Monteverte, tu visus žinai kur pridavinėt, smulkmena, bet jei tu sugebėsi susitvarkyt su padielkių pardavinėtoja, tau medalį užkabinsiu
. Mano viena draugė pasimovė, vintedas problemų nesprendžia, vienintelė išeitis paduot į teisma, bet dėl tokio nieko nepradėsi bylinėtis Yra toks vinted, ten tokia narė miss.vaidaa pardavinėja padiekes iš Shein, tipo tai Victoria's secret. Vinted nereaguoja, o jei sureaguoja pateikus visas foto iš shein kur ta pati prekė 5 kartus pigesnė, ištrina, o ji vėl sėkmingai tą pačią kelia ir kelia, o žmogeliai vis pasimauna, vintedui dzin. Paskyros neblokuoja. Jei sugebėsi sutvarkyti tokią smulkią aferistę, vadinas tikrai kažką moki daryt, o ne tik bezdėt.

QUOTE(Maja Di @ 2025 02 24, 16:08)
Monteverte, tu visus žinai kur pridavinėt, smulkmena, bet jei tu sugebėsi susitvarkyt su padielkių pardavinėtoja, tau medalį užkabinsiu
. Mano viena draugė pasimovė, vintedas problemų nesprendžia, vienintelė išeitis paduot į teisma, bet dėl tokio nieko nepradėsi bylinėtis Yra toks vinted, ten tokia narė miss.vaidaa pardavinėja padiekes iš Shein, tipo tai Victoria's secret. Vinted nereaguoja, o jei sureaguoja pateikus visas foto iš shein kur ta pati prekė 5 kartus pigesnė, ištrina, o ji vėl sėkmingai tą pačią kelia ir kelia, o žmogeliai vis pasimauna, vintedui dzin. Paskyros neblokuoja. Jei sugebėsi sutvarkyti tokią smulkią aferistę, vadinas tikrai kažką moki daryt, o ne tik bezdėt.

Gali nebesistengt, perdavė policijai, tikiuosi išspręs.
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 24, 15:22)
Gali nebesistengt, perdavė policijai, tikiuosi išspręs.
dar nedaskaičius tavo šios antros žinutės norėjau rašyti, kad kreiptųsi į policiją, nes būtent policija dirba su padielkom. Aš pati buvau nustebusi, nes kažkaip logiškai atrodo Vartotojų gynumo tarnyba turėtų tuo užsiimt, juk gali pareikalauti pateikti originalumo dokumentus, sutartį su originalo gamintoju ar pan. Bet tai matai, vis kažkaip atvirkščiai tie įstatymai pas mus
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 24, 17:26)
dar nedaskaičius tavo šios antros žinutės norėjau rašyti, kad kreiptųsi į policiją, nes būtent policija dirba su padielkom. Aš pati buvau nustebusi, nes kažkaip logiškai atrodo Vartotojų gynumo tarnyba turėtų tuo užsiimt, juk gali pareikalauti pateikti originalumo dokumentus, sutartį su originalo gamintoju ar pan. Bet tai matai, vis kažkaip atvirkščiai tie įstatymai pas mus
Į VTAT kreipėsi, bet jie tarp fizinių asmenų ginčų nesprendžia.
Papildyta:
Bet vinted požiūris, tai..... aferistų meka.
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 23, 10:43)
Ash turiu kazhkoki prakeikima. Apie ka pradedu svajot - ten atsitinka nelaimes.
APie Bahamus galvojau - ten nusiaube taifunas, apie Ispanija - ten liutys nusiaube tas vietas.
Patinka papludimiai, bet kad pavojinga
https://www.farandwi...d2e3a80e3454d9d
https://www.9news.co...9a4c5cd870ae#11
Nu ar jus norit kadd jums nukastu koja ryklys ar krokodlas ar piranijos ar trenktu elektrinis ungurys, ar meduza ar kas mirtinai sugeltu, ar banditai uzhmusht ar paimtu ikatu ar nuneshtu klastinga srove i jura ir prigertumet.
Na vazhiuokit, man negaila...
Papildyta:
https://www.telegrap...om-hutchins.jpg
Kas gero?
Kaip gyvuojat? Pavasario laukiat? 😊
Papildyta:
Nemokejo rusai...
Lyg moonte taip sake, kad nesumokejo.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 21, 09:03)
<p>Amerika yra amerika. pas juos is sudo bizni daro . Rusai irgi mokejo uz kara 1941-945. nemokamu pietu nebuna </p>
<p><span style="background-color:rgb(252,252,252);"> ленд-лиза США</span></p>
<p><span style="background-color:rgb(252,252,252);"> ленд-лиза США</span></p>
Nemokejo rusai...
QUOTE(uarda @ 2025 02 24, 17:10)
Pasaulis yra zhiaurus, jei kas laukia, tai tik va taip
https://www.farandwi...30bf02_800.webp
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 24, 18:14)
😁 Nu ne. Siaip gyvena zmones, vargo nemato. Perka, sluoja viska... nuo suduko iki vilu prabangiu, perpildyti kurortai, padorios apgyvendinimo istaigos beveik visos uzimtos..
nu net nesveikai atrodo. O Lt kokios kainos 🙄😬
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 24, 15:08)

Shein yra VS padielku? Imesk prekes nuiroda.
Siaip vinted lb atsakingai ziurejo.
Tai kad LT daug prekiu brangesniu negu kitur.
QUOTE(uarda @ 2025 02 24, 17:26)
😁 Nu ne. Siaip gyvena zmones, vargo nemato. Perka, sluoja viska... nuo suduko iki vilu prabangiu, perpildyti kurortai, padorios apgyvendinimo istaigos beveik visos uzimtos..
Tokie dalykai nieko nesako apie verte tu daiktu kurie shluojami.
SSSR pabaigoje irgi viska shlave kas dar buvo prekyboje ir niekur nebuvo vietu.
Va rusai irgi poilsiauja, perpildyti pliazai, cia kokia vertybe? Gailesti kelia...
https://prufy.ru/upl...173392890176888
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 24, 16:06)
Papildyta:
Papildyta:
taip. Aš ten nebent tik gyvai susitikus perku, niekada iš kitų miestų ar kokių lenkų ne
Papildyta:
Kojines uz 5eu...? 😁
Kas gero?
Papildyta:
Nemokejo rusai...
Taip sunku pasigoglint ? 2006m pabaige moket .
Siandien gera toki straipsni skaiciau ,kaip vakaru analiikai persiskaiciavo del rusijos karinio biudzeto ...