Prieš save? 🤣
O kas eina su treningais į teatrą? Nemačiau tokių.
Bet su timpom pilna matau lauke. Nieko moterys nebijo...
tai eina ir su stringais paplūdimy, celiulitais apaugusios. Tai nereiškia, kad gražu.
butent, smagiausia, man gerai, patogu, man grazu, kodel turetu buti geda?
geda gal plika sikna butu po miesta lakstyti ar kokiai murzinai nebent...
Papildyta:
tai tu skirk pasirengimo etiketa paie vieta ir namie apsirengima
na nelabai, visada kazkas nukentes arba grozis arba patogumas.
tai todėl, kad neįperki normalių rūbų. Piguva iš Lidlo nėra tai, kas ir patogu, ir gražu.
butent, smagiausia, man gerai, patogu, man grazu, kodel turetu buti geda?
geda gal plika sikna butu po miesta lakstyti ar kokiai murzinai nebent...
Papildyta:
tai tu skirk pasirengimo etiketa paie vieta ir namie apsirengima
na nelabai, visada kazkas nukentes arba grozis arba patogumas.
taigi rašei, kad be triusikų vasarą būni.
ikelk man kokia patogia suknele, tympas, kad butu is medvilnes ir patogios ir tokios pat garzios, kaip sintetiniai rubai?
Papildyta:
o dieve ka tu apie mane fantazuojiesina zinoma kartais bunu, ne tik vasara ir ziema, bet tik namie dazniausiai lovoje, na dar vonioje
klausyk, pamenam, dar Cambala ar kuri šlykštėjosi, kaip po tokios reiktų sėstis pvz viešajam transporte Buvo labai vaizdinga. Prisimink ką rašai savo įvairiais nikais.
nu blyn, patogu, kai patogu, man patogus naturaliu pluostu rubai, ne aptemti, neverziantys aisku, malonus prie odos, suteikiantis pakankamai silumos, pagal ora. Na uzsidedi ir jauti patogu ar ne
sintetiniai neaptogus, net ne tai, kad nepatogus, erzinantys.
tai nepirk pigiausios sintetikos. Yra pilna pasirinkimo. Tiesa, brangiau nei Lidle. Bet kita vertus, kai tu niekur neini, tai neapsimoka išlaidauti. Aš kai užmiesty vasarą būnu, tai visą dieną su maudymke prasivolioju