koordinates jusu pilieti kelionei.

NUSISNEKI!!!!! kaip as galiu buti pries ukrainiecius??? kokia prasme? ka reiskia tas pries? va pasidalinau savo megstamo seimu psichologo nuotrauka, jo klausausi, labai fainas, jis ukrainietis,labai daug ismintingu, geru zmoniu, net draugu turim ukrainieciu.Kinu sukurtu labai geru ukrainieciu yra, ziuriu karts nuo karto, dainu, prekiu, kaip galima buti pries kazkokia tauta, cia jau jusu mada ne mano , nusistatineti pries grupe zmoniu.
Bet va ju valdzia- tai brudu brudai, kaip ir beja lietuviu valdzia.
Jų valdžia dabar herojai, rusų brudų brudai. Mūsų irgi visai nebloga ta valdžia
eik tu neprotingas zmogau i Peru kaimeli, as tau ranka bijociau paduoti, kazi kiek tu ten veneriniu ligu prikaupes, kalbink geriau amadeja, jie linke ten fitimiti su vyru su kitais, gal ir tave priims sena iskrypeli i savo buri, matau ruja prasidejus, nerandi su kuo pasikrust? ukraineites nei tos tau nepasiraso?
Galvoju net.... o tu ką vadini "ranką paduot"? Jei galima tokiu būdu užsikrėst 🤔
Papildyta:
tavo tokia nuomone, mano kitokia, viskas tvarkoje tol, kol tu man nepriaisai savu fantaziju.
bet dar laukiu vis nuorodos i ziniaslaida,kur ten Simonyte nuolat minioje zmonem rankas duoda.
Papildyta:
jus nenorit tarpusavyje pabendrauti, labai daug ka bendro turit, kaip matau, daug ziniiu apie venerines ligas pvz
Man ryškiai trūksta žinių: kokiomis ir kaip galima užsikrėsti ranką paduodant? Apšviestum gal? 😃
Aj, px 😄
Ne visus vyrus galima išmokyt tikrai gerai daryt kunį, nes, kad būtų gerai, tai vyras svaigt nuo to turi, o svaigsta paprastai ne tie vyrai, kurie linkę dominuot.
Gal klystu, bet geriau laižo sub 🙃
Jei tikras dom, tai jis tai darys kai kalė l nusipelnius 😈