Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nors... jaučiu įžeidžiau gyvūnus... 🙈

Atsakyti

nu ką, dabar putka ruošiasi Moldovą vaduot :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 14:19)
<p>oi negaliu, lerva pripažįsta, kad Rasieja bjauri agresorė, pradėjusi karą biggrin.gif Metų žinia biggrin.gif </p>

Jo, bet ji prieš karą, o Ukraina irgi, matai, kariauja. Bet man atrodo, kad ji GINASI. Ir ne visiems vatnikams taip atrodo. Tik vata deda lygybės ženklą tarp puolančio ir besiginančio.
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 14:42)
<p>nu ką, dabar putka ruošiasi Moldovą vaduot biggrin.gif </p>

Negi jis tikisi, kad Moldova leisis prievartaujama, nesigins?
Atsakyti

Jo, bet ji prieš karą, o Ukraina irgi, matai, kariauja. Bet man atrodo, kad ji GINASI. Ir ne visiems vatnikams taip atrodo. Tik vata deda lygybės ženklą tarp puolančio ir besiginančio.

Dabar geras laikas šalims atgauti užgrobtas žemes.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 13:42)
nu ką, dabar putka ruošiasi Moldovą vaduot biggrin.gif 

Karo pradzioje norejo, Ukraina atkirsti nuo Juodosios juros ir prisijungti tuo paciu Padniestre, bet dabar jau smarves neturi. Uzstrigo prie Mariupolio ir Nikolajevo. Man baisu pagalvoti, kas butu jei Putleriui butu viskas pavyke...
Atsakyti

Ji pareikalavo išvest kariuomenę iš Padniestrės. 

Apie rusų atsakymą nieko negirdėjau...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 17, 13:50)
Dabar geras laikas šalims atgauti užgrobtas žemes.</p>

As labai viliuosi, kad ateityje Rusija issiskaidys, i skirtingas valstybes. Kad kiekviena Rusijoje gyvenanti tauta, galetu disponuoti savo zeme, turtais ir t.t. Puoseleti savo kultura, vystytiti savo valstybe.
Atsakyti

As labai viliuosi, kad ateityje Rusija issiskaidys, i skirtingas valstybes. Kad kiekviena Rusijoje gyvenanti tauta, galetu disponuoti savo zeme, turtais ir t.t. Puoseleti savo kultura, vystytiti savo valstybe.

Bijau, kad to nebus, nes tai labai nenaudinga Kinijai. Blogas pvz. Realiau gal, kad kinai pasiims dalį teritorijos, o kita išliks.

Atsakyti

nu lervos logika gi tokia, prievartaut ruošias-guli ir nejudi, dar ir laiminga pasistengs atrodyt :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 17, 13:29)
Tie orakulai, kur buvau iterpusi nuoroda, pranasauja, kad jo galas bus 2023 balandi, veliausia data rugpjutis. Siu metu rugpjuti, jam akzkas atsitiks, kad jo vardu valdys grupe zmoniu. As puikiai atsimenu, ta chronologija, Ziuresim kas bus. Man, kaip skeptikui, bus baisiai idomu viska patikrinti.

aš nelinkusi taip toli žiūrėti. Man 2 mėn. pats tas. Tada labai aiškiai rodo ir tai jau yra nekintama tiesa, jau ne kažkokios ten spėlionės
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 14:11)
nu lervos logika gi tokia, prievartaut ruošias-guli ir nejudi, dar ir laiminga pasistengs atrodyt smile.gif

Нравится, не нравится, терпи моя красавица...

Cia lervos pagrindine ideologija, nuleista is virsaus, net paties putlerio. Ji juk nesugeba kvestinuoti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 17, 14:14)
aš nelinkusi taip toli žiūrėti. Man 2 mėn. pats tas. Tada labai aiškiai rodo ir tai jau yra nekintama tiesa, jau ne kažkokios ten spėlionės

TAi buvo teigiama vasari, pries visus ivykius. Net buvo bandyta remtis astrologija ir t.t. Vnz. as idemiai stebiu. Nes man buvo keista, kaip zmogus gali taip uztikrintai kalbeti, kai galima bus viska patikrinti.

Kas nori paremti Ukraina ir isigyti lipduka, uz surinktus pinigus pirks apsaugines liemenes ir termovizorius.

https://palianytsia.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 kovo 2022 - 14:19

nu lervos logika gi tokia, prievartaut ruošias-guli ir nejudi, dar ir laiminga pasistengs atrodyt :)

Nemanau. Jei, tarkim Ukraina pultų, tai šauktų, kad Rusija turi gintis!!!! Duodu 100proc.

Atsakyti