Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:19)
aš tai kažkaip neturiu vienos mylimos firmos
pas mane viskas kas iš drabužių ir batų, tai praktiškai skirtingų firmų

va telefonus Samsung myliu, gražus labai vidus, tos themes wub.gif

Samsung berods irgi lieka RU
Atsakyti

Samsung berods irgi lieka RU

Nebe

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:21)
Yra yra pliusų. Vaikų bus gražių 😁
Mano vyro draugas svaigsta kaip jis iškart mato kur ukrainietės PC. Kokios jos gražios, ryškios, kitokios 😁

aš sporto stovyklose daug europiečių skirtingų mačiau, tai nepasakyčiau, kad ukrainietės man kažkokį įspūdį padarė
valkirijos tos, kur video darė, kad eina kariaut, tai irgi labai šiaip sau. Žinoma, suprantu, kad jos strese buvo ir pan., bet net padažytos kai kurios ir vis tiek labai ne.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 22:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72945257" data-time="1647635006"><div><p>Samsung berods irgi lieka RU</p></div></blockquote><p>Nebe</p>

Volvo dar gaila, geros mašinos, jie ten numeriais eina, tai nepasakysiu kuri, bet yra viena žiauriai graži, jei juoda
Atsakyti

aš sporto stovyklose daug europiečių skirtingų mačiau, tai nepasakyčiau, kad ukrainietės man kažkokį įspūdį padarė
valkirijos tos, kur video darė, kad eina kariaut, tai irgi labai šiaip sau. Žinoma, suprantu, kad jos strese buvo ir pan., bet net padažytos kai kurios ir vis tiek labai ne.
Papildyta:
Volvo dar gaila, geros mašinos, jie ten numeriais eina, tai nepasakysiu kuri, bet yra viena žiauriai graži, jei juoda

Jooo ir geros mūsų klimatui jos

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:28)
Papildyta:

Aš dabar pradėjau daug sekti Instagrame ukrainieciu... Na suprantu filtrai ir t.t. bet jos tikrai gražios. Na ten aišku tu operacijų prisidariusiis, bet tikrai gražios. Bent instagrame 😁😁😁
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:38)
Aš dabar pradėjau daug sekti Instagrame ukrainieciu... Na suprantu filtrai ir t.t. bet jos tikrai gražios. Na ten aišku tu operacijų prisidariusiis, bet tikrai gražios. Bent instagrame 😁😁😁

o tai mūsiškė instagrame negražios? man tai irgi gražios smile.gif
pilkos pelytės gi ir neina į instagramus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 18 kovo 2022 - 22:50
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 23:08)
Bliamba, Nike man patogiausia avalynė.

mano visi sportiniai škurliai Nike. Tai ką dabar, išmesti? Nu bet naujų nebepirksiu. Yra ir kitų ax.gif

QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 23:16)
Oi ne. Man netinka. Nei Adidas, nei Reebok, nei puma. Mano pėdai tik Nike.
15 m. Draugystės 😆

Man dar New Balance.

QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 23:38)

Tai kad instagrame visos gražios rolleyes.gif . O tos, kurias Impulse mačiau, nepasakyčiau, kad labai gražios, mūsišės ne prastesnės.
Atsakyti

Tas grozis subjektyvus labai, dauguma sutvarkyk, stilingai susukuok, aprenk ir in pmbus grazios. Ir kam kas dar patina. Man svarbu zmogu zmogu butu, tai ir grazus tampa, o koks blogietis pasidaro slykstus.

O kaip JAV, Vokietijos, Prancuzijos prekes irgi visas boikotuojat? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 kovo 2022 - 23:06
Labai patiko sio vakaro Berezoveco svecias. I daugeli klausimu dave atsakymus, net i tai, kas laukia pasibaigus karui.

https://www.youtube....h?v=b1434InJhtE
Atsakyti
šnipų dėdė Švec teigia, kad Kinija nepadės rusynui
bet mano, kad kokį cheminį ginklą ant kokio vieno miesto panaudoti gali
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:03)
Danone, Nestle, Nike , The North Face, Volvo, Toyota, Lexus  Leroy Merlin, burger King  boikotuosit?

Nu b1iat, tai reiks mašiną parduot biggrin.gif
Be viso kito galiu gyvent.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:16)
naivi kokia tu. Jei ir trūko, tai savų vaikų, protingų, stabilių, kurie ateitis. O ne našlaičių, išgąsdintų, traumuotų ir pan.
Aš pritariu, kad pagalbą reikia teikti, bet taip tarp mūsų šnekant mums tai juk viskas tik į minusą. Pliusų čia net neverta ieškoti, nu kvaila būtų
Papildyta:

Aš irgi žinau kanadiečius, kurie ten labai patenkinti įsikūrė

Visa Lietuva vis dar traumuota. Niekas smarkiai nepasikeis.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:38)

Gražios gražios. Montevertė pavydi smile.gif
O Zelenskis tai išvis 🥵🤤
Atsakyti

Ten konkreti skyle, portugalu kalbos daugiausia, atsilikimas, ubagyste, kvaili znones ir dar kvailesnes vyriausybes

Ne viskas ir ne visur. Pažįstama trejus metus San Paule dirbo, gyveno.

Kai turi gerą darbą, viskas ok. Bet žiauriao givtrn karšta 

Atsakyti