Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Oooo....paštinykė atejo biggrin.gif Tuoj parasys kaip ji sali g8nti ruošiqsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 14, 11:23)
Kokių svajonių? Ką žudyti? Vėl geri? biggrin.gif </p>

SM "psichologė-sadistė" siautėja toliau. Nekreipk dėmesio bigsmile.gif

O gal supyko, kad jau ir automobilių nepraleidžia?

Dar gerai būtų, kad ir autobusus, traukinius tikrintų, kai visokios lutukės draugės "gydytis" į Maskvą važiuoja, o gal grynųjų Kremliaus troliams parvežt, kas žino?

Man patinka tokia kontrolė, ypač gerai, kad visose Baltijos šalyse vieningai wub.gif
Atsakyti
Paštinykei patiktų, kad kariškiqi ją čiupinėja, ieškodami šovinių po papais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

"Female tourist loses an arm in shark attack at popular Red Sea beach 'after swimmers mistook the predator for a tuna'" Ir vel ryklys. kazkas siaubingo. Pries menesi uzpuole ukrainiete, dabar vel. O dar ir Juodkranteje ismesta i kranta neiprasta zuvis-kardzuve. Greitai i jura kojos nekisiu 😁

Pridėta:

• Priedas  5.jpg   56,28KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2023 - 11:55

Juokinga man ta jų panika lygioj vietoj. ot tai bėda, merginos šauktinės, sEUbas tikras :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 14, 13:15)
<p>Juokinga man ta jų panika lygioj vietoj. ot tai bėda, merginos šauktinės, sEUbas tikras biggrin.gif</p>

Is kur trauki ta panika? Jeigu pati panikuoji, tai nereiskia kad visiems panika.
Galesi prisijungti. Issipildys tavo vaikystes svajones pagaliau...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 09 13, 23:06)
Ir vel lygina? Kiek rasiau, kad neaktualu tie lyginimai dabar. Nera standarto. Nu kiek galima lyginti save/kitus su kitais?
Na man toks  absurdiskas skirtingu zmoniu lyginimas...
Papildyta:

Niekur nedings 😁
Kaip ten sakoma-norai daznai issipildo, tereikia uzrasyti ir sufokusuoti savo demesi.

nu kazkoks iki absurdu, kaip galima is vis lyginti visa zmoniu mase pagal tautybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kad lietuviai ir kad gyvena zusienyje tai zmogus gi vienodas ne tapas lotuliukas.gif kazkoks absurdo teartras pas ja.
ir cia uzsienyje atsirenki zmones, su kuriais bendrauti pagal paziuras, charakteri, ne pagal tautybe biggrin.gif
kas pas mus bendra tik pileitybe, tautybe ir kad negyvenam Lietuvoje, viskas ties tuom ir pasibaigia.
vaiku darzelis atrodo tokius dalykus irodineti. biggrin.gif

nu va gale sjaunom panelem rodyti pvz lotuliukas.gif
Bet kaip sake Monetevrte ir vel prasides atsifutbolinimai mes per senos bla bla bla, tegu eina musu sunus ir dukros musu senas siknas ginti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 14, 01:45)
biggrin.gif  eina namas  biggrin.gif  biggrin.gif
Isivaizduojat kas darysis kazarmose, kai I jas ileis Amadėją su Montekrista?  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nesibaigiancios orgijos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 14, 08:56)
<p>Nu kur jau ims 40+ 😂</p>

nu bet nesakyk tau gi pats tas butu jauni kareivukai ir jie manau nebrokytu taves biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 14, 11:31)
eini mokytis ginti smile.gif Skirtumas yra smile.gif 

Nu jo... Vatnikai pasiruoshe "ginti" rusakalbius kitose shalyse, SSSR planavo pulti visa pasauli aishku, kad "apginti skriaudziamus darbininkus ir valstiecius"
Kryziuociai gyne kristaus tiesas. Tas zhodis nuvalkiotas.
Sako dar , kad geriausia gynyba yra puolimas, ir ko gero pradedant atomini kara?

