Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 03 29, 19:06)
kalba eina apie Seimo narį biggrin.gif . Tai nejuokavai biggrin.gif ?

jie tokie patys žmonės kaip ir visur
pas mus taip įprasta tiesiog
direktoriams visokiems, pirmininkams, ministrams netgi irgi dažnai tiesiog pakišama pasirašyti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 29, 19:42)
direktoriams visokiems, pirmininkams, ministrams netgi irgi dažnai tiesiog pakišama pasirašyti

Ale kaip tam vargšui iš sirijaus vis ko nors pakišinėja priešai ax.gif ....
Atsakyti

Pabegeliais(ne is azijos ar afrikos) reikia rupintis valstybes mastu, o ne bandyti suversti ant zmoniu.
Kas pazista kazka, tai viena, bet priimti nepazistamus, tai yra didele rizika ir tai nera jokia pareiga. Visur valdzia finasuoja apgyvendinima ir zmones turintys resursu tinkamu gyventi prisideda uz atlygi.
Taip kur kas perspektyviau ir atsiranda galimybe valdyti procesa.
Atvyko daugybe zmoniu kurie netures jokiu galimybiu integruotis artimuoju laiku. Del savo amziaus ar ishsilavinimo, jie netures kur gyventi.

Gal ir tiesa , bet o paskui liks ka valdziai pasidalinti?

Cha ,pamenu sestadieni vakaras ,moteris is ukr. iesko busto kaune -o pabegeliu centras tik prades veikti ... 😁 Kazkas atveze o tu sukis ,vaziuok i Wilniu arba Alytu . Ir tik pirmadieni ar atradieni  savanoriai paleido centra .Tai ko tikies kad rupinsis valdzia -ji buksuoja savaite .

Pabegeliai sukele nuomos kainas , maista valgys -kazkam apyvarta, beje 1500 isidarbino ,nera blogai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 29 kovo 2022 - 19:45

https://www.facebook...328100/?app=fbl

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

:) Na, kiek esu dirbusi su ministrais, jie VISI skaito, ką pasirašo :) Nes žino-klaidos atveju nepasakys, oi, čia mano komanda suklydo ;)

Atsakyti

:) Na, kiek esu dirbusi su ministrais, jie VISI skaito, ką pasirašo :) Nes žino-klaidos atveju nepasakys, oi, čia mano komanda suklydo ;)

Tai jau tikrai 😆

Atsakyti

Būsiu šituo nicku, negaliu kitu prisijungt 🙈

Atsakyti

https://kauno.diena....prasyti-1070882

Atsakyti

Būsiu šituo nicku, negaliu kitu prisijungt 🙈

kuom buvai? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 30, 08:31)
Na, kiek esu dirbusi su ministrais, jie VISI skaito, ką pasirašo smile.gif Nes žino-klaidos atveju nepasakys, oi, čia mano komanda suklydo ;)</p>

Tai gal jie ne iš sirijaus buvo? O Montevertė tikriausiai tik į bitės saloną eina sutarčių pairašyt, kad jai kaišioja ir nervuojasi, kad ilgai skaito biggrin.gif . Ber tikrai tos sutartys kelių lapų, kol visus papunkčius išsinagrinėsi, tai eilė nemaža gali susidaryti biggrin.gif . Bet kaip pasirašinėti taip užsimerkus kas konkrečiai tave ir tavo darbą liečia, taip ir visą savo turtą aferistams, bekaišiojantiems popierius pasirašymui, gali perrašyti biggrin.gif . Bet kai esi euforijoj, 4 metams patekęs ten kur tik smegenis naivuoliam plausi ir algą gausi, tai va taip ir gaunasi. Kodėl jis vieną sako, o kito nedasako, tai kaip, jei būtų perskaitęs, nebūtų pasirašęs? Geriau jau nejuokintų, kad neskaito ant to ką pasirašo biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 30, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72949479" data-time="1648625114"><div><p>Būsiu šituo nicku, negaliu kitu prisijungt 