Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 14:36)
Tu galvoji zmogus is gero gyvenimo rades gydyma ES vaziuoja uz keliu tukstanciu km??? moka uz medicinines vizas, vargsta su dabartinem kelioniu salygom, kai tokia sveikata???? uz tuos pinigus gal geriau atostogu kur isvaziuotu, jei galetu.

yra kelios klinikos Rusijoje, Maskvoje kelios, kurios uzsiima siuo metodu giliau ir su daugiau vezio rusiu, jei rasi tokia kuris priims ES salyse labai dizuagsiuosi, mes rasti nesugebejom. Yra keli bandymo stadijoje ar su kitais veziu tipais Uk. Airijoje, Lietuvoje naudoja del odos vezio gydymo, bet del kruties butent tik Maskvoje randam. Dar tiesa buvo viena klinika Jav, bet ten kainos 10k didesnes, kadangi nera tiek pinigu ir zymiai toliau kelione brangesne, tai lieka tik Rusija.

apie metoda
https://www.nhs.uk/c...ynamic-therapy/

tu nevaryk dabar ant kitu zmonui su savo meslu susitarkyk. NIekas tave snesmeizia, tu pati elgiesi kaip budule, besisaipydama is veziu sergancios mano pazystamos, fui zema ir slykstu.

tai va, kai važiuos autobusu ar traukiniu, tai patikrins. Dėkinga būčiau už tų dviejų klinikų duomenis. Kokios jos, rekvizitų norėčiau.

O slabo patvirtint cambalos nesąmones, kuriomis remiasi ir mane šmeižia uarda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2023 - 13:48
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 14:13)

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif uarda baik tu siauteti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu jau 🤣
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 14:39)

tu nevaryk dabar ant kitu zmonui su savo meslu susitarkyk. NIekas tave snesmeizia, tu pati elgiesi kaip budule, besisaipydama is veziu sergancios mano pazystamos, fui zema ir slykstu.

Cha, pirmam tavo "pažįstamos" variante net ne vėžys buvo bigsmile.gif

O čia tai geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na, ir kur toliau?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 14:45)
tai va, kai važiuos autobusu ar traukiniu, tai patikrins. Dėkinga būčiau už tų dviejų klinikų  duomenis. Kokios jos, rekvizitų norėčiau.

O slabo patvirtint cambalos nesąmones, kuriomis remiasi ir mane šmeižia uarda?

nelabai suprantu apie ka tu, tai ir vaziuoja siuo metu autobusu, tik vienas ir yra is Rygos, nes lektuvai gi i Rusija neskraido, na yra per Turkija, bet ten labai brangiai gaunasi ir kazkaip bilietu net neina is cia nusipirkti.
I sita ji vaziuoja, kitos dabar neturiu po ranka, nepamenu, bet pagal metodika gali rasti ju daugiau nei dvi yra Rusijoje
https://doctor-borisov.ru/

As nelabai zinau apie ka cia sneki, archyvu nedarau ir keliu metu zinuciu apie kitus zmones tikrai i galva nesidedu. idek nuoroda gal atisiminius ar bent parasyk apie ka sneki.
nors tu pati labia daug valkioji nesamoniu apie mane, tai keista, kad tau toks elgesys nepatinka, manau patinka, jei pati darai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 15:02)
nelabai suprantu apie ka tu, tai ir vaziuoja siuo metu autobusu, tik vienas ir yra is Rygos, nes lektuvai gi i Rusija neskraido, na yra per Turkija, bet ten labai brangiai gaunasi ir kazkaip bilietu net neina is cia nusipirkti.
I sita ji vaziuoja, kitos dabar neturiu po ranka, nepamenu, bet pagal metodika gali rasti ju daugiau nei dvi yra Rusijoje

As nelabai zinau apie ka cia sneki, archyvu nedarau ir keliu metu zinuciu apie kitus zmones tikrai i galva nesidedu. idek nuoroda gal atisiminius ar bent parasyk apie ka sneki.
nors tu pati labia daug valkioji nesamoniu apie mane, tai keista, kad tau toks elgesys nepatinka, manau patinka, jei pati darai.

tai taip taip, tu jau NELABAI ŽINAI, apie šneki ir ir rašai - akivaizdu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tų stebuklingų klinikų, nuo visų tavo "pažįstamos" ligų gydančių Maskvoj, rekvizitus gal galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 rugsėjo 2023 - 14:07
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 15:06)
tai taip taip, tu jau NELABAI ŽINAI, apie šneki ir ir rašai - akivaizdu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tų stebuklingų klinikų, nuo visų tavo "pažįstamos" ligų gydančių Maskvoj, rekvizitus gal galima?