Siaip tai matau daug zhemes yra privatizuota, tai reiktu tas gynybos ishlaidas perkelti ju savininkams. O kariams profesionalams moketi normalia alga uzh ju nelengva tarnyba ir pavojus.

Dabar jauni vaikinukai gins kazhka nors patys nieko neturi ka prarasti, nei sodybu prie ezhero ar juros, nei komerciniu sklypu. Neteisinga. Gal jiems ir nereikia nieko ginti gal jie pirks kazhka Ispanijoje ar kitoje shalyje
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 14, 11:31)
eini mokytis ginti smile.gif Skirtumas yra smile.gif 

ginti? ar zudyti? kaip man patinka zmones, kuri e zudyma vis i visokius kitokius zodzius ivynioja, eutanazija, abortas, ginyba ir t.t. esme gi kokia ismokti zudyti zmones stambiu mastu, ginklu paglaba.
vadink dalykus tikrais vardasi paprasciau bus gyvenime.

o jau kas kaip ismoke spanaudos tas zinias tai kitas klausimas, gal kazkas naudosis tik svaigynai, gal kazkas puolimui. Sakai neiveinas karys profesionalas nestojo i Rusijos puse ir dabar ten nekariauja is viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos?

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 12:17)
SM "psichologė-sadistė" siautėja toliau. Nekreipk dėmesio bigsmile.gif

O gal supyko, kad jau ir automobilių nepraleidžia?

Dar gerai būtų, kad ir autobusus, traukinius tikrintų, kai visokios lutukės draugės "gydytis" į Maskvą važiuoja, o gal grynųjų Kremliaus troliams parvežt, kas žino?

Man patinka tokia kontrolė, ypač gerai, kad visose Baltijos šalyse  vieningai wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif uarda baik tu siauteti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blink.gif nu ne duok tau dieve tokiu ligu, bet gal duos uz tai kad dergiesi is veziu serganciu fui kokia sliure esi visiska, padugne.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 09 14, 12:46)
<p>"Female tourist loses an arm in shark attack at popular Red Sea beach 'after swimmers mistook the predator for a tuna'" Ir vel ryklys. kazkas siaubingo. Pries menesi uzpuole ukrainiete, dabar vel. O dar ir Juodkranteje ismesta i kranta neiprasta zuvis-kardzuve. Greitai i jura kojos nekisiu 😁</p>
<p> </p>

as tai nesimaudyciau, kur rykliai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 14, 13:15)
<p>Juokinga man ta jų panika lygioj vietoj. ot tai bėda, merginos šauktinės, sEUbas tikras biggrin.gif</p>

o kur panika?? kur beda? kur sEUbas? tavo galveleje? Man tai tik juokas ima is debiliskos jusu valdzios, manes tai niekaip neliecia. O va jum gal tai svajoniu issipildymas, kaip uarda rase, ne? turetumei gi dziaugtis. bigsmile.gif sakyti kaip fainai ne tik sunus musu bet ir dukros gales per prievarta eiti tarnauti debiliskai valdziai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sapmano ta proga isgerk, kad maziau be progu gertum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 14, 14:05)
Nu jo... Vatnikai pasiruoshe "ginti" rusakalbius kitose shalyse, SSSR planavo pulti visa pasauli aishku, kad "apginti skriaudziamus darbininkus ir valstiecius"
Kryziuociai gyne kristaus tiesas. Tas zhodis nuvalkiotas.
Sako dar  , kad geriausia gynyba yra puolimas, ir ko gero pradedant atomini kara?

Siaip tai matau daug zhemes yra privatizuota, tai reiktu tas gynybos ishlaidas perkelti ju savininkams. O kariams profesionalams moketi normalia alga uzh ju nelengva tarnyba ir pavojus.

