Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Atleidai savo tevams, kad neismoke taves darbštumo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:50)
Viskas, brangioji, man neidomi tavo biednq jaunystė, einu gyventi.

Čiau, gyvenk savo negražų gyvenimą, kaip prieš tai minėjai- kas gražu tau jau praeity biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:53)
Atleidai savo tevams,  kad neismoke taves darbštumo?

Nepavydėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:53)
Čiau, gyvenk savo negražų gyvenimą, kaip prieš tai minėjai- kas gražu tau jau praeity biggrin.gif

Ziuriu nepamirsti kas ryta prieiti prie veidrodzio ir su asaromis akyse kartoti - mano visas gyvenimas gražus, mano visas gyvenimad gražus....

biggrin.gif
Relax, niekam nerupi tas tavo gyvenimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 15:55
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 17:55)
Ziuriu nepamirsti kas ryta prieiti prie veidrodzio ir su asaromis akyse kartoti - mano visas gyvenimas gražus, mano visas gyvenimad gražus....

biggrin.gif
Relax, niekam nerupi tas tavo gyvenimas.

Eik jau, nebegąsdinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:58)
Eik jau, nebegąsdinus biggrin.gif

Ech...kaip gaila, kad neturejai gqlimybes savo jaunystes praleisti linksmai biggrin.gif Užu8jauta.
Viskas, dabar jau tikrai čiao machao biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 16:00
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 18:00)
Ech...kaip gaila, kad neturejai gqlimybes savo jaunystes praleisti linksmai  biggrin.gif  Užu8jauta.
Viskas, dabar jau tikrai čiao machao  biggrin.gif

Kiek dar laiko atsisveikinėsi?
Papildyta:
Na tiek to, jei tau taip norisi gailėk manęs biggrin.gif . Gal geriau pasijusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 17:02)
Kiek dar  laiko atsisveikinėsi?
Papildyta:
Na tiek to, jei tau taip norisi gailėk manęs biggrin.gif . Gal geriau pasijusi biggrin.gif

Toks juokas dabar paėmė biggrin.gif biggrin.gif
As pasielgsiu, kaip paštininkė biggrin.gif , desimt kartu atsisvwikinsiu ir neiseisiu biggrin.gif biggrin.gif

Man kazkaip keistai skamba tie 'gal geriau pasijausi'.Kazkaip visai manes neliecia psichologiskai tie nusirasymai mamkose. Cia gi Alisos žemė, kreivi veidrodziai. Kodel reiketu cia kazkaip jaustis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2023 - 16:13

:blink:  

Atsakyti

Džiaugiuosi, kad tu tinkamą pasirinkai biggrin.gif. Rinkausi kas buvo populiaru biggrin.gif. Klysti žmogiška. Ypač sovietmečiu. Paskui pasirinkau kitą specialybę. Beje, ir pirmas diplomas dabar magistrui prilygintas biggrin.gif

Žiūriu pasirinkimų motyvai nesikeičia tavo per amžių. 

Atsakyti

:blink:  

Nu duok pasipešt 😁

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 07, 22:59)
Tu gal eik darbintis į Vaikų teises, galėsi leisti visoms motinoms daužyti savo vaikus. Galėsi skirstyti- iš ko reikia, atimti iš ko ne. Toks jausmas, kad tu dubasini savo vaikus jei bijai atėmimo. Kas to nedaro nebijo.
Dažnas lietuvis (dažniausia be išsilavinimo) geriausia žino kaip žaisti krepšinį, kaip gydyti, ką nuteisti ar išteisinti ir pan. Aš tai galvoju, kad kiekvienas turi dirbti savo darbą. Bet ne, judvi su lerva geriausia už visus viską išmanot- viskas viename- ir gydytojos ir teisėjos ir psichologės ir visa kita.Kam tada tie žmonės mokslus kremta....

O man toks jausmas, kad tu dubasinai savo vaikus. Na zinai kaip ten buna - kas garsiai rekia tas... pvz. kas pries gejus, pasirodo pats toks ir yra. Zinant dar kad tokia priklausoma nuo visokiu madu, nenustebciau jeigu ir dubasinai savo vaikus.
Tu ir esi tarp tokiu lietuviu 😁 nes tu geriau uz LT auksciausius teismus zinai kas kaltas, kas ne. Prisiskaiciusi soc. Tinkluose melagienu skleidi cia dezinformacija. Teisingai galvoji, palik spresti kalta mama ar ne teisininkams, kurie baige magistranturos studijas. Bet ne, tu visai zalia toje srityje, bet "viska zinai". As pritariu tau, kam tie zmones mokslus kremta, jeigu yra tokios majos...

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 08, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73100249" data-time="1694122906"><div><p>Primink, už ką Kručinskienei atėmė?</p></div></blockquote><p>Taigi niekada visa info nėra viešinama</p>

O kas neviesinama? Ji sparde vaika? Kas? Bet keista, ka jus su maja fantazuojat, bet teismas ja isteisino.
Teismas tiesiai sviesiai:
"Smurtu nelaikomi veiksmai, kuriais prieš vaiką panaudojama fizinė jėga ir vaikui sukeliamas fizinis ar psichinis skausmas, kai šiais veiksmais siekiama išvengti didesnio pavojaus vaiko saugumui, sveikatai ar gyvybei ir to negalima pasiekti kitomis priemonėmis."
Galutinis teismo verdiktas: sūnui per sėdmenis sudavusi Kručinskienė lieka išteisinta"
Ka jus cia abi "teisininkes" fantazuojat?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 16:36)
Aš tau sakau, kad gerai besimokantys dabar gali studijuoti nemokamai, o tinginiai lai krapšto kišenes.

Tinginiai dabar irgi gali nemokamai studijuoti. Paziurek i konkursinius balus, su kokiais gavo valstybes finansuojama vieta pvz praeitais metais.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 08, 16:15)
.irgi uz dyką. Viskas buvo uz dykă. Tau net bendrikas buvo duotas uz dyką, reikejo tik lasiniais apsirupinti  biggrin.gif nors...gi stipendijas visi gaudavome. Net profkiniai, paklausk pas Montekrista, jei kazkaip tai stebuklingai tai uzmirsai.
Geri laikai buvo.

Bendrikai dabar lb brangus.
"Universiteto studentai šiemet už nuomą, priklausomai nuo kambario tipo, mokės nuo 72 iki 248 eurų...
studentų atstovai sako, kad net ir gyvendami bendrabučiuose, norėdami išsilaikyti, dauguma jaunuolių privalo dirbti visu etatu.
Jis, automatiškai, turi dirbti, investuoti daug laiko į darbą, nes pusė etato nebūtinai dengia visas išlaidas, tai, reiškiasi, turi dirbti pilnu etatu. Sudėjus valandas, pilnas etatas yra 40 valandų, o studijos – taip pat 40 valandų. Bendrai paėmus, būti studentu – beprotiškai sunku“, – teigė LSS prezidentas P. Vaitiekus.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...kainos-94155713

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 08, 15:22)
Kojas nusivalyt į tą diplomą galima.

Savaime aisku. Todel kad rinkaisi ne kas tau patinka o pagal mada. Medikai, mokytojai ir t.t. ir dabar dirba su senais diplomais.
Atsakyti