Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 11, 14:22)
man ta pagalba vietom labai keista

man irgi
gal vėl pasirodysiu bjauri ir nejautri kaip su tais įleidžiamais Ukrainos gyvūnais, bet pasipiktinau dar vienoje vietoje. Mačiau, kad moterys ieško paakių kremo blink.gif biggrin.gif na nieko sau. Ar tikrai kiekviena Lietuvos moteris gali sau leisti paakių kremus? Jie paprastai yra brangesni. Tai jau karo pabėgėlės neapsieitų tiesiog su veido kremu? bendru?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 11, 14:22)
kodel tos derybos daro pertraukas po kelias dienas, ko ten nesusitaria, kas ten jau tokio baisaus reikalaujama?

atiduoti visą Ukrainą
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 15:28)
O kojs rusų reikalas ją Ukraina daro šalies viduje? 
Kokią jue teisę turi naikinti laboratorijas, jei jos ir yra? 
Ką tu vadini naciais? Tai mūsų Šauliai gal irgi naciai?

Koks jų reikalas kur tie ginklai, jri jie kitos suverenios šalies  teritirijoj?
KAIP susišvietė rusams, kad jie puls Rusiją? Tai net teoriškai neįmanoma juk.

kalba gi ne apie tai. Tolygus klausimas butu o koks Jav reikalas ka turi Irakas ar Iranas ir kitos salys ar ne?

kalba kodel Ukriana ir Jav melavo del tu laboratoriju? nu juk paprastas klausiams KODEL MELAVO?

naciai tie, kurie nesioja naciu zenklus ir praktikuoja ta filosofija, kas neaisku? Na keliau gi ne viena foto ir nuoroda i informacija, pati jau po siai dienai galejai pasitikrinti informacija. Nezinau Sauliai naciai? blink.gif

sakai ir ta siuo metu propoganda, nepasitvirtins, kaip kitos? Nelabai surpantu, kaip teoriskai neimanoma? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 15:29)
<p>Aš nežinau ar Nida vatnikė. Ta mokytoja, tai tikrai, o Nida...gal ir ne. Pusiau 😁</p>

Nezinai, bet parasei Nida vatnike, na keista tada. O kodel pusiau? kokia puse kokiu zodziu sakiniu, ji issake nnors menkiausia aplaikyma Putinui a rneiznau ka jus i ta zodi idedat kokia prasme?
Atsakyti

Ta homofobė višta pasirodo advokatė buvus.

Kas su tais advokatais 😅

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 11, 17:50)
man irgi
gal vėl pasirodysiu bjauri ir nejautri kaip su tais įleidžiamais Ukrainos gyvūnais, bet pasipiktinau dar vienoje vietoje. Mačiau, kad moterys ieško paakių kremo blink.gif  biggrin.gif na nieko sau. Ar tikrai kiekviena Lietuvos moteris gali sau leisti paakių kremus? Jie paprastai yra brangesni. Tai jau karo pabėgėlės neapsieitų tiesiog su veido kremu? bendru?
Papildyta:

atiduoti visą Ukrainą

Tai, kad ten dalis labai turtingi, viena gi skundesi Moldovoje,kad apgyvendintame viesbutyje nera baseino, na visokiu gi ten yra lotuliukas.gif

ne, nera tokio reikalavimo, paskutiniai kiek gridejau nusiginklavimas ir salies neutralitetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2022 - 18:19

Tai, kad ten dalis labai turtingi, viena gi skundesi Moldovoje,kad apgyvendintame viesbutyje nera baseino, na visokiu gi ten yra lotuliukas.gif

ne, nera tokio reikalavimo, paskutiniai kiek gridejau nusiginklavimas ir salies neutralitetas.

Tiesiog jiems nepasisekė su valdžia tada, kai atidavė Krymą be kovos. 

Jokios taikos tuo nepasiekė

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 11, 18:18)

tai ne pirkimui prašo, pirkimui gi pačios nusipirktų, paklaustų tiesiog geresnių parduotuvių pas lietuvius, jei pačios dėl kalbos barjero neranda
čia būtent buvo prašymas labdaringai. Vardyti visokie skutimosi priemonės vyrams, pampersai vaikams, servetėlės, hig. įklotai ir išskirta: veido kremas, paakių kremas blink.gif biggrin.gif
nebent čia tos, kurios renka paramą prigriebs sau. Kaip Burbanti sako ir aš pati žinau atvejų, kad iš to a la savanoriavimo pelnosi
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 18:17)
<p>Ta homofobė višta pasirodo advokatė buvus.</p><p>Kas su tais advokatais 😅</p>

