Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 21:29)
Nu jo, ir ligoninių perpildytų nebuvo....

Nebuvo perpildytu ir niekas net nesake, kad perpildytos. Tipo buvo perpildyti reanimacijos skyriai net vienu metu atsirado daug vienodu pacientu. Pagrinde senoliai. Kuriuos dar gyde nemokshishkai.
Niekas nesako, tokios epidemines virusines ligos yra pavojingos, jos kas 10 metu ivyksta ir numirshta tada nemazhai zhmoniu kurie ishgyveno ilgiau, budami nusene ar ligoti, bet nebuvo priezhasties komplikacijoms. Ir va uzheina sunkesnes epidemijos ir mirtingumas tais metais padideja atsigriebia uzh lengvus metus.

Kol nebuvo tos melo mashinos paleide, tai per vokieciu TV virusologai juokesi, kad tu koronovirusu tai buna pastoviai tai jokia naujiena. UK vadovai sake, kad virusas aishku pavojingas bet ne tiek, kad viska uzhdaryt. Po to sugalvojo padaryti fashistinio valdymo repeticija.

Na ir jau neturime buvusio pasaulio.

Pazhiurek kas dabar vyksta. Trumpo pasiulymas Ukrainai atiduoti savo ishkasenas yra epochos ivykis.
Dar priesh metus Amerikos senatorius pasake apie Rusija ir Ukraina: "Susipjove du rytu banditai"

Dabar USA atvirai pareishke: "Mes irgi esame banditai, ko cia gedytis. Pasaulyje liko tik banditai ir sukciai. Sveiki atvyke i dzhiungles!"
Niekas to net nekomentuoja o juk tai esme, kuri viska keicia. Viska.
Papildyta:
Per menesi ivyko tokie svarbus dalykai kad suvokti reikes keliu metu.

Jus cia labai Rusija ir Putinu susirupine. Problema visai ne juose, Rusija nera reikshminga.
Aishku Putinui, tas kas vyksta pasaulyje yra tiesiog shvente.

Atvirai parodyta, kad visi yra banditai, tai Putinas dabar gali pasakyt, kad jis irgi ne angelas - bet labiausia zhmonishkas tarp kitu banditu. Urainai pasakys, kad jus negalite buti nepriklausomi, jei nebusite Rusijoje tai jus plesh visi, kas netingi.

Pazhiurekit mazhumas. Sakysim transeksualus. Rusijoje lyties keitimas neleidzhiamas nuo praeitu metu. Bet tie kurie pasikeite - tai pasikeite. Ir priezhasti nurode ne tokia buka, kad dvi lytys yra, o kad per daug zhmoniu pradejo tokius dalykus darytis ir reikia sustabdyti, kol propogandos itaka. O USA panaikina atbuline tvarka.

Cia nera taip, kad tai daroma del Putino. Tiesiog tie ivykiai visi Putinui naudingi, jis tampa, kaip koks pranashas. Pranashas tarp savu, o dar pasidarys pranashas tarp nukentejusiu nuo Putino.

Rusija per daug nereikshminga, Kinija gali stovet uzh visko.
Trumpas dabaigs vakarus, kaip Gorbaciovas dabaige SSSR. Po to bus galima klauptis priesh Kinija, ar jos vasale Rusija. Kad ishgyventi...

O prieshai tai teletabiai, teletabizmas ir ju remiami politikai. Teisingai tas amerikonas pasake savo kalboje - prieshai viduje musu valstybiu.

Jie mus pribaigs, tada aishku ateis Putinai ir kiti shakalai ant gatavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 vasario 2025 - 07:51

Amerika yra amerika. pas juos is sudo bizni daro . Rusai irgi mokejo uz kara 1941-945. nemokamu pietu nebuna 

ленд-лиза США

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 21 vasario 2025 - 08:08
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 19, 22:28)
blablabla, nieko kito ir nesitikėjau, laižytum padus putkai išsijuosus. Ir kareivius tenkintum kai jie užsinorėtų. Va ir taika montevertiškai. O man geriau žuti, o  ne būti prievartaujamai. NATO gali ir nebeginti, putkai geras laikas pulti, kol JAV neprognozuojamas prezikas.

taip ar taip tokią mažą šalį kaip mūsų daro visi per visus galus, įskaitant savus biggrin.gif
https://www.facebook...vcAHgRhqQ4dw5ql

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 09:58)
Ai, dar tau dėl skiepų "skauda". Jei tave kas prievartavo tai užjaučiu, o manęs niekas neprievartavo, kai tik atsirado galimybė pati lėkiau pasiskiepyti. kai kas net be eilės lindo, kad pasiskiepytų, net baudas gavo, tai čia irgi per prievartą? Sovietmečiu mokyklose visus suvarydavo į salę ir suskiepydavo velnias žino kuo, tai tu irgi išprievartautas sovietiniu čipu. Niekas neklausdavo nori ar nenori, čipavo visus.

