Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 16:45)
<p>Parašyčiau apie laižymus, bet čia ar gi galima rašyt tokius dalykus, nes požiūris į sexą kaip sovietinių paauglių daugumos 🙈🙈🙈</p>

tai tipo jei nenori krustis su kitaips vyrais ar kad tavo vyras tai darytu, tai jau cia kaip sovietiniu paaugliu? blink.gif manai sovietu laikais nebuvo iskrypimu? zinai siaip kas buvo jo pacioje pradzioje ir ka propagavo komunistai?
Bet tau kaip suprantu nenormalu noreti myletis tik su savo vyru dviese? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 17:03)
Kur nevimdys, kai mala ruskius į miltus 🥰</p>

durne prie ko cia tai? man dzin kas ten ko daugiau nuzudo, neseku, mane vimdo nuo visu , kurie uzsiima zudymu, nepriklausomai nuo pasiteisinimu...
Putinas nors blogietis kitai saliai, eme uzpuole, viskas ir aisku, blogas bet tiesus, ne isdavikas, o tie ukrainieciu valdzia, tai vimdo nuo ju dviveidiskumo, krokodilo asaru dabar, kai patys kuo puikiausiai ta kara planavo, lauke ir nieko nedare, kad jo nebutu, tik atvirksciai ir dar maza to, kad norejo karo, vardan nato, bet dar niekaip nepasiruose ir zmoniu neperspejo, maistu , vandeniu net nepasirupino, fui isgamos, tevynes isdavikai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 25, 17:06)
būtų stebuklas iš tiesų, jei nebūtų žuvę
juk ir evakuotis iš karto tikriausiai negalėjo
o stebuklų gyvenime mažai, kaip žinia...

bet kokios jos durnos, pasisake uz kara, dabar stebisi, kad zmones zuva, o tai kas per karus vyksta doh.gif dar ir aukoja pinigus organizacijom, kurios ginklus ten tempia, kad tik ilgiau karas vyktu ir kad dar daugiau zmoniu zutu....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 25, 16:31)
Tygi raset, kad maniškis, kaip satja  biggrin.gif  Tavo cia ir raumeningas, ir su neveikianciu liezuviu...pati gi rasius esi  biggrin.gif
Tu turi viena karta  apsispresti mano vyras satja ar raumeningas  biggrin.gif

Jei kaip satja tai visai nieko vyrukas biggrin.gif Pas jas gal kokia bulimija ar anoreksija rimtai, normalus tas Satja visai, tikrai kudesnio vyro nenoreciau...ir jis siaip ukrainietis biggrin.gif Na labai jau tipiniu tokiu bruozu, nesumaisysi.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Lutuke, kažkaip tu prieš ukrainiečius.

Akivaizdžiai

Atsakyti

Tau tai tinka viskas, kas juda..net ir kiaulė

Negi ji tokia pigi 😂

Atsakyti

Vistiek nesuprantu prie ko čia kiaulės

Atsakyti

Kas per mada velt į seksą gyvūnus 🤔

Atsakyti

Vistiek nesuprantu prie ko čia kiaulės

Is kur ji zino ,kad tau kiaules patinka?😂   

Panasiai ,kaip cambala sakydavo: kad as Liutuke cia tvirkinu 😂 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 25 kovo 2022 - 17:32
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 17:30)
<p>Kas per mada velt į seksą gyvūnus 🤔</p>

o ko tu supratai kaip gyvuna, gal turejo omenyje zmogu,kaip kiaule?
na as nezinau jusu sekso prioritetu, man dzin is tikro, bet zavetis tokiais kaip Zelenskis, na daug ka pasako...tave labai lengva apgauti... unsure.gif
Atsakyti

o ko tu supratai kaip gyvuna, gal turejo omenyje zmogu,kaip kiaule?
na as nezinau jusu sekso prioritetu, man dzin is tikro, bet zavetis tokiais kaip Zelenskis, na daug ka pasako...tave labai lengva apgauti...

Tu buk tokia kai zelenskis -paspausiu ranka ir nusilenksiu. Jis prazils po to karo jei liks gyvas ir nenusokes nuo proto.

Ten viena boba pasakojo zurnalistei ,kaip sovus tankui salia ji apsim-zo vietoj nuo isgascio o tu cia chikini kazkokius vejus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 25 kovo 2022 - 17:46
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 17:26)
<p>Lutuke, kažkaip tu prieš ukrainiečius.</p><p></p><p></p><p>Akivaizdžiai</p>

NUSISNEKI!!!!! kaip as galiu buti pries ukrainiecius??? kokia prasme? ka reiskia tas pries? va pasidalinau savo megstamo seimu psichologo nuotrauka, jo klausausi, labai fainas, jis ukrainietis,labai daug ismintingu, geru zmoniu, net draugu turim ukrainieciu.Kinu sukurtu labai geru ukrainieciu yra, ziuriu karts nuo karto, dainu, prekiu, kaip galima buti pries kazkokia tauta, cia jau jusu mada ne mano , nusistatineti pries grupe zmoniu.

Bet va ju valdzia- tai brudu brudai, kaip ir beja lietuviu valdzia.
Atsakyti

Is kur ji zino ,kad tau kiaules patinka?😂    Panasiai ,kaip cambala sakydavo: kad as Liutuke cia tvirkinu 😂 
Man joks gyvūnas sex prasme nepatinka. Nu nė biškio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 kovo 2022 - 17:46
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 25, 17:41)

<p>Tu buk tokia kai zelenskis -paspausiu ranka ir nusilenksiu. Jis prazils po to karo jei liks gyvas ir nenusokes nuo proto.</p>

eik tu neprotingas zmogau i Peru kaimeli, as tau ranka bijociau paduoti, kazi kiek tu ten veneriniu ligu prikaupes, kalbink geriau amadeja, jie linke ten fitimiti su vyru su kitais, gal ir tave priims sena iskrypeli i savo buri, matau ruja prasidejus, nerandi su kuo pasikrust? ukraineites nei tos tau nepasiraso? bigsmile.gif
Atsakyti

eik tu neprotingas zmogau i Peru kaimeli, as tau ranka bijociau paduoti, kazi kiek tu ten veneriniu ligu prikaupes, kalbink geriau amadeja, jie linke ten fitimiti su vyru su kitais, gal ir tave priims sena iskrypeli i savo buri, matau ruja prasidejus, nerandi su kuo pasikrust? ukraineites nei tos tau nepasiraso? bigsmile.gif

Galvoji,tu vemsi ir tau nieko nebus . ? 

Atsakyti