Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:05)
tai kas čia yra, mizeris, niekas nė nepastebėtų, jei ir taip dingtų
tiek visko prigaminta juk

Bliamba, Nike man patogiausia avalynė.
Atsakyti

ką aš ir sakiau
mūsų šalis nepritaikyta daugiau žmonių nei jų yra
o kas bus paežerėse, paplūdimy prie jūros, man net baisu pagalvoti unsure.gifsavi vos tilpdavo, jau ir laukiniai paplūdimiai praktiškai užimti būdavo paskutiniais metais

Prisitaikys ta šalis, o pigesnės darbo jėgos buvo trūkumas. Tiek, kad atvarė daugiau vaikų, o vaikų gi pas mus trūko. Viskas ok bus :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 18, 19:59)
Ten konkreti skyle, portugalu kalbos daugiausia, atsilikimas, ubagyste, kvaili znones ir dar kvailesnes vyriausybes

Cia jau kaip paziuresi.

Mano pazistami, kai Covid nesamones prasidejo, issikrauste i Cost Rica. Nusipirko zeme, statosi namus. Oras geras, jei pinigu turi, ko ne gyvenimas.

As kazkada galvojau apie Australija, bet Covid parode, kad neverta.
Atsakyti

Gyvenom Vokietijoje, tai pradzioje buvo nieko kol neprivezhe vesokiu perejunu o ir shiaip Vokietijoje kazkaip sustojo viskas ir blogejo blogejo, kol pasidare aisku, kad sh.
Aplink Olandija Belgija kelliu km atstumu, tai ten ne ne ne.
Prancuzija - ne.
Ispanija... kazkaip ne.
Uk dirbau 10+ metu, ne ne ne...
AUstralijoej gyvenau metus - ne o po COVID psichozes tai niekuo gyvu.

Ai... Mirti geriausia ko gero

Oj, paskutinis variantas, tai garantuotas 100 proc :)

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:08)

nemanau, kad Adidas būtų blogiau smile.gif
Atsakyti

Aš manau reik žiūrėti asmeninių pažiūrų ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 22:10)
Prisitaikys ta šalis, o pigesnės darbo jėgos buvo trūkumas. Tiek, kad atvarė daugiau vaikų, o vaikų gi pas mus trūko. Viskas ok bus smile.gif</p>

naivi kokia tu. Jei ir trūko, tai savų vaikų, protingų, stabilių, kurie ateitis. O ne našlaičių, išgąsdintų, traumuotų ir pan.
Aš pritariu, kad pagalbą reikia teikti, bet taip tarp mūsų šnekant mums tai juk viskas tik į minusą. Pliusų čia net neverta ieškoti, nu kvaila būtų
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 03 18, 22:10)
Cia jau kaip paziuresi.

Mano pazistami, kai Covid nesamones prasidejo, issikrauste i Cost Rica. Nusipirko zeme, statosi namus. Oras geras, jei pinigu turi, ko ne gyvenimas.

As kazkada galvojau apie Australija, bet Covid parode, kad neverta.

Aš irgi žinau kanadiečius, kurie ten labai patenkinti įsikūrė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:12)
nemanau, kad Adidas būtų blogiau smile.gif

Oi ne. Man netinka. Nei Adidas, nei Reebok, nei puma. Mano pėdai tik Nike.
15 m. Draugystės 😆
Atsakyti

naivi kokia tu. Jei ir trūko, tai savų vaikų, protingų, stabilių, kurie ateitis. O ne našlaičių, išgąsdintų, traumuotų ir pan. Aš pritariu, kad pagalbą reikia teikti, bet taip tarp mūsų šnekant mums tai juk viskas tik į minusą. Pliusų čia net neverta ieškoti, nu kvaila būtų Papildyta: Aš irgi žinau kanadiečius, kurie ten labai patenkinti įsikūrė
Pliusų bus. Jie nebus tiesioginiai, bet turėsim. Tegul tik išsikapsto ta Ukraina. 

Man patinka Kanada. Nežinau net kodėl... Gamta gal

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 22:18
QUOTE(uarda @ 2022 03 18, 22:16)
15 m. Draugystės 😆

aš tai kažkaip neturiu vienos mylimos firmos
pas mane viskas kas iš drabužių ir batų, tai praktiškai skirtingų firmų

va telefonus Samsung myliu, gražus labai vidus, tos themes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 22:16)
naivi kokia tu. Jei ir trūko, tai savų vaikų, protingų, stabilių, kurie ateitis. O ne našlaičių, išgąsdintų, traumuotų ir pan.
Aš pritariu, kad pagalbą reikia teikti, bet taip tarp mūsų šnekant mums tai juk viskas tik į minusą. Pliusų čia net neverta ieškoti, nu kvaila būtų
Papildyta:

Aš irgi žinau kanadiečius, kurie ten labai patenkinti įsikūrė

Yra yra pliusų. Vaikų bus gražių 😁
Mano vyro draugas svaigsta kaip jis iškart mato kur ukrainietės PC. Kokios jos gražios, ryškios, kitokios 😁
Atsakyti

15 m. Draugystės 😆

Tai ir draugaukit :) 

Kitus paboikuotuok.  Tas Burger King pvz., seniau jau įrodė, kad verslas nr.1 ar karas ar maras. 

Atsakyti