Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 08 23, 11:47)
Gyvenu ir mieste ir kaime, kas yra ta infrastruktura kurios nera kaime?

šaligatviai su apšvietimu (ir jų daug, į visas 4 puses nuo namo, kad būtų), nes užsiknisčiau žiūrėdama į tą patį vaizdelį, man juk reikia su šunimi vaikščioti, įskaitant rudenį, žiemą. Parduotuvės įvairios reikalingos, kad arti būtų, nes aš bet ko nevalgau. Neduokdie pamiršt kokį produktą nusipirkt ir ką, vėl miestan lėkti? Kaimo parduotuvytėje dešrigaliu neapsieisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 08 23, 11:34)
šaligatviai su apšvietimu (ir jų daug, į visas 4 puses nuo namo, kad būtų), nes užsiknisčiau žiūrėdama į tą patį vaizdelį, man juk reikia su šunimi vaikščioti, įskaitant rudenį, žiemą. Parduotuvės įvairios reikalingos, kad arti būtų, nes aš bet ko nevalgau. Neduokdie pamiršt kokį produktą nusipirkt ir ką, vėl miestan lėkti? Kaimo parduotuvytėje dešrigaliu neapsieisiu smile.gif

Tai del shuns gyveni? Uzhmigdyk ir nereikes su juo vaikschioti. Cia kas turi sunis tai palaidzia juos laisvai savo uzhtvertame kieme o ne vedzioja. Pas mane nuo vieno sklypo krasto iki kito 150 m.

Mieste iki normaliu parduotuviu 4km (atmetam vietines). kaime iki Norfos mazos 5km, iki didesniu 25km imi ir nuvaziuoji, (Moletuose)jei ka pamirshti tai gali rasti tose mazhesnese.

Gyventi grustyje, nes skleroze ir pastoviai ka pamirshti tai ne argumentas, taip ir slaugos namu gali prireikti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 08 23, 14:52)
Tai del shuns gyveni? Uzhmigdyk ir nereikes su juo vaikschioti. Cia kas turi sunis tai palaidzia juos laisvai savo uzhtvertame kieme o ne vedzioja.  Pas mane nuo vieno sklypo krasto iki kito 150 m.

Mieste iki normaliu parduotuviu 4km (atmetam vietines). kaime iki Norfos mazos 5km, iki didesniu 25km imi ir nuvaziuoji, (Moletuose)jei ka pamirshti tai gali rasti tose mazhesnese.

Gyventi grustyje, nes skleroze ir pastoviai ka pamirshti tai ne argumentas, taip ir slaugos namu gali prireikti

nu ne dėl šuns, bet jei turi, turi taikytis. Nes neišvedžiotas šuo, lygu ligotas šuo, ligotas šuo, lygu didelės išlaidos, liudesys ir t.t.
Rizikuoja šitaip paleisdami, gerai jei nieko nebus, pvz. širšė kokia sugels, atbėgs šuo kaukdamas visas, net nežinosi kas nutiko. Jis raitysis visas, kaip tą geluonį rasi? Nuveši pas vetą, net nežinosi ką vetui pasakyt. Saugomą Dievai saugo. Taip kad geriau yra daboti.
Miestas miestui nelygus, yra nedidelių, simpatiškų, tai kam tokį keisti į kaimą?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 08 25, 10:01)
širšė kokia sugels, atbėgs šuo kaukdamas visas, net nežinosi kas nutiko. Jis raitysis visas,

Pasiraitys ir nustos. Pas tave nesveikas pozhiuris i gyvunus, jie tau vietoj vaiko
Atsakyti

Mazuose miesteliuose su svieziu maistu buna problem.Nu tai pasiimi maisa ,nuvaziuoji i lidla ar maxima ir nusiperki savaitei ,,sviezio ,, maisto .Kalbu apie pieno,mesos,duonos produktus. Pasidarai kiema,nusisienauji,pastatai apsvietima...ir guliai vasia ...

Pagyventum tokioj sodyboj visa vasara ,negryztum i miesta uz milijona. Aisku ,kaime reikia isirengti gera servisa(tulikus,dusus,vonias,sildyma gera , )

Atsakyti

Tai del shuns gyveni? 
Gyventi grustyje, n

Vo mane tas ir nervuoja labiausiai . Kowne be spusciu neiseina ,kartais buna paveluoji kurnors,tie nesupranta kad spustis buvo. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 08 25, 11:23)
Pasiraitys ir nustos. Pas tave nesveikas pozhiuris i gyvunus, jie tau vietoj vaiko

ok, tarkime tu gimei šunimi. Kaip norėtumei gyventi būdamas šuunimi? Nenorėtum, kad tavimi rūpintųsi, atlieptų tavo poreikius?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 08 25, 14:32)
Mazuose miesteliuose su svieziu maistu buna problem.Nu tai pasiimi maisa ,nuvaziuoji i lidla ar maxima ir nusiperki savaitei ,,sviezio ,, maisto .Kalbu apie pieno,mesos,duonos produktus. Pasidarai kiema,nusisienauji,pastatai apsvietima...ir guliai vasia ...</p><p>Pagyventum tokioj sodyboj visa vasara ,negryztum i miesta uz milijona. Aisku ,kaime reikia isirengti gera servisa(tulikus,dusus,vonias,sildyma gera , )</p>

