Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 15:16)
dar karta klausiu, matau nesupratai klausimo ar Jav turi teise kistis i kitu saliu gyvenima ir eiti ten saudyti ciiliu, pradeti karu, bombarduoti miestus?

kiek zuvusiu civiliu yr anauda virsyjanti zala?

kuom rusu karai baisesni nei amerikieciu?

Rusija yra atsilikus ir prasivogus. Tik toks skirtumas.
Ta pati tau pasakys senoliai pergyvene 2 pasaulini.
Rusai atsilike, nekulturingi ir beviltishki.
USA technologishkai kur kas geriau stovi ir tas ZHAVI.

O del teises, tai USA parode, kad jai nusispjaut i teise kai sugalvojo Kosovo valstybe.
Tai buvo baisi klaida, bet USA galvojo, kad Rusija silpna ir USA gali sau leisti viska.
Dabar situacija pasikeite, o praeities jau nepakeisi...
Atsakyti

Vat maladiec esi, kai nori rasai kaip yra, o ne kaip kitos issisukineja 'esu lietuvoje, samoningumas mano labai aukstas'...o jei reiketu, tai detu I krumus pirma uzpuolimo dieną

Vyras į krūmus nedėtų, nėra bailys, bet specialaus pasitengimo karui neturi jokio.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 23, 15:10)
o dėl kokios priežasties tau rusai taip simpatiški? mama turi rusiškų šaknų?
negi taip visiškai šiaip, iš niekur?

O is kur istraukei, kad man jie iskritinai simpatiski? bigsmile.gif Man rusai, kaip ir visos kitos tautos, visokiu zmoniu yra.
Ne, neturiu jokiu rusisku saknu man zinomame genealogijos medyje. Abu su vyru esam grynakraujai lietuviai, jei butu klausimu ir del jo biggrin.gif
Skristymai pagal tautybe man labai steriotipiniai ir realiai mazia tu skirtumu yra tarp zmoniu.

Paprasciausiai rusai dabar puolami del tautybes ir man tai slykstu, amerikieciu valdzia, ne ka maziau prisidirbe pasaulyje, jei ne daugiau ir jiem nieko? Nepakenciu neteisybes, melo ir aferu.
Atsakyti

O is kur istraukei, kad man jie iskritinai simpatiski? bigsmile.gifMan rusai, kaip ir visos kitos tautos, visokiu zmoniu yra.
Ne, neturiu jokiu rusisku saknu man zinomame genealogijos medyje. Abu su vyru esam grynakraujai lietuviai, jei butu klausimu ir del jo biggrin.gif
Skristymai pagal tautybe man labai steriotipiniai ir realiai mazia tu skirtumu yra tarp zmoniu.

Paprasciausiai rusai dabar puolami del tautybes ir man tai slykstu, amerikieciu valdzia, ne ka maziau prisidirbe pasaulyje, jei ne daugiau ir jiem nieko? Nepakenciu neteisybes, melo ir aferu.

rimtai? Tai ko vaidini prieš vyrą šeimą? :D 

Lerva lerva, kokia tu bukutė :D 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 15:13)
As ji nusipirkau 2009 metais. Dabar nusipirkau akumuliatoriu ir inverteri sinusini

Saunuolis. Geras daiktas, karas ne karas, labai gerai jei kartais pradingsta itampa.
Atsakyti

O Lietuvoje jau karas, jau ruskių tankai įvažiavo? Jei reiks, manau, grįš ax.gif. O dabar lai studijuoja, dirba.
Trenerė viena sako, auginam raumenis, jei rusai puls, galėsim geriau molotovo kokteilius mėtyt ax.gif
Man tai valdžia visai nekoreliuoja su Tėvyne. Daugiau su Motina. Tėvynė yra viena, kaip ir Motina, o valdžią vis naują išsiremkam kas 4 metai. Net nesuprantu ką tai turi bendro.

Dabar lenkai priešai nr 1, jie gi daugiausia Ukrainai padeda. O jei rimtai, ruseliai, kurie čia atvažiuodavo mašinų pirkt pasakoja, kad jei su rusiškais numeriais per Lenkiją važiuoji tai net akmenimis apmėto biggrin.gif.

Oj, tie dabar visur nuotykiukų turi: tai į lėktuvą neįleidžia, tsi niekas nuomot nieko nenori, tai pasiunčia. Nebemadinga tapo rusu būt...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 15:11)
Tavo problemos.

