Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 15:14)
Pilna tos info, kad prievartauja moteris tie sušikti ruskiai Ukrainoj.Tik tu gi ne tai skaitai 😃

As nieko neskaitau, o ypac pletku, man idomiau tai, ka galima patirkti faktai.
Pilna info buvo , kad kariai didvyriska mirtim zuvo gindami gyvaciu sala, paskui buvo pilna info apie feikini pilota, kuris naikina priesus, paskui kad rusai susaude seima , kai ju Kijeve dar nebuvo, o valdzi anet pasidziauge, kad desertyrai susaudyti, paskui tankas tariamai rusu, paskui isaiskejo, kad ukrainieciu, kuris pervaziavo masina su zmogum, ir t.t. ir t.t. kaip matai nelabai patikima ta Ukrainos ziniasklaida.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 15:22)
Saunuolis. Geras daiktas, karas ne karas, labai gerai jei kartais pradingsta itampa.

Kai pradingsta itampa - turi uztekti akumuliatoriu - nebent kazkokie rimti darbai daromi...
Pas mane kai pajungsiu tai automatiskai persijungs ir automatiskai pasikraus, kai atsiras. Ten dar yra lizdas prijungti kelias saules paneles
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 23, 15:18)
tu esi aborto liekana, vienintelė čia.</p><p>Dėl to ir siunti, nes esi buka, o nori prilygti kitiems. Visas tavo pasaulėlis-ekranas. Esi apgailėtina ir, manau, pati tai suvoki. </p>

matau abortas ir seima tau skaudzios temos, nekokia buvo tevu seima?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 15:26)
Rusams juodai nesiseka su valdžia. Koįmaras kažkos, o klestėt galėjo! Tiek gėrio turi visokio savo šaly. Gaila....</p>

Su sekme, nieko bendro nera. Rusai, kaip tauta, niekada neatgailavo, kaip vokieciu tauta, uz savo padarytas nieksybes-nusikaltimus zmonijai. Jie kaip, lutuke, gyvena kreivu veidrodziu karalysteje. Rusu tauta, turi suvokti savo padarytu nusikaltimu masta. Tol kol jie to nepadarys, jie visada kels gresme Pasauliui. Tai sake mano tetis, tai sakau as, o ir gyvenimas patvirtina.

pvz.
Nei vienas rusas siuo metu neuzduoda sau klausimo, kodel ukrainieciai nebomborduoja Rusijos miestu? Ukrainieciai tikrai turi ginklus ir turi galimybes ir to nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 15:33
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 15:27)
Apribojimus taike ivairiom politinem pakaripom priklausancios valstybes. Va Kinijoje, zmonem uzvirindavo laiptiniu duris, taip juos karantinuodami.

Neketinu Idomucia su tavimi gincytis. Kazkas demokratija painioja su anarchija, tu vel...

Prie ko cia demokratija? Eina kalba apie psichoze. Nesveika psichoze, nusispjovima i istatymus ir normas. Dabar Putinas demonstruoja ta pati karu.

Man itarimas, kad cia dar kazkas yra jei jau tiek psichu ir jie visi nustojo skaiciuoti pinigus nuostolius negalvoja apie ateiti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 15:21)
O is kur istraukei, kad man jie iskritinai simpatiski? bigsmile.gif  Man rusai, kaip ir visos kitos tautos, visokiu zmoniu yra.
Ne, neturiu jokiu rusisku saknu man zinomame genealogijos medyje. Abu su vyru esam grynakraujai lietuviai, jei butu klausimu ir del jo  biggrin.gif
Skristymai pagal tautybe man labai steriotipiniai ir realiai mazia tu skirtumu yra tarp zmoniu.

Paprasciausiai rusai dabar puolami del tautybes ir man tai slykstu, amerikieciu valdzia, ne ka maziau prisidirbe pasaulyje, jei ne daugiau ir jiem nieko? Nepakenciu neteisybes, melo ir aferu.

sutinku su tavimi, kad paprasti žmonės nekalti, jie nieko negali padaryti, pabandė juk protestuoti ir nieko nesigavo. Na kiek galima pūdytis kalėjime, kad būtų nuverstas Putinas. O kaip tų individų gyvenimas? Kodėl jie turi aukotis? Na čia daug egzistencinių klausimų
O bet tačiau, Amerika mums, tai NATO ir galimai galimi mūsų gynėjai. Kurie galimai gintų ir tavo mamą, kitus gimines čia. Tai ar turime teisę realiais veiksmais protestuoti prieš juos? Nelabai man regis. O bumbėti, kad durnai tvarkosi tiek JAV, tiek Rusija, kad abiejų pirštai į save lenkti, abi agresyvios ir pan., mums tikrai niekas kol kas nedraudžia. Bumbėkim
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 15:19)
Tu dangstai mano tevu, savo sikna. Tik tiek. Svarbiausia, mane tai visai nepiktina. Man tu juokinga, nes as savo teva puikiai pazinojau.
Antra, jis kariavo su naciais, bet jis nebuvo bolsevikas.
Jis, man paaiskino, kad sovietai aneksavo Lietuva. Neabejoju, kad dabar, jei butu gyvas ir jaunas, jau butu Ukrainoje.

