Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 03 14, 00:16)
Bet piktam reikia būti su tokiom vatnikėm kaip lutukė, būnant tiek personažu, tiek tikrame gyvenime. Visad nesupratau, kaip burbanti palaikė tą vatnikę.

Ne karta aakiau. As palaikau teletabiu ujamus personazus.Man nepatinka, kai susiburiama I grupes, kad galima butu bulinti pavienius personazus. Tai yra zemų moraliniu normų pavyzdys.

Manes neaptarinek nes as mygom galiu pavirsti I mamkų burbancia, jei praleisi progą patylėti (mano firminis posakis, ne teletabių).
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:19)
Tai čia naftalininė tiesa: dabartis visus domina.

Mane domina, kodėl toji Ukrainos dabartis tavęs net praeitą savaitę

Varge tu mano. Matosi, kad tu niekada nepriklausei jokiai visuomeninei organizacijai. Kitaip tau nekiltu tokiu keistu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Burbanti, čia Alchemiką cituoji?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:22)
Varge tu mano. Matosi, kad tu niekada nepriklausei jokiai visuomeninei organizacijai. Kitaip tau nekiltu tokiu keistu klausimu  biggrin.gif

O čia tikra teisybė. Niekad jokiai. Esu individualistė. Palaikau tuos, kuriuos noriu palaikyti. Tas taip.
Atsakyti
Kas neskaitėt, vakar baigiau D. Owens Ten kur gieda vėžiai. Nereali. Moterims būtina perskaityti. Vyrams irgi ne pro šalį.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 14, 00:24)
Burbanti, čia Alchemiką cituoji?

“We are travelers on a cosmic journey, stardust, swirling, and dancing in the eddies and whirlpools of infinity. Life is eternal. We have stopped for a moment to encounter each other, to meet, to love, to share. This is a precious moment. It is a little parenthesis in eternity.” – The Alchemist

Geresnės knygos neskaiciau. Bet jos nesupras materialistai. Tai knyga apie sielą.

Vakar radau audio knygă rusiškai, su zinomo aktoriaus skaitymu, turinciu neitiketiną dovaną perteikti tai, kas parasyta. Tai mano meditacija pries miega.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:24)
O čia tikra teisybė. Niekad jokiai. Esu individualistė. Palaikau tuos, kuriuos noriu palaikyti. Tas taip.

“At a certain point in our lives, we lose control of what’s happening to us, and our lives become controlled by fate. That’s the world’s greatest lie.” – The Alchemist
Atsakyti
Bet tai "Alchemikas" kaip ir seniai perskaityta ir aptarta knyga. Jei atvirai - didelio įspūdžio nepalikusi... Svetlana Aleksejevič tikrai įstabesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:38)
Bet tai "Alchemikas" kaip ir seniai perskaityta  ir aptarta knyga. Jei atvirai - didelio įspūdžio nepalikusi... Svetlana Aleksejevič tikrai įstabesnė mirksiukas.gif

“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.” – The Alchemist

Lietuviu kalba Alchemiko neskaityciau., nes musu zodynas yra labai skurdus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2022 - 23:42
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:33)
“At a certain point in our lives, we lose control of what’s happening to us, and our lives become controlled by fate. That’s the world’s greatest lie.” – The Alchemist

Na ir ką? O tu, neperskaičius tos knygos, šito nežinojai?

Ne. Man neįdomu skaityti tai, ką aš ir taip žinau. Man įdomu skaityti knygas, kurios plečia mano patirtį, o ne ją patvirtina.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:43)
Na ir ką? O tu, neperskaičius tos knygos, šito nežinojai?

Ne. Man neįdomu skaityti tai, ką aš ir taip žinau. Man įdomu skaityti knygas, kurios plečia mano patirtį, o ne ją patvirtina.

O aš nesergu didybes manija ir žinau, kad nieko nežinau

Nors pala, pala...persakyk kaip supranti šį sakinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2022 - 23:46
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:40)
“The simple things are also the most extraordinary things, and only the wise can see them.” – The Alchemist

Lietuviu kalba Alchemiko neskaityciau., nes musu zodynas yra labai skurdus.

Na ir vėl banalybė. Tu padaryk, kad knyga būtų, kaip rašai...

Ne, ne man tokia literatūra.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:45)
Na ir vėl banalybė. Tu padaryk, kad knyga būtų, kaip rašai...

Ne, ne man tokia literatūra.

Ne tau, nes tai apie angelus, kurie tau niekada nepasirodys ir niekada neapglebs taves savo švytinciais, šiltais sparnais, niekada nepamatysi ką jie tau rodo, ir niekada neateis ramybė I tavo sielą.

“Listen to your heart. It knows all things because it came from the Soul of the World, and it will one day return there.” – The Alchemist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2022 - 23:54
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:45)
O aš nesergu didybes manija ir žinau, kad nieko nežinau

Nors pala, pala...persakyk kaip supranti šį sakinį.

Tai tas jo, mes tą čia SM visi matom mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

Suprantu, kaip noriu, aiškiai kitaip nei tu (na, nepatinka man tas tavo cituojamas banaliukas), nes sakinys literatūroje visada yra interpretacija mirksiukas.gif
Atsakyti