kuo skiriasi? o dabar ar daug klausė? lygiai taip pat prievartavo, tu tik saus susigalvojai, kad pati to nori biggrin.gif nieko naujo, seniai išviešinta, kad teletabių smegenėlės valdomos
būtų įdomu sužinoti, jei kas tada būtų iš vaikų išėjęs iš tos eilutės skiepui ir parėjęs namo, kas jam būtų. Gal ir nieko. Pasmerktų, parėkautų, tėvus pakviestų ir pasibaigtų turbūt kaip ir dabar viskas. Visi pamirštų
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 11:03)
Taigi nebuvo tos prievartos, nenorėjai ir nesiskiepijai, ar tau antrankius kas uždėjęs skiepijo? Gal 30 proc durnelių protestavo prieš skieus ir nesiskiepijo. Na išmirė nuo kovido nemažai, ta gal dabar koks 20 proc pasiliko. Vieną tik ką blogai darė, kad gydė nesiskiepijusius, o reikėjo raštiškus atsisakymus nuo skiepo paimti su pasižadėjimu, kad susirgus nesikreips į medikus, o jei kreipsis už savo durnumą susimokės.

jie protingiau daro, surašo raštą, tu pasirašai, kad su tavimi darys ką nori, jei tau ką nors skauda, naudos kokius nori vaistus, pjausatys kai nori (a la pagal protokolus), o jei mirsi, niekas neatsako biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 20, 19:19)
Ash nezhinau nei vieno kuris numire, zhinau viena 65 metu bet zhmogus buvo su antsvoriu.

ir aš nežinau, nepažįstu tokių, kad būtent nuo kovido

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 21, 07:50)
O prieshai tai teletabiai, teletabizmas ir ju remiami politikai. Teisingai tas amerikonas pasake savo kalboje - prieshai viduje musu valstybiu.

Jie mus pribaigs, tada aishku ateis Putinai ir kiti shakalai ant gatavo...

taip
ar ruošiatės naujiems mokesčiams ir didesniam skurdui? jau kai kur maximos apytuštės, vis prekių trūksta
Atsakyti

Amerika reikalauja iskasenu,kurios padengs islaidas...

O mes ir isleidom 😁  kur musu? 😁

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 22, 14:55)

ar ruošiatės naujiems mokesčiams ir didesniam skurdui?

Ash jau mokesciu moket nesiruosiu, jau nelabai ko norisi, visur pagrinde shlamshtas
Atsakyti
Vis politikuojat? smile.gif
Geriau papasakokite kaip gyvenat mirksiukas.gif

Pas mane labai daug pokyčių gyvenime biggrin.gif
Atsakyti

Su moterim pradejai gyvent,kad vdrug mumis susidomejai 😁

Atsakyti

Ash jau mokesciu moket nesiruosiu, jau nelabai ko norisi, visur pagrinde shlamshtas

As vietoj taves mauciau i siltesnius krastus 😁

Atsakyti

Ai tiesa, tu vis valdžią dėl kovido kaltini, bet niekaip nesuprantu kaip tai susiję, nes visam pasauly buvo kažkas daroma kad suvaldyt ligą, kremliažemaitaičio padu sėdi. Kažin kiek Skvernelis atsilaikys po padu nepakištas biggrin.gif

As lenkijoj buvau,niekas nevaiksciojo su kaukem .visi i pardes be apribojimu . svieskis giliau giliau,ne pavirsutinskai. cia kaip orgazmus 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 23, 10:47)
As lenkijoj buvau,niekas nevaiksciojo su kaukem .visi i pardes be apribojimu . svieskis giliau giliau,ne pavirsutinskai. cia kaip orgazmus </p>

kaip tave pro sieną praleido? miškais bėgai? biggrin.gif
ar dirbi ten, NT turi?
Papildyta:
aš pliat' pas tėvus važiuodavau, kad kirsti jų ribą jau po 23 val., kai kacapai nebestovėdavo
ir kažkap neužkrėčiau nė karto, nors ala labai negeras vaikas buvau biggrin.gif
Atsakyti

kaip tave pro sieną praleido? miškais bėgai? biggrin.gif
ar dirbi ten, NT turi?
Papildyta:
aš pliat' pas tėvus važiuodavau, kad kirsti jų ribą jau po 23 val., kai kacapai nebestovėdavo
ir kažkap neužkrėčiau nė karto, nors ala labai negeras vaikas buvau biggrin.gif

Nu ne visi ta cholera pagavo. as pvz po apsilankimo prekybcentrye nekaip jauciuos ,bet nesergu. virusu ir dabar yra . nuo gripo mire ,sake per tv.

Tada kai vaziavau ,pas mus reikejo o ten ne. as skiepyts buvau turejau ta europini.bet niekas neprase

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 23, 12:50)
as skiepyts buvau turejau ta europini.bet niekas neprase</p>

siaubas
pasidavei propagandai
Atsakyti