Nuo kada Zytomiras yra Rusijoje? Nuo kada Voluine yra Rusija?

na as nezinau kur tavo gimines gyvena, tu kai ptik pasakoji taip vis nauja pasaka kuri tu sakei, akd tetis rusas, tai visgi ukrianietis? Ar rusai buvo seneliai, kurie gyveno Ukrianoje, kaip sakant be tevynes is kartos i karta... unsure.gif

Atsakyti

manau, kad ji gali būti rusė. Klaidų tiek daro elementarių.... Tai būtų tada kaip ir atleistina (jei nesipuikuotų žiniomis nuo medicinos iki politikos :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 15:21)

Suprantamas argumentas ir labai silpnas bus paaiskinimas.

Cia kaip kur kompanijoje issilavine sukciai, isprovokuoja buduli nesamonems ir tas budulis prisidaro bedu ant savo galvos.
Rusija pretendavo i geopolitine galybe ir turejo buti kur kas gudresne jei jau toks alal lygis.
O elgiasi, kaip kokia Afrikos valstybele.

Paziurek i Kinija. Pe galo pavojinga ir stipri valstybe, bet jokio ardymosi kad sukelsim kara ar jokiu noru pradet didelius puolimus. Ji zhino, kad laikas eina jos naudai...

O Rusijai laikas eina ne jos naudai, nes tai zhlugusi teritorija
Atsakyti

Moontes tetis laimingas ir patenkintas, guli palaidotas salia savo zmoneles, nepargyvenk del jo mirksiukas.gif
Ir isauklejo mane, sovietu valdzios nekenteja.

Rusams juodai nesiseka su valdžia. Koįmaras kažkos, o klestėt galėjo! Tiek gėrio turi visokio savo šaly. Gaila....

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 15:16)
Prie koo cia COVID?
COVID nepadare fashistines segregacijos, patyciu., visokiu zmoniu gyvenimo griovimu. Taio padare rezhimas.
O cia kai kuriu naivuoliu tikejimas, kad tos fashistines priemones gasdinimai "saugojo gyvybes" tai tokie patys juokingi, kai Putino aviu mintys, kad Putinas "apsaugojo" rusakalbius ar Rusija nuo NATO.

Apribojimus taike ivairiom politinem pakaripom priklausancios valstybes. Va Kinijoje, zmonem uzvirindavo laiptiniu duris, taip juos karantinuodami.

Neketinu Idomucia su tavimi gincytis. Kazkas demokratija painioja su anarchija, tu vel...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 23, 16:04)
bendro tai, kad jie mums diktuoja, mus verčia, prievartauja
pvz. uždaro mus į karantiną, verčia kariauti ar pan. O man pvz. ilgas gyvenimas atrodo vertybė, tai ką dabar? aš nelaisva, negaliu savo nuomonės turėt?

Ar tu dabar ne laisva, negali savo nuomonės reikšt? Net putkos ruporas lutukė nebaudžiama metai iš metų sklaidosi, niekas jos neuždaro nei cypėn nei į psichuškę. Pabandytum rusijoj gyvendamas taip prieš putką pasisklaidyt biggrin.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 16:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72947010" data-time="1648041035"><div><p>o dėl kokios priežasties tau rusai taip simpatiški? mama turi rusiškų šaknų?
negi taip visiškai šiaip, iš niekur?</p></div></blockquote><p>Koks taiklus klausimas 😃</p>

Na šiaip rusai nebuvo kažkokos blogis ir draugavom ir šeimas su rusais kai kas kurė. Iki dabar. Nemanau kad kokia lietuvaitė dabar tekėtų už ruso. Pasišiukšlino vėl pusei šimtmečio į priekį kol nauja karta užaugs ir užmirš agresoriaus tautą. Obettačiau yra tokių rusų už kuriuos 10 lietuvių atiduotum. Pvz Oleg Šurajev wub.gif . Na, bet čia išimtis iš taisyklės.

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 23, 16:12)
na bet sakoma, kad jei jau taip nesiseka vis, tai gal tavyje bėda, gal reikia kažką keisti? pvz. darbinę sritį ir nebeiti į tą politiką smile.gif

Ne jie kalti, kad kovidas atkeliavo. Paskui pabėgėliai. O dabar dar putka. Nemanau kad kažkokia kita valdžia dabartinėj situacijoj geriau tvarkytųsi. Tiek visko vienoj vietoj dar niekad nebuvo susidėję blink.gif
Atsakyti