Nu ne, jei miestelis normalus, tai problemų nėra. Bažnytkaimiuose, kaimuose, yra. Tarkime Kernavė. Nu taip, ten ramiau nei pas mane, bet upė, tai ne ežeras, manęs asmeniškai į purviną Nerį niekas neįstums. Vasarą jei karšta, ten per karšta, reikia ežero, pavasarį taip, ten žiauriai gera. Bet rudenį, žiemą? Ten dykynė. Jei prilyta, nelabai ir pavaikščiosi. Apšvietimas prastas, pardė viena ir sovietinė. Nu ne, ne visi tokias sąlygas mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 08 27, 13:04)
Bet rudenį, žiemą? Ten dykynė. Jei prilyta, nelabai ir pavaikščiosi. Apšvietimas prastas, pardė viena ir sovietinė. Nu ne, ne visi tokias sąlygas mėgsta.

Tu neturi automobilio? Nes as saligatviais nevaikstau, tai nerupi ar jie yra ir asfaltuoti ir kaip apsviesti. Parduotuves tai butinu produktu yra ir vietineje uz keliu simtu m. Norfa yra uz 5km ten jau visko yra tik ribotas asortimentas. LIDL IKI Maxima ir didele Norfa yra uz 25km, daznam miestieciui su autobusu daugiau uztrunka nei man iki tu dideliu parduotuviu.
Vilniaus prekybos miestelis arciausias 37km irgi au automobiliu ne problema. Va i pietini Vilniu jau toli 65km

Gyvenu gi ir mieste... sedi bute, islendi tik nusipirkti maisto nuvaziuot. Tai kaip isirengi taip ir gyveni tik savo name triuksmo nera, o bute gali buti visaip. Kai didelis butas tai pereini i kita puse ir ramiau, o kas mazuose tai baisu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 08 27, 20:29)
Tu neturi automobilio? Nes as saligatviais nevaikstau, tai nerupi ar jie yra ir asfaltuoti ir kaip apsviesti. Parduotuves tai butinu produktu yra ir vietineje uz keliu simtu m. Norfa yra uz 5km ten jau visko yra tik ribotas asortimentas. LIDL IKI Maxima ir didele Norfa yra uz 25km, daznam miestieciui su autobusu daugiau uztrunka nei man iki tu dideliu parduotuviu.
Vilniaus prekybos miestelis arciausias 37km irgi au automobiliu ne problema. Va i pietini Vilniu jau toli 65km

Gyvenu gi ir mieste... sedi bute, islendi tik nusipirkti maisto nuvaziuot. Tai kaip isirengi taip ir gyveni tik savo name triuksmo nera, o bute gali buti visaip. Kai didelis butas tai pereini i kita puse ir ramiau, o kas mazuose tai baisu.

o aš vaikštau ir daug. Vaikščiojimas sveika. Tu tuoj sugriūsi, jei taip ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 08 28, 11:20)
o aš vaikštau ir daug. Vaikščiojimas sveika. Tu tuoj sugriūsi, jei taip ir toliau.

Taisiau siandien vartus. Nuo vartu iki namo 50m, i dirbtuves i kita puse nuo namo 50m tai 20 kartu suvaiksciojau po 200m jau 4km savo kieme. MB pravaiksto i diena ir 7-10 km kieme matavo karta su laikrodziu.
Naudojami kambariai 2 aukste, virtuve tuoletas -pirmame, tai vel susidaro laiptais aukstyn zemyn 20 kartu maziausia.
Bute viskas salia, jau nera judejimo
Atsakyti

ok, tarkime tu gimei šunimi. Kaip norėtumei gyventi būdamas šuunimi? Nenorėtum, kad tavimi rūpintųsi, atlieptų tavo poreikius?
Papildyta:
Nu ne, jei miestelis normalus, tai problemų nėra. Bažnytkaimiuose, kaimuose, yra. Tarkime Kernavė. Nu taip, ten ramiau nei pas mane, bet upė, tai ne ežeras, manęs asmeniškai į purviną Nerį niekas neįstums. Vasarą jei karšta, ten per karšta, reikia ežero, pavasarį taip, ten žiauriai gera. Bet rudenį, žiemą? Ten dykynė. Jei prilyta, nelabai ir pavaikščiosi. Apšvietimas prastas, pardė viena ir sovietinė. Nu ne, ne visi tokias sąlygas mėgsta.

Geriausia vieta pamiskeje ,ant kalniuko ..vienkiemis .Jei dar darba turi nuotoliniu budu,zuper .  Iseini i kiema ir medituoji,gali nuogas,pusnuogis px . Gamta kvepia .

Mieste to nera,surmulys visur, oras uzblerbtas 😱

Beje,kaimai apsivale yra nuo pijoku kartos ..nera baisu kaip anksciau.

Atsakyti

Papildyta:

Geriausia vieta pamiskeje ,ant kalniuko ..vienkiemis .Jei dar darba turi nuotoliniu budu,zuper .  Iseini i kiema ir medituoji,gali nuogas,pusnuogis px . Gamta kvepia .

Mieste to nera,surmulys visur, oras uzblerbtas 😱

Beje,kaimai apsivale yra nuo pijoku kartos ..nera baisu kaip anksciau.

Atsakyti