Ko tu tema suki, paprastas klausimas buvo montekrista teige, kad ruskiai prievartavo vokietes, klausiau tavo tevas tame dalyvavo, ne?
Man nieko del nieko dangsytis nereikia, o tau ko tiek uodega sukti reikia?
Tau net geda pasakyti tevo tautybe doh.gif
Atsakyti

As nieko neskaitau, o ypac pletku, man idomiau tai, ka galima patirkti faktai.
Pilna info buvo , kad kariai didvyriska mirtim zuvo gindami gyvaciu sala, paskui buvo pilna info apie feikini pilota, kuris naikina priesus, paskui kad rusai susaude seima , kai ju Kijeve dar nebuvo, o valdzi anet pasidziauge, kad desertyrai susaudyti, paskui tankas tariamai rusu, paskui isaiskejo, kad ukrainieciu, kuris pervaziavo masina su zmogum, ir t.t. ir t.t. kaip matai nelabai patikima ta Ukrainos ziniasklaida.

Keisk info šaltinį.. Rimtai. Arba pasiskaityk ir kitus. 

Bendram išprusimui.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 15:20)
Rusija yra atsilikus ir prasivogus. Tik toks skirtumas.
Ta pati tau pasakys senoliai pergyvene 2 pasaulini.
Rusai atsilike, nekulturingi ir beviltishki.
USA technologishkai kur kas geriau stovi ir tas ZHAVI.

O del teises, tai USA parode, kad jai nusispjaut i teise kai sugalvojo Kosovo valstybe.
Tai buvo baisi klaida, bet USA galvojo, kad Rusija silpna ir USA gali sau leisti viska.
Dabar situacija pasikeite, o praeities jau nepakeisi...

keik skaitau tai tik tu atsilikes, ir nekulturingas ir dar beviltiskas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 15:31)
Prie ko cia demokratija? Eina kalba apie psichoze. Nesveika psichoze, nusispjovima i istatymus ir normas. Dabar Putinas demonstruoja ta pati karu.

Man itarimas, kad cia dar kazkas yra jei jau tiek psichu ir jie visi nustojo skaiciuoti pinigus nuostolius negalvoja apie ateiti

Idomucia, as jos neamciau ir dabar nematau. Va tu apie tai kalbi pastoviai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 15:33)
Ko tu tema suki, paprastas klausimas buvo montekrista teige, kad ruskiai prievartavo vokietes, klausiau tavo tevas tame dalyvavo, ne?
Man nieko del nieko dangsytis nereikia, o tau ko tiek uodega sukti reikia?
Tau net geda pasakyti tevo tautybe doh.gif

Cia tu kisi mano teva, kad issukti savo subine.
Tai as tau ir rasau, mano tevas nieko bendro neturi su tavo.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 23, 15:33)
Keisk info šaltinį.. Rimtai. Arba pasiskaityk ir kitus. </p><p>Bendram išprusimui.</p>

tai tu sakai nebuvo visa tai teigiama per ukrainos ziniasklaida,?kuris is tu dalyku nebuvo teigimas, sugebesi nors viena zinute argumentuoti, nu nors viena? neturetu buti sudetingas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 23, 15:28)
Ar tu dabar ne laisva, negali savo nuomonės reikšt? Net putkos ruporas lutukė nebaudžiama metai iš metų sklaidosi, niekas jos neuždaro nei cypėn nei į psichuškę. Pabandytum rusijoj gyvendamas taip prieš putką pasisklaidyt biggrin.gif

dabar šiuo metu kol kas laisva, bet neseniai dar negalėjau pvz. į rūbų, baldų parduotuves, nors visą tą laiką buvau absoliučiai sveika. Jokio kosulio, slogos, jokios tempos, nieko - kaip ridikėlis. tai kaip man jaustis? Užmušt per maža tokią valdžią tada žiūrint iš mano pozicijų biggrin.gif
Atsakyti