Dabar jauni vaikinukai gins kazhka nors patys nieko neturi ka prarasti, nei sodybu prie ezhero ar juros, nei komerciniu sklypu. Neteisinga. Gal jiems ir nereikia nieko ginti gal jie pirks kazhka Ispanijoje ar kitoje shalyje

Butent, nedasils tai niekaip kai kam.
Grybauskate gi sake kad reik pulti Rusija, jei jau karas neisvengiamas... unsure.gif

padarytu normalia profesionalia kariuomene, jei lesas ne i kisenes savo kistu ir butu tu kariu, kurie tikrai nori ismano sita darba, o ne visus per prievarta.

Gal taip daro, kad tik daugiau lietuviu pilietybes atsisakytu, nes dabar bent cia ka girdziu is mamu, pazystamu, kad masiskai pradeda atsisakineti lietuviskos pilietybes, nes cia daug kas gime turejo galimybe tureti abi, bet panasu Lietuvai reikia, kuo maziau lietuviu, kad ja turetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2023 - 13:15
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 14:13)
blink.gif nu ne duok tau dieve tokiu ligu, bet gal duos uz tai kad dergiesi is veziu serganciu fui kokia sliure esi visiska, padugne.

O vėžiu sergantiems žmonėms negali Airijoj padėt? ES? Taip niekur niekur tik Maskvoje? Rimtai? Pasidalink tuo stebuklingu centru Maskvoj?.

Lutuke, tu gi supratai, ir aš tą įsiminiau, kai viską įkėliau kažkada, kai cambala mane apšmeižė dėl onkologinių žmonių. Nuorodas turiu, įkelsiu, kai manysiu, kad reikia. Ir tavo reakcijas įkelsiu. Bet kodėl gini urada, kuri "cambalos pastebėjimais" mane šmeižia dabar? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2023 - 13:28
Ir štai vėl atėjo laikas paštinykei apsiverkti.....

Paplojam visi jai, paplojam.... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 14:26)
O vėžiu sergantiems žmonėms negali Airijoj padėt? ES? Taip niekur niekur tik Maskvoje? Rimtai? Pasidalink tuo stebuklingu centru Maskvoj?.

Lutuke, tu gi supratai, ir aš tą įsiminiau, kai viską įkėliau kažkada, kai cambala mane apšmeižė dėl onkologinių žmonių. Nuorodas turiu, įkelsiu, kai manysiu, kad reikia. Ir tavo reakcijas įkelsiu. Bet kodėl gini urada, kuri "cambalos pastebėjimais" mane šmeižia dabar? A?

Tu galvoji zmogus is gero gyvenimo rades gydyma ES vaziuoja uz keliu tukstanciu km??? moka uz medicinines vizas, vargsta su dabartinem kelioniu salygom, kai tokia sveikata???? uz tuos pinigus gal geriau atostogu kur isvaziuotu, jei galetu.

yra kelios klinikos Rusijoje, Maskvoje kelios, kurios uzsiima siuo metodu giliau ir su daugiau vezio rusiu, jei rasi tokia kuris priims ES salyse labai dizuagsiuosi, mes rasti nesugebejom. Yra keli bandymo stadijoje ar su kitais veziu tipais Uk. Airijoje, Lietuvoje naudoja del odos vezio gydymo, bet del kruties butent tik Maskvoje randam. Dar tiesa buvo viena klinika Jav, bet ten kainos 10k didesnes, kadangi nera tiek pinigu ir zymiai toliau kelione brangesne, tai lieka tik Rusija.

apie metoda
https://www.nhs.uk/c...ynamic-therapy/

tu nevaryk dabar ant kitu zmonui su savo meslu susitarkyk. NIekas tave snesmeizia, tu pati elgiesi kaip budule, besisaipydama is veziu sergancios mano pazystamos, fui zema ir slykstu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 14, 14:36)
Ir štai vėl atėjo laikas paštinykei apsiverkti.....
Paplojam visi jai, paplojam.... clap.gif

jo, vargse, nuolat nuskriausta cia, tik kazkaip nejaucia, kad sedi mesle ir juo drabstosi, sunku matyt gyvenime, is gero gyvenimo zmogus gi taip nesielgtu unsure.gif
Atsakyti