Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 21:08)
<p>Vaikas žaidžia su mažu naikintuvu. Skraido.
</p><p> Sako: čia Ukraina smile.gif</p>

Ka tu nori tuo pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 11, 20:07)
Aš tai jki šiol nenaudoju. O ką tokio pajutai, kas geriau?

Matai, kai aš naktim rašau paskutinį pusmetį (projektą reikia pribaigt), tai akys labai pavargusios atrodo. Na, pasiūlė - pabandžiau. Lyg šviesesnės atrodo, nors gal pamiegojau tiesiog ilgiau rolleyes.gif

Atsakyti

Vaikas žaidžia su mažu naikintuvu. Skraido.

Sako: čia Ukraina :)

😂  daba karas madoj.. bet jei reiktu pasalt ,pabut nevalgius kokiam rusy -del to naikintuvo ,itariu nebezaistu daugiau.

Atsakyti
Ąžuolas Račinskas per LRT wub.gif wub.gif apsibliobviau. Kos vaikas wub.gif . Aplamai, koks gražus koncertas.
Atsakyti

Ka tu nori tuo pasakyti?

Tik tiek, kad vaikai nusiklauso.

Atsakyti

Labai gražus renginys:) ir jokių babuinų 🥰

Atsakyti

Labai gražus renginys:) ir jokių babuinų 🥰

Į žmones pavirto 😁

Atsakyti
As turiu zaidimu PC. Visokie naikintuvai, turiu ir joystika. Tik tie zaidimai mazdaug 20 metu senumo, ant winxp eina. Tai priismenu vienas buvo apie kara Rusijos ir Ukrainos. Pasirenki sali sedi i naikintuva ismoksti valdyti ir darai misijas...

Del Ubuntienes. Pas mane strukturine atmintis. Pries daug metu Ubuntiene cia vare propganda, kad NATO nereikalingas, kadtik zmones skurdina. Kad rusai nepuls tai juokinga. Is karto buvo matyti, kad
Kremliaus prisikaicius.
Buka tiki ka perskaito...

Dabar pats laikas prisiminti ta epizoda. Ko gero griztu Is Airijos metyti geliu po tankais
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 19:57)
Nežinau kas pirmas, bet taip ir atrodo civilizuoti protestai. 

O ka siulai pilieciam daryti salyje, kai nori protestuoti pries valdzios, sprendimus emigruoti is salies? bigsmile.gif
Ka ir sakiau isvare milijona lietuviu is Lietuvos dabar priims milijona ukrainieciu, rusu, galesit dziaugtis... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 11, 19:59)
https://barbora.lt/p...alavijais-15-ml

Na, ar tikrai tai kažkas neįperkamo, jei nori? Klausimas, ar nori? Bent man tokio pobūdžio kremo tikrai ilgai nereikėjo. Palygint visai neseniai supratau, koks tai geras dalykas. Jų gi įvairių yra. Ir kaina ne visada žymi kokybę mirksiukas.gif

kazkam iperkamas kazkam ne, ne apie tai kalba, kalba, kad tai tikria ne pirmo butinumo preke, suteikti pabegeliam nuo karo, bado ir mirties. O kas iperka, lai perka, ju ka i parduotuves neleidzia?

Tokio idiotizmo negirdejau dar kad kremuku ar kosmetikos prasinetu del paramos doh.gif pas mus stovi vezimeliai maisto prekiu parduotuveje aiskiai aprasyta maisto ir higienos prekes.

Tu amzinai kaip is kokio kosmoso nukritus, 4 e x is kiek ten moteru isejo su vaikais,koks 300.00, virs milijono euru kremukam paakiam doh.gif plius bus sveoris juos vezant, nemanai, kad uz tuos pinigus geriau nupirkti BUTINU dalyku kaip kaldru, rubu, batu, maisto, pampersu ir t.t. uzmoketi uz nuoma, kas neisgali ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 20:08)
Vaikas žaidžia su mažu naikintuvu. Skraido.
Sako: čia Ukraina smile.gif

Koks tikslas tokius zaislus pirki vaikui? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 11, 20:18)
😂  daba karas madoj.. bet jei reiktu pasalt ,pabut nevalgius kokiam rusy -del to naikintuvo ,itariu nebezaistu daugiau.

geras pastebejimas, niekad nesuprasdavau tevu, kurie maziem vaikam perka ginklus... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 11, 20:59)
As turiu zaidimu PC. Visokie naikintuvai, turiu ir joystika. Tik tie zaidimai mazdaug 20 metu senumo, ant winxp eina. Tai priismenu vienas buvo apie kara Rusijos ir Ukrainos. Pasirenki sali sedi i naikintuva ismoksti valdyti ir darai misijas...
Del Ubuntienes. Pas mane strukturine atmintis. Pries daug metu Ubuntiene cia vare propganda, kad NATO nereikalingas, kadtik zmones skurdina. Kad rusai nepuls tai juokinga. Is karto buvo matyti, kad
Kremliaus prisikaicius.
Buka tiki ka perskaito...

Dabar pats laikas prisiminti ta epizoda. Ko gero griztu Is Airijos metyti geliu po tankais

tu kai bandai ikasti labai kvailai nusisneketi pradedi biggrin.gif Ubunciau tu Ubunciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 11, 21:57)

tu kai bandai ikasti labai kvailai nusisneketi pradedi  biggrin.gif Ubunciau tu Ubunciau  biggrin.gif

As tiesiog primenu ka cia rasinejai prie kuri laika. Kitos irgi prisimins
Atsakyti

Ten gi lėktuviukas. Buvo tarp žaislų.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 11, 22:03)
As tiesiog primenu ka cia rasinejai prie kuri laika. Kitos irgi prisimins

ir? antra pastinike lotuliukas.gif vsiai nusiteletabejai, o gal toks ir buvai vsiada, tik enpastebejau, sis laikotapris atveria , kas yra kas labai labai aiskiai...

As dabar ta pati galiu pasakyti, kad nato nereikalingas, niekad kitaip ir nesnekejau, net prie wskelias dienas pasisakiau uz slaiu neutraliteta. Visada buvau ir busiu uz ji , del to ir dziaugiuosi Airija.

Daugiau sansu, kad Rusija nepultu, jei salis butu neutrali ir valdzia butu ne turginiai idiotai...
O dabar ar nepuls nezinau, daug metu lojo ir lojo Lt valdzia ant Rusijos dare kiaulytes, dar neaisku kas slepiasi Lietuvoje be czv kalejimo, Grybauskaite pirma verziasi pulti, tai nezinia kaip cia bus...
As neutralioj salyje, o jus ten laikykites, nepamirskit aukoti savo gyvybes, jei kas, kaip siulet ukrainieciam mirksiukas.gif

jei jau nori kazka man prikisti kazoki rimtesni "kompromata" iskapstyk lotuliukas.gif
Atsakyti