Atsakyk ka Amadeja dirba?Dabar tai nieko. Sėdi su sulaužyta koja gi 🙈
tai panasu i Mariupoli ir toliau neina privaziuoti...

Bet tu manai Ukrainos valdzia viska gerai daro? neriektu is ten zmoniu isvesti leisti, kad ir i Rusija?
nereikejo valdziai pasirupinti maisto, vandens atsargom? juk jau nuo sausio snekejo Jav,kad bus puolimas, kodel savo seimas politikai issiveze,o kiti zmones nerupi gal?
Papildyta:
O kokia tavo specializacija?

Toliau siadine per zinais snekejo zmogus is Ukrainos is to miesto kur baisiai apsaudo, sako ten vaikai.VAIKAI mirsta nuo dehidratacijos, jiem ne tik maisto , jiem vandens elementaraus truksta!!!!
tai kur keliauja tos labdaros??
Gerai visi suprantam, kad r Rusijoa valdzia su Putinu piresakyje padare labai labai baisu dalyka uzpuole kita sali, zudo zmones ir t.t. bet as niekaip nesuprantu Ukrainos valdzios, vaikai mirsta nuo bado, troskulio ir ju net neisleidzia, kad ir i ta Rusija, Baltarusija, gal mamos visgi rinktusi ten vaziuoti, nei vaikus palikti mirciai? as nesupranut zinok, ant kiek kazkokie principai gali buti svarbesni, nato, ginklai biolabs, nacizmas ir t.t., nei savo vaiko gyvybe....

kodel tos derybos daro pertraukas po kelias dienas, ko ten nesusitaria, kas ten jau tokio baisaus reikalaujama? nors keliom dienom nustotu saudyti ir paleistu civilius vaikus bent su mamom. Bet tas patriotizmas irgi toks per prievarta vyru neisleidzia is salies, o ne tai, kad jie savo noru ten pasilieka...na isleidzia uz 5000.

Man tai zinoti net nereikia is treciu lūpų, aš dirbau sioje sistemoje. Tai, kai noresi nusisneketi sia tema, neuzmirsk, kad as tai skaitau.
Papildyta:

Niekam neidomi ta tavo koja. Tu turi biuleteni, nes dirbi. Ka dirbi?
Papildyta:
Tai tu nieko nedirbi konkretaus, o kazka dar bandai kalbeti apie kitu zmoniu darbus

o as dirbu, nes darbui koja netrukdo

na matyt tavo idejinis draugas, kad taip ji isimylejusi, Aimeja as tavo postu neskaitau, nebent kas pacituoja, tavo irgi postai kaip ir to Karolio buki ir visai neidomus.

O ko tau tos baimes vaidenasi, esi labai bailus zmogus?
Oi, negaliu.

Tu skaitai mano postus, net seilės teka.
Tai sakai nesi jo skaičiusi iki šiol? Nežinojai kas jis?

Aš manau, kad tu pastoviai jį skaitai, pastoviai.

Tai jau net neabejoju, kad tau jis bukas, net neabejoju ir žinau kodėl tokia nuomonė.

The Roop dovana
Man tai zinoti net nereikia is treciu lūpų, aš dirbau sioje sistemoje. Tai, kai noresi nusisneketi sia tema, neuzmirsk, kad as tai skaitau.
Papildyta:
Papildyta:
Tai tu nieko nedirbi konkretaus, o kazka dar bandai kalbeti apie kitu zmoniu darbus. Kaip Montekrista, kurios gyvenimo pasiekimas yra klaidu taisymas, bet pasiepti kitu darbus, tai pirma
Turiu, bet neįsivaizduoju ar ką už jį gausiu, o ir po metų+ tik 🤣
o as dirbu, nes darbui koja netrukdo
as paprasciausiai kuriu User Interface daugiausia, paskutiniai metai tai mazai darbo labai daug dokumentacijos, susirinkimu ir visokiu kitiokui neidomiu uzduociu, bet jau paskutinis menuo toks, laimei, tingiu ilgiau aiskinti.
Ir nereik aiškinti 😉
Is kur tokios keistos asocijacijos?
ты здесь никто....pabaik pati šitą sakinį

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Tai tu nieko nedirbi konkretaus, o kazka dar bandai kalbeti apie kitu zmoniu darbus

Eik eik...graudu tave skaityti, pilka pele.
Kiek naujų Šaulių prisiekė 🥰
ko tu man i klausimus neatsakai?
Kodel Nida vatnike?
Kodel Ukrainos ir Jav valdzios melavo del biolabs? Kodel sia info vadino Rusu propoganda, kodel vis pamazu islenda, kad viena po kito teigius, ka sake Rusija pries kara jie apgina faktais? Galu gale kodel nesunaikino tu laboratoriju turinio, vos karui prasidejus?

kas butu, jei kokia bomba butu pataikiusi i viena is tokiu laboratoriju???? butu sake rusai pradejo biologini ginkla naudoti? kas mus butu lauke nauja baisesne pandemija? Juk ten patogenai, kuriuos ir teroristai naudojo...kaip manai?
Nenukreipk temos. Ar prizadi savo vyresnėlı pradeti rengti kaip ir priklauso tokio amziaus jaunuoliui atrodyti, kai pradesi dirbti? Nes matosi, kad tavo diedas gaili pinigu ne savo vaiko madingai aprangai.