O esu pirkus Nerv šautuvus ir vadens šautuvus visokius.
Nieko nematau blogo tame.
ir? antra pastinike
vsiai nusiteletabejai, o gal toks ir buvai vsiada, tik enpastebejau, sis laikotapris atveria , kas yra kas labai labai aiskiai...
As dabar ta pati galiu pasakyti, kad nato nereikalingas, niekad kitaip ir nesnekejau, net prie wskelias dienas pasisakiau uz slaiu neutraliteta. Visada buvau ir busiu uz ji , del to ir dziaugiuosi Airija.
Daugiau sansu, kad Rusija nepultu, jei salis butu neutrali ir valdzia butu ne turginiai idiotai...
O dabar ar nepuls nezinau, daug metu lojo ir lojo Lt valdzia ant Rusijos dare kiaulytes, dar neaisku kas slepiasi Lietuvoje be czv kalejimo, Grybauskaite pirma verziasi pulti, tai nezinia kaip cia bus...
As neutralioj salyje, o jus ten laikykites, nepamirskit aukoti savo gyvybes, jei kas, kaip siulet ukrainieciam
jei jau nori kazka man prikisti kazoki rimtesni "kompromata" iskapstyk
O tau normalu, kad tas nevisprotis verčia ir baltarusius į tą karą veltis? Rimtai normalu???
tai lektuviukas, ar naikintuvas?Kad naikintuvas aš tik dabar atkreipiau dėmesį 😆zinai kad keleiviniai lektuvai is esmes skiriasi nuo naikintuvu?
Papildyta: Nieko bloga mokyti vaikus zudyti nuo mazens?
Mokėt šaudyt nebūtinai lygu žudyt. Bet laikai atėjo, kad tikrai verta būtų mokėt... Ir visuotinio šaukimo į karo tarnybą prasmė kitaip atrodo.