😁 As praeitais metais sostinej buvau,tai uzejau i Lidla ,,visos pardavejos rusakalbes... paskui kitam gale ,pilna parduotuve rusakalbiu 😂 Kaune ju mazai,bet pastebejau toki kultura....Jie garsiai kalba tarpusavyje rusiskai,jei jie butu tylesni ju niekas nepastebetu arba kalbetu lietuviskai.
😁 As praeitais metais sostinej buvau,tai uzejau i Lidla ,,visos pardavejos rusakalbes... paskui kitam gale ,pilna parduotuve rusakalbiu 😂 Kaune ju mazai,bet pastebejau toki kultura....Jie garsiai kalba tarpusavyje rusiskai,jei jie butu tylesni ju niekas nepastebetu arba kalbetu lietuviskai.
Nusipirkom sodyba. Puse hektaro aptvertas sklypas su mini parku ir vandens telkinuku. O vilniuje tai isivaizduoju. Nuvaziavus jau dusina...
man kaimai netinka, man reikia infrastruktūros ir t.t.
tai pas mane yra ežeras, viskas, bet kas iš to? tie paršai irgi maudytis nori, pilnas ežeras jų, teršia vandenį pastoviai
Nu kur tamstos uzuojauta 😁 ezero jai mazai,nuvaziuok i kita ezera ..

😁 ... A cia toks narodas ... visi tykus ,pasiliko Baltarusijoj. A tie reksniai -cia atvaziavo ,va ir visas atsakymas. O ir dekot reiktu tiem >kas juos prisikviete.Kas prie sienos ,suSikibus rankytem ,stovejo.
😁 ... A cia toks narodas ... visi tykus ,pasiliko Baltarusijoj. A tie reksniai -cia atvaziavo ,va ir visas atsakymas. O ir dekot reiktu tiem >kas juos prisikviete.Kas prie sienos ,suSikibus rankytem ,stovejo.
tai va, kad narodas atsikratė savo urodų, juos išsiųsdamas ir ramiai dabar gyvena.
Žinai, net vienas sėdėjęs žmogus gerbia Aliaksandrą, nes žino, kad pats kyšius ėmė, prieš valstybę ėjo, žino, kad ne šiap sau sėdėjo. Taip kad nereikia lialia. Blogai tik vagims, kuriems vis maža. Doriems žmonėms ten viskas gerai.