Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

As esu uz tai, kad Rusija tokia kokia yra dabar isnyktu amziams, nes jei ji liks, kels visai zmonijai gresme. Labai viliuosi, kad ukrainieciai padedami pasaulio sunaikins putlerio reicha. Tai uztikrins musu regione taika ilgam laikui. Jei eilini karta vel bus atsitraukta, pasidavus psichopato santazui, tai tesis ilgus desimtmecius. As nenoriu tokios "dovaneles" palikti savo vaikam ir vaikaiciams. Aciu Dievui, ukraieniciai pasiruose padaryti gala visam tam Mordorui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 kovo 2022 - 12:33

Tai gi aisku kodel...

Pamatysi, kad ji su uarda, veliau aiskins, kad jos visada buvo pries kara. O cia visi ne taip anas suprato.

Tai prieš, bet gi turėjo Ukraina nekariaut 😆

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 17, 12:34)
Tai prieš, bet gi turėjo Ukraina nekariaut 😆</p>

O kas verte Rusija kariauti? Nors putlerio Rusija, kaip ir lutuke su uarda veidmaine, ji neakriauja, ji neva vykdo operacija PAGAL PLANA. Sutres, manipuliuoja savokomis, taip bandydamos metyti ped-as. Degradai savo iskrypima slepia po demagogija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 17, 12:01)
O as labai viliuosi, kad jis padves.

deja, dar ne
dėl gegužės vėliau tikslinsiu
Atsakyti

O kas verte Rusija kariauti? Nors putlerio Rusija, kaip ir lutuke su uarda veidmaine, ji neakriauja, ji neva vykdo operacija PAGAL PLANA. Sutres, manipuliuoja savokomis, taip bandydamos metyti ped-as. Degradai savo iskrypima slepia po demagogija.

Ziurek kaip p*dla vartosi. As ir pries Rusijos  puolima ir kariavima kaip ir pries ukrainieciu. Ta sakiau ir sakysiu. O tu p*dla gali visokias ten savokas prisipaisyti, as jokiu kitu savoku nenaudojsu apart uzpuolimas, karas, kariavimas. Niekas, niekada del jokiu priezasciu neturi teises kariauti, zudyti, mano tokia nuomone. O jus ziurkes aferistes uz kara, paskui stebisi, kodel kiti kariauja... 

Atsakyti

deja, dar ne

As galiu jum metus i prieki pasakyti,ne jis nemirs. Ne cia karo priezasciu ieskot. Zelenski isrinko,  nes jis zadejo zmonem taika, ne visi eriukai ir yra eriukai, kai kurie tik vilkai su eriuku kailiais... 

Atsakyti

As zinok nesitikiu,kiek skaitau vakaru spauda, politiku pasisakymus, na neturi jie jokiu svertu, sankcijos is anksto jau numate, kad neveiks, vakar keliau straipsni, Gali pagrasinti nebent atominiu ginklu ir pasauliniu karu, bet vargu ar islepe vakarai tam rysis ir nores aukti savas salis del Ukrainos, kuri jiem rupi tiek pat kek teletabem Sirija.

Kaip ir sakiau nuo pradziu man realiausia karo baigtis bus tada, kai Ukraina sutiks su keliamom jai salygom, neutralitetu, atsisakymu planu del nato. Daugiau iseiciu as nematau.

Bet kol vakarai pila zibalo i ugni, remia Ukraina ginklais, kariais, tol sis karas tesis, tuo vis duagiau zmoniu zus...nes nepanasu,kad Rusija atsitrauktu. Juo labiau, kad jau atrado laboratorijas, turi tam tikru irodymu, kas jose buvo daroma. Dabar jau daug saliu klausia Jav, kas ten buvo daroma ir jau nebeziuri i Rusija skeptiskai, nebera kaip to pavadinti rusu propoganda, kaip dare Jav dar pries savaite, nes yra jau irodymai.

Žibalas tu žibalas

Atsakyti

Žibalas tu žibalas

Kvaisa buk gera apeik mano postus. 

Atsakyti

oi negaliu, lerva pripažįsta, kad Rasieja bjauri agresorė, pradėjusi karą :D Metų žinia :D 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 17, 13:00)
deja, dar ne

Tie orakulai, kur buvau iterpusi nuoroda, pranasauja, kad jo galas bus 2023 balandi, veliausia data rugpjutis. Siu metu rugpjuti, jam akzkas atsitiks, kad jo vardu valdys grupe zmoniu. As puikiai atsimenu, ta chronologija, Ziuresim kas bus. Man, kaip skeptikui, bus baisiai idomu viska patikrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 kovo 2022 - 13:30

As galiu jum metus i prieki pasakyti,ne jis nemirs. Ne cia karo priezasciu ieskot. Zelenski isrinko,  nes jis zadejo zmonem taika, ne visi eriukai ir yra eriukai, kai kurie tik vilkai su eriuku kailiais... 

Padvės, nes miršta tik žmonės 😉

Atsakyti

Tie orakulai, kur buvau iterpusi nuoroda, pranasauja, kad jo galas bus 2023 balandi, veliausia data rugpjutis. Siu metu rugpjuti, jam akzkas atsitiks, kad jo vardu valdys grupe zmoniu. As puikiai atsimenu, ta chronologija, Ziuresim kas bus. Man, kaip skeptikui, bus baisiai idomu viska patikrinti.

Kaip ilgai laukt....

Atsakyti