Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

A jau senai pati pradejai ipirkti brangesnius rūbus? Kas seile varvindavo, kai as rodydavau kokias suknes perku is artvorksų? Vis rasydavai ' nu vienă dieną ir as nusipirksi7, viena diena nusipirksiu, bet rupužės brangios, ne dabar'

citatą į sceną :D Ten gražios, tikrai. Bet ne mano stiliaus. Bet l gražios. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 17:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72946644" data-time="1647959115"><div><p>nu blyn, patogu, kai patogu, man patogus naturaliu pluostu rubai, ne aptemti, neverziantys aisku, malonus prie odos, suteikiantis pakankamai silumos, pagal ora. Na uzsidedi ir jauti patogu ar ne vartotojo įkelta nuotrauka
sintetiniai neaptogus, net ne tai, kad nepatogus, erzinantys.</p></div></blockquote><p>tai nepirk pigiausios sintetikos. Yra pilna pasirinkimo. Tiesa, brangiau nei Lidle. Bet kita vertus, kai tu niekur neini, tai neapsimoka išlaidauti. Aš kai užmiesty vasarą būnu, tai visą dieną su maudymke prasivolioju biggrin.gif</p>

As manau, kad geriau tureti savo namą ir rubus is lidlo, nei brangius rubus ir gyventi bute.
Nesipyzdavoju, bet cia mano nuomone.
Atsakyti

As manau, kad geriau tureti savo namą ir rubus is lidlo, nei brangius rubus ir gyventi bute.
Nesipyzdavoju, bet cia mano nuomone.

na jei namas prioritetas-tikrai taip. 

Bet nu ar tai gyvenimas, kai taip reikia apsiribot, net rūbus??? :(

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 17:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72946643" data-time="1647959093"><div><p>A jau senai pati pradejai ipirkti brangesnius rūbus? Kas seile varvindavo, kai as rodydavau kokias suknes perku is artvorksų? Vis rasydavai ' nu vienă dieną ir as nusipirksi7, viena diena nusipirksiu, bet rupužės brangios, ne dabar'</p></div></blockquote><p>citatą į sceną biggrin.gif Ten gražios, tikrai. Bet ne mano stiliaus. Bet l gražios. </p>

O tai kam tau citata, jei atsimeni apie kokias suknias kalba eina? Daaaaaaaaaa.... mega_shok.gif
Atsakyti

O tai kam tau citata, jei atsimeni apie kokias suknias kalba eina? Daaaaaaaaaa.... mega_shok.gif

aš žinau šį prekės ženklą, LT jis žinomas :) Ir mano sesė turi tokią suknelę, jauti :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72946650" data-time="1647959365"><div><p>As manau, kad geriau tureti savo namą ir rubus is lidlo, nei brangius rubus ir gyventi bute.
Nesipyzdavoju, bet cia mano nuomone.</p></div></blockquote><p>na jei namas prioritetas-tikrai taip. </p><p>Bet nu ar tai gyvenimas, kai taip reikia apsiribot, net rūbus??? verysad.gif</p>

O tai kaip namas gali buti ne prioritetas turint vaikus? blink.gif
Apie vaikus kada tu pagalvoji, uztenka vien tik apie save galvoti, jau tavo laikas praejo.
Atsakyti

https://artworks.lt/...ies-snabzdesys/

va, kokia graži

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 17:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72946652" data-time="1647959452"><div><p>O tai kam tau citata, jei atsimeni apie kokias suknias kalba eina? Daaaaaaaaaa.... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aš žinau šį prekės ženklą, LT jis žinomas smile.gif Ir mano sesė turi tokią suknelę, jauti smile.gif </p>

Ir vel ty nie takaja, ty ždioš tramvaja? biggrin.gif
Prisiraso apie save visokiu pasaku, prifantazuoja, paskui praeina laikas - uzmirsta, tada pradeda gincytis... biggrin.gif ne nu...vienas žodis - Montekrista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72946630" data-time="1647958266"><div><p>Prieš save? 🤣
O kas eina su treningais į teatrą? Nemačiau tokių.
Bet su timpom pilna matau lauke. Nieko moterys nebijo...</p></div></blockquote><p>tai eina ir su stringais paplūdimy, celiulitais apaugusios. Tai nereiškia, kad gražu.</p><p></p>

Niekam neįdomu, žinok, kas eina su timpem, ar su treningais, ar su džinsai, ar su sijonu ir t.t.
Pilna ir celiulitiniu plazuose. Na niekam neįdomu tikrai. Man tai visiškai dzin. Na nuoga jeigu eitų bendram pliaze gal ir pasiziureciau 😆
Atsakyti

O tai kaip namas gali buti ne prioritetas turint vaikus? blink.gif
Apie vaikus kada tu pagalvoji, uztenka vien tik apie save galvoti, jau tavo laikas praejo.

:D Prioritetas-mokykla, būreliai šalia, atskiri kambariai ir pilnas kiemas draugų :) Plius užmiestis savaitgaliais pagal poreikį ir norą :) Gal jau mes kaip nors :D

O aš dar apie save galvoju, man dar gyventi norisi, čia ir dabar, nenoriu savęs nurašyt kaip tu ar lerva. 

Atsakyti

Niekam neįdomu, žinok, kas eina su timpem, ar su treningais, ar su džinsai, ar su sijonu ir t.t.
Pilna ir celiulitiniu plazuose. Na niekam neįdomu tikrai. Man tai visiškai dzin. Na nuoga jeigu eitų bendram pliaze gal ir pasiziureciau 😆

pilna. Neįdomu. Tiesiog negražu. ir nieko tokio. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 22, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72946654" data-time="1647959554"><div><p>O tai kaip namas gali buti ne prioritetas turint vaikus? vartotojo įkelta nuotrauka
Apie vaikus kada tu pagalvoji, uztenka vien tik apie save galvoti, jau tavo laikas praejo.</p></div></blockquote><p>:D Prioritetas-mokykla, būreliai šalia, atskiri kambariai ir pilnas kiemas draugų smile.gif Plius užmiestis savaitgaliais pagal poreikį ir norą smile.gif Gal jau mes kaip nors biggrin.gif</p><p>O aš dar apie save galvoju, man dar gyventi norisi, čia ir dabar, nenoriu savęs nurašyt kaip tu ar lerva. </p>

Taves niekas neismoke aprupinti caikus gyvenimo pradziai. Tau tai yra keista, nes nei pati gavai, nei vaikams duosi. Viskas tik tau ir del taves, cia ir dabar.
Atsakyti