikus atsimenu, manes tavo propoganda neveikia.
Mokesciai ir Marse yra mokesciai, asilo galva. Visais laikais viakas buvo is mokesciu islaikoma, debile. Mano mama tave iślaikė.

Kaip supratau, tu greiciausiai irgi tik profke baigus, nes apie mokesciu sistema visiskai neikerti. Kaip mane trumpina tokios bukos bobos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 15:33
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:27)
Tu ne sovietmeciu, as sovietmeciu.
Ooooooo...visus islaike studentus, bet taves -  ne. Kokia tu pas mus isskirtinė....tiesiog unikumas.

Baik tu cia triesti nesamones, trumpaprote. As tuos laikus atsimenu, manes tavo propoganda neveikia.
Mokesciai ir  Marse yra mokesciai, asilo galva.  Visais laikais viakas buvo is mokesciu islaikoma, debile. Mano mama tave iślaikė.

Tavo motina buvo vagis, nes tokių pinigų, kad dukrelė po šustrus naktinbarius kasdien šlaistytųsi są-iningai dirbanys negalėjo uždirbti. Tai mano tėvai, turėdami aukštuosius išsilavinimus ir gaudami neadekvačią algą, sąžiningai dirbdami tave išlaikė.
Atsakyti
Tu man paaiskink dabar kam perskirti tie pinigqi, kurie buvo skirti studentu iśmokslinim7i ir ju pragyvenimui? Kur Lietuvos vyriausybe dabar deda ta mokesciu dali?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:34)
Tu man paaiskink dabar kam perskirti tie pinigqi, kurie buvo skirti studentu iśmokslinim7i ir ju pragyvenimui? Kur Lietuvos vyriausybe dabar deda ta mokesciu dali?

Aš tau sakau, kad gerai besimokantys dabar gali studijuoti nemokamai, o tinginiai lai krapšto kišenes.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:33)
Tavo motina buvo vagis, nes tokių pinigų, kad dukrelė po šustrus naktinbarius kasdien šlaistytųsi są-iningai dirbanys negalėjo uždirbti. Tai mano tėvai, turėdami aukštuosius išsilavinimus ir gaudami neadekvačią algą, sąžiningai dirbdami tave išlaikė.

biggrin.gif tavo motina buvo tinginė biggrin.gif

As nuo 18 ne cento neemiau is nieko pinigu. Visada mokejau pati uzsidirbti. As net mokykloje mokindamasi dirbau vqkarais, bet tau - savo motineles dukrelei (tinginiu familija) to nesuprasti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:36)
Aš tau sakau, kad gerai besimokantys dabar gali studijuoti nemokamai, o tinginiai lai krapšto kišenes.

As dar karta klausiu - kur dingo pinigai, kuriuos anksciau kiekvienais metais skidavo studentams t.y. tau? Kodel tau tinginei ir nelabai bright turejo moketi stipendijas, duoti specialybe ir islaikyti, o kitu jau ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 15:41
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:33)

lygiai tai ir dabar neadekvačios algos su aukštaisiais, jei nemoki suktis ar nedirbi per 5 darbus biggrin.gif
niekas nepasikeitė, nesek čia pasakų, visi suaugę
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 08, 17:40)
lygiai tai ir dabar neadekvačios algos su aukštaisiais, jei nemoki suktis ar nedirbi per 5 darbus biggrin.gif
niekas nepasikeitė, nesek čia pasakų, visi suaugę

Tik jau nejuokink, jei nieko nesugebi, nereiškia, kad kiti tokie. Aišku, valstybė nepaduos tau gerai apmokamo darbo ant lėkštutės. Pačiai reikia stengtis. Privačiam veslui nesvarbu kas tu esi, moka tam, kuris atneša pridėtinę vertę.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:44)
Tik jau nejuokink, jei nieko nesugebi, nereiškia, kad kiti tokie. Aišku, valstybė nepaduos tau gerai apmokamo darbo ant lėkštutės. Pačiai reikia stengtis. Privačiam veslui nesvarbu kas tu esi, moka tam, kuris atneša pridėtinę vertę.

Tai gal gqli atsakyti ir I mano klausimus? biggrin.gif

Tu mane juokini biggrin.gif , propogandą varai man, kuri dar atsimena tuos laikus biggrin.gif
Bet mes darom klaidą, mes savo gyvenimus sulyginam I viena eile, nor is tikruju visais laikais buvo ir gerai gyvenanciu, ir vidutiniskai, ir biednai.
Tavo g7venimo istorija skiriasi nuo manosios, tu savo jaunyste atsimeni, kaip kosmara, as gi - kaip graziausius savo metus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 15:49
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:38)
biggrin.gif tavo motina buvo tinginė  biggrin.gif

As nuo 18 ne cento neemiau is nieko pinigu. Visada mokejau pati uzsidirbti. As net mokykloje mokindamasi dirbau vqkarais, bet tau - savo motineles dukrelei (tinginiu familija) to nesuprasti. biggrin.gif
Papildyta:

As dar karta klausiu - kur dingo pinigai, kuriuos anksciau kiekvienais metais skidavo studentams t.y. tau? Kodel tau tinginei ir nelabai bright  turejo moketi stipendijas, duoti specialybe ir islaikyti, o kitu jau ne?

Oho kokia gabi ir studijavai, ir vakarais po naktinbarius trankeisi ir dirbt turėjai kada biggrin.gif . Nu nebent tas darbas naktinbary biggrin.gif
Apie kokius tu čia pinigus? Išsiblaivyk. O ar reikalingas tas diplomas visiems kurie nori jį turėti?
Atsakyti
Viskas, brangioji, man neidomi tavo biednq jaunystė, einu gyventi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:48)
Tai gal gqli atsakyti ir I mano klausimus?  biggrin.gif

Tu mane juokini  biggrin.gif , propogandą varai man, kuri dar atsimena tuos laikus  biggrin.gif
Bet mes darom klaidą, mes savo gyvenimus sulyginam I viena eile, nor is tikruju visais laikais buvo ir gerai gyvenanciu, ir vidutiniskai, ir biednai.
Tavo g7venimo istorija skiriasi nuo manosios, tu savo jaunyste atsimeni, kaip kosmara, as gi - kaip graziausius savo metus  4u.gif

Kaip gerai, kad mano gyvenimas visas gražus, visi tarpsniai su savo sunkumais ir privalumais. Neturiu tokio laiko, kurį išskirčiau kaip geriausią.
Atsakyti