Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 03 29, 13:38)
Čia tas pats:

https://www.facebook.com/zalzakas

Jis FB labai gerą darbą daro - visokius anoniminius Kremliaus ruporus demaskuoja, va, ir tuos, kurie baisisi parama Ukrainai. Paskaityk jo profilį bigsmile.gif

Šitą tai aš žinau, bet nemanau, kad Aimėja lutukės klausinėjo apie šitą, nes nu klausė iš kur pažįsti ir kelis kartus, tai galvojau yra kažkoks vatnikų vatnikas ax.gif . Galvojau, kad bendrapavardis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 29, 13:50)
Aiškina aiškina. Kaip pradėjo reguliuoti piliečių gyvenimą (ne bendrai valstybės reikalų, o būtent kištis į piliečių), taip niekaip sustoti negali

Nu įmesk nors vieno iš valdžios pasisakymą, kad kažkas turi priimti pabėgėlius. Paraginti daryti gerą darbą suprantu, bet liepti ax.gif ....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 29, 11:32)
Visokie labdaros rinkejai ta ir daro. Aishkina kur zhmoniu pinigus leisti.

Senas sovietinis anekdotas: Gruzinas "kabina" merginą, o ta piktinasi. Gruzinas jai sako: "Девушка, мое дело просить, твое дело не давать"
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 03 29, 13:04)
Senas sovietinis anekdotas: Gruzinas "kabina" merginą, o ta piktinasi. Gruzinas jai sako: "Девушка, мое дело просить, твое дело не давать"

QUOTE(Ašaka @ 2022 03 29, 10:08)
2. Kas per įprotis aiškint, kur žmonėms nuosavus pinigus leist?

Taii gruzinui ir reikejo duot pastaba... " Kas per įprotis aiškint, kam merginos turi duoti"
Atsakyti

Čia tas pats:

https://www.facebook.com/zalzakas

Jis FB labai gerą darbą daro - visokius anoniminius Kremliaus ruporus demaskuoja, va, ir tuos, kurie baisisi parama Ukrainai. Paskaityk jo profilį bigsmile.gif

Fainuolis!

Atsakyti

Och...

Atsakyti

Negaliu prisijungt...

Atsakyti
Aš to lapo gyvai nemačiau, tai man labai sunku vertinti kokia ten situacija yra“, – teigė politikas ir patikino, kad dieną, kai vyko masinis šių deklaracijų pasirašymas, jis jos tikrai nepasirašė.
Bet jis neatmetė, kad dokumentas jam buvo pateiktas pasirašymui vėliau.
„Galėjo man pakišti ir pasakyti, kad čia reikia pasirašyti. Nebent toks variantas“, – aiškino jis.

https://www.delfi.lt...i.d?id=89826715
Oi vargšelis, vis su juo susidirojimai vyksta. Būtų matęs ant ko pasirašo, būtų nepasirašęs. Bet kos šlykštukas, kad net darba partcija atsiriboja.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 29, 14:08)
Taii gruzinui ir reikejo duot pastaba... " Kas per įprotis aiškint, kam merginos turi duoti"

Ne, aiškina tretieji asmenys merginai, kam ji turi duoti, o kam ne: gruzinas (t.y. labdaros organizacija) prašo, mergina (t.y. privatus asmuo) sprendžia, duoti ar ne, o kažkas sėdi už ekrano ir aiškina merginai, ką ji turi daryti
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 29, 16:17)
Aš to lapo gyvai nemačiau, tai man labai sunku vertinti kokia ten situacija yra“, – teigė politikas ir patikino, kad dieną, kai vyko masinis šių deklaracijų pasirašymas, jis jos tikrai nepasirašė.
Bet jis neatmetė, kad dokumentas jam buvo pateiktas pasirašymui vėliau.
„Galėjo man pakišti ir pasakyti, kad čia reikia pasirašyti. Nebent toks variantas“, – aiškino jis.

https://www.delfi.lt...i.d?id=89826715
Oi vargšelis, vis su juo susidirojimai vyksta. Būtų matęs ant ko pasirašo, būtų nepasirašęs. Bet kos šlykštukas, kad net darba partcija atsiriboja.

bet realiai tai ir yra standartas
visur kiša popiergalius ir rodo pirštu: čia, čia ir čia parašiuką
o jei prašai perskaityti duoti, tai koks nepasitenkinimas kyla blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 29, 17:43)
bet realiai tai ir yra standartas
visur kiša popiergalius ir rodo pirštu: čia, čia ir čia parašiuką
o jei prašai perskaityti duoti, tai koks nepasitenkinimas kyla blink.gif

oi, nebejuokink biggrin.gif biggrin.gif . Kartais nesuprantu, tu juokais ar rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 29, 18:07)
oi, nebejuokink biggrin.gif  biggrin.gif . Kartais nesuprantu, tu juokais ar rimtai.

o aš nesuprantu ar tu realybėje ką nors veiki ar tik namie sėdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 29, 18:32)
o aš nesuprantu ar tu realybėje ką nors veiki ar tik namie sėdi smile.gif

kalba eina apie Seimo narį biggrin.gif . Tai nejuokavai biggrin.gif ?
Atsakyti