? suformuok rislius sakinius nieko neina suprasti apie ka tu cia. as zinok tavo gyvenimo vingiu neseku ir neisidemiu.

taigi idejau linka, nematai? ne nuo visu ligu, nuo vezio. tu jau dabar is kart iskraipai ir taip nulat darai, tai zinai bumerangu gal ateina ir tau tai paciai? pamastyk ramiai.
ir kodle pazystama kabutese? paskui vel verksi, kai kas sakys, akd saipaisi is veziu serganciu zmoniu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2023 - 14:16
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 15:15)
? suformuok rislius skainiu snieko neina suprasti pai eka tu cia. as iznok tavo gyvenimo vingiu neseku ir neisidemiu.

taigi idejau linka, nematai? ne nuo visu ligu, nuo vezio. tu jau dabar is kart iskraipai ir taip nulat darai, tai zinai bumerangu gal ateina ir tau tai paciai? pamastyk ramiai.

Vargšė tavo pažįstama, kas pusmetį vis kitom ligom serga - vai vai.

Rekvizitus klinikų dar kartą prašyčiau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 15:17)
Vargšė tavo pažįstama, kas pusmetį vis kitom ligom serga - vai vai.

Rekvizitus klinikų dar kartą prašyčiau.

na ne neserga tik veziu jau keli metai. nustok kurti ir meluoti.

kokiu konkreciai truksta tame linke? ir ko is mano pirmos zinutes teskto apie klinikas nesupratai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 15:32)
na ne neserga tik veziu jau keli metai. nustok kurti ir meluoti.

kokiu konkreciai truksta tame linke? ir ko is mano pirmos zinutes teskto apie klinikas nesupratai?

Nesupratau, kodėl reikia baladotis į Maskvą, kai ramiai tokį odos gydymą atlieka ir UK.

Trūksta konkrečių klinikų rekvizitų - jau nežinau, kurį kartą tai rašau.
Atsakyti

Aš nenorėčiau į armiją, nevilioja. Vaikas varė į karinę stovyklą ir visai jam patiko. Aš nevaryčiau

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 15:53)
Nesupratau, kodėl reikia baladotis į Maskvą, kai ramiai tokį odos gydymą atlieka ir UK.

Trūksta konkrečių klinikų rekvizitų - jau nežinau, kurį kartą tai rašau.

kuom tu skaitai sikna gal?rasytoja tu rasytoja, bet ne skaitytoja biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 14:39)
Yra keli bandymo stadijoje ar su kitais veziu tipais Uk. Airijoje, Lietuvoje naudoja del odos vezio gydymo, bet del kruties butent tik Maskvoje randam. Dar tiesa buvo viena klinika Jav, bet ten kainos 10k didesnes, kadangi nera tiek pinigu ir zymiai toliau kelione brangesne, tai lieka tik Rusija.

Kas sios klinikos nuorodoje tau yra neaisku, kokiu duomenu truksta?
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 14, 15:02)

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 14, 14:51)
Cha, pirmam tavo "pažįstamos" variante net ne vėžys buvo bigsmile.gif

O čia tai geras biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, ir kur toliau?

ka tu cia vel meluoji? kada kam buvo ne vezys, nu tu zinok prisizaisi taip zmones smeizdama ir issidirbinedama is serganciu. padugne tu pastininke esi.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 14, 16:22)
<p>Aš nenorėčiau į armiją, nevilioja. Vaikas varė į karinę stovyklą ir visai jam patiko. Aš nevaryčiau</p>

niekas noru neklaus bus saukiamos visos is eiles. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 rugsėjo 2023 - 16:23
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 14, 16:22)
<p>Aš nenorėčiau į armiją, nevilioja. Vaikas varė į karinę stovyklą ir visai jam patiko. Aš nevaryčiau</p>

Paklausk, ar noretu netekti kojos ar akiu ar tapti kontuzytas?
Atsakyti