Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 13, 19:01)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72943234" data-time="1647183890"> Rašau toms, kurios supranta, jog as gyvenime esu kitas žmogus. Visi kiti - praeikite pro šį mano postą. Esu tautiniu mažumų organizacijos narė. Mes dabar renkame informacoja apie šalis, kurios priima pabegelius, ir rimtų organizacijų nuorodų, kurioms Anglijoje gyvenantys zmones galetu pervesti pinigu. Gal kas turi issisaugoję ką? Ne neaiskias šaraškino kontoras, kurios gali pelnytis is zmoniu bedos, bet tikrai padedancių. Jus dauguma gyvenate Lietuvoje geriau uz bet ką žinote kas yra rimtas, o kas ne. Busiu labai dėkinga</blockquote> 
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.aukok.lt/projektai/Musu-sirdys-ir-rankos-Ukrainai#aukoti'>https://www.aukok.lt/projektai/Musu-sirdys-ir-rankos-Ukrainai#aukoti</a></p>

Ačiū, sitas labai tinka, nes butent reikia, kad pinigai liktų Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 13, 19:18)

Ačiū. Radau ir kitu dar, bet kuo daugiau info - tuo geriau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 13, 20:07)
<p>Jau cia tai rimtai 😁  dafiga yra , bet cia reikia busto,maisto,apyvokos daiktu .. pinigu aisku gerai ,bet kazkaip truksta veikliu organizatoriu ,kurie priima ir nukreipia ... </p>
<p>kiek girdejau jiem duoda minimaliai daiktu..galvoju veliau bus aktualu</p>
<p>Jus galit pvz sededamos anglijoj ar airijoj uzsakyti ir nupirkti is imones LT produktus ir su siuntu tarnyba juos pristatyti (ys) i pabegeliu centrus ..</p>
<p>higieninos priemones ciuziniai, kaldros, koncervai,miltai kruopos ...  </p>
<p>p.s as kazkaip suabejoju su pinigu skyrimu 😁</p>

Man reikia nuorodu anglams, lietuviams, gyvenantiems Anglijoje, kurie galetu aukoti Lietuvos organizacijpms ar imonems, kurios pagalbą suteikia pabegeliams butent Lietuvoje.
Vezimais is Anglijos uzsiima nebent emigrantai savo iniciatyva arba raudonasis kryžius. Ne tokios gigantiskos organizacijos prisideda platindamos informacija.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 13, 19:40)
Suprantu, kad burbanti žino, nesupratau koks tikslas buvo taip oficialiai klausti...

Kad butu aisku, jog neissidirbineju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2022 - 22:27
Ir patapo Burbanti besirūpinanti Ukraina biggrin.gif

Gražu. Pagirtina.

Žiūrėsim, kuo tas rūpestis baigsis.

A vdrug gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 13, 23:31)
Ir patapo Burbanti besirūpinanti Ukraina biggrin.gif

Gražu. Pagirtina.

Žiūrėsim, kuo tas rūpestis baigsis.

A vdrug gerai? bigsmile.gif

“Never explain. Your friends won’t need it. And haters will continue to hate (because they also hate themselves).” – Paulo Coelho
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 22:45)
“Never explain. Your friends won’t need it. And haters will continue to hate (because they also hate themselves).” – Paulo Coelho

Tu teisi, Burbele, tu teisi...

Bet dabar man vis tiek labai rūpės, kuo baigsis šis tavo ūmus susirūpinimas Ukraina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 13, 23:49)
Tu teisi, Burbele, tu teisi...

Bet dabar man vis tiek labai rūpės, kuo baigsis šis tavo ūmus susirūpinimas Ukraina? bigsmile.gif

“One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.” – Paulo Coelho
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 22:53)
“One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you’ve always wanted. Do it now.” – Paulo Coelho

Na, kiekvienam savas laikas. Jei tai tavo laikas Ukrainai - Dieve padėk.

Tik aš tokia - krokodilo ašarom netikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 13, 23:58)
Na, kiekvienam savas laikas. Jei tai tavo laikas Ukrainai - Dieve padėk.     

Tik aš tokia - krokodilo ašarom netikinti mirksiukas.gif

“Stay mad, but behave like normal people. Run the risk of being different, but learn to do so without attracting attention.” – Paulo Coelho
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:04)
“Stay mad, but behave like normal people. Run the risk of being different, but learn to do so without attracting attention.” – Paulo Coelho

Puiki citata, tau labai tinkanti. Beje, kodėl šį vakarą vis Paulo Coelho cituoji? Kažkaip ankščiau įvairesnė buvai...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 00:09)
Puiki citata, tau labai tinkanti. Beje, kodėl šį vakarą vis Paulo Coelho cituoji? Kažkaip ankščiau įvairesnė buvai...

Tikrai, kažkas burbančiai pasidarė. Džiugu, jei tikra.
Atsakyti

“I don’t live in either my past or my future. I’m interested only in the present.” – Paulo Coelho
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 14, 00:11)
Tikrai, kažkas burbančiai pasidarė. Džiugu, jei tikra.

Nejau tu galvojai, kad gyvenime esu maišas, kuris nedalyvauja bendruomenės gyvenime biggrin.gif ? Išproteciau jei mano gyvenimas susidetu is 'darbas-namai -darbas-namai". Kam girtis, jei taip ar taip surandar info apie mane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2022 - 23:16

Bet piktam reikia būti su tokiom vatnikėm kaip lutukė, būnant tiek personažu, tiek tikrame gyvenime. Visad nesupratau, kaip burbanti palaikė tą vatnikę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 kovo 2022 - 23:16
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 23:14)
“I don’t live in either my past or my future. I’m interested only in the present.” – Paulo Coelho
Papildyta:

Nejau tu fqlvojai, kad gyvenime esu maišas, kuris nedalyvquja bendruomenės gyvenime, išproteciau jei mano gyvenimas susidetu is 'darbas-namai -darbas-namai"

Tai čia naftalininė tiesa: dabartis visus domina.

Mane domina, kodėl toji Ukrainos dabartis tavęs net praeitą savaitę nedomino?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 13, 23:16)
Bet piktam reikia būti su tokiom vatnikėm kaip lutukė, būnant tiek personažu, tiek tikrame gyvenime. Visad nesupratau, kaip burbanti palaikė tą vatnikę.

Burbanti subtilesnė mirksiukas.gif
Atsakyti