Tau kaip minimum burna reiktu isplauti uz tokius zodzius su muilu, pirma ji uz tave daug vyresne, antra ji Lietuvai nusipelnes zmogus, ir trecia ji issake savo nuomone.
Jei jau svenciat laisve, tai gal ismokit ir tolerancijos? Jus vistos ivarytos i narva, nesuvokiancios, net kas yra laisve ir laisvas zodis, nesugebancios priimti vertybiu, be doros ir morales...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 11, 18:23)
tai ne pirkimui prašo, pirkimui gi pačios nusipirktų, paklaustų tiesiog geresnių parduotuvių pas lietuvius, jei pačios dėl kalbos barjero neranda
čia būtent buvo prašymas labdaringai. Vardyti visokie skutimosi priemonės vyrams, pampersai vaikams, servetėlės, hig. įklotai ir išskirta: veido kremas, paakių kremas blink.gif  biggrin.gif
nebent čia tos, kurios renka paramą prigriebs sau. Kaip Burbanti sako ir aš pati žinau atvejų, kad iš to a la savanoriavimo pelnosi

Tai, ka ir sakau ta Moldavijoje viesbuti irgi uz dyka buvo gavusi, bet va toke islepe zmones, matyt grietinele Ukrainos, jie pirmi ir pabego su prabangiom masinom, vietoj to, kad dar kitiem vargingesniem padetu ukrainieciam...

man sakau tos visos labdaros labai itartinos, abejoju ar jos pasieks, ka reikia didzioji dauguma...numes aisku kazka ir badaujantiem...del akiu..
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 18:23)
Tiesiog jiems nepasisekė su valdžia tada, kai atidavė Krymą be kovos. </p><p>Jokios taikos tuo nepasiekė</p>

apie ka tu cia?? blink.gif kas ka kam atidave? blink.gif prie ko cia is vis Krymas?

gal kaip tik tiem zmnem labai pasiseke, nes visi gyvi liko ir ju vaikai gyvi ir namus turi ir gyvenimas koks buvo tesiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2022 - 18:31

Lutuke, ir pas jus prasinešė kažkas :)

https://www.instagra...g_web_copy_link

Atsakyti

Lutuke, kaip tai prie ko Krymas? 🤣

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 18:31)
<p>Lutuke, ir pas jus prasinešė kažkas smile.gif</p><p></p><p><span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.instagram.com/p/Ca957CxsgHI/?utm_source=ig_web_copy_link'>https://www.instagram.com/p/Ca957CxsgHI/?utm_source=ig_web_copy_link</a></span></p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jo airis islauze ambasados vartus ir islipes is furos sauke and go back to Poland where there is no freedom lotuliukas.gif
va tokios zmoniu zinios, pries ka protestuoja. biggrin.gif

na o mes mokesciu moketojai dabar uz tai sumokesim, zmones kvaili labai kvaili...be reikalo kelia neramumus, daug airiu pasipiktinusiu, nes nori islaikyti salies neutraliteta
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 18:33)
<p>Lutuke, kaip tai prie ko Krymas? 🤣</p>

na taip prie ko prie mano zinutes krymas, kokia minti norejai pasakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 kovo 2022 - 18:34

čia būtent buvo prašymas labdaringai. Vardyti visokie skutimosi priemonės vyrams, pampersai vaikams, servetėlės, hig. įklotai ir išskirta: veido kremas, paakių kremas blink.gifbiggrin.gif

taigi visokių ten tarp jų yra.

mūsų personalistės, kurios dalyvauja šiuose reikaluose, visokių bajerių pripasakoja

tai nagų meistrės iš karto ieško, tai rūbai ne to brand'o

genys margas, taip skant

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 03 11, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72942790" data-time="1647015820"><div><p>tai ne pirkimui prašo, pirkimui gi pačios nusipirktų, paklaustų tiesiog geresnių parduotuvių pas lietuvius, jei pačios dėl kalbos barjero neranda
čia būtent buvo prašymas labdaringai. Vardyti visokie skutimosi priemonės vyrams, pampersai vaikams, servetėlės, hig. įklotai ir išskirta: veido kremas, paakių kremas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
nebent čia tos, kurios renka paramą prigriebs sau. Kaip Burbanti sako ir aš pati žinau atvejų, kad iš to a la savanoriavimo pelnosi</p></div></blockquote><p>taigi visokių ten tarp jų yra.
</p><p>mūsų personalistės, kurios dalyvauja šiuose reikaluose, visokių bajerių pripasakoja
</p><p>tai nagų meistrės iš karto ieško, tai rūbai ne to brand'o
</p><p>genys margas, taip skant
</p>

aš įsivaizduoju dar tos, kurios liks kaip puls prie lietuvių vyrų. Joms bile vyru kvepia ir įsikimba. Viską daro, kad šeimą išardyti. Prakeiksmus siunčia ir visaip. Šiaip tauta labai savotiška, labai. Jei kokius lenkus priimtume, nieko nesakyčiau. Bet su ukrainiečiais bus visko. Vaikai daug šūstresni, stipresnės energetikos. Lietuviukai kiemuose nusodinti gali likti. Aš tai mums visiems linkėčiau, kad jie kuo greičiau grįžtų namo.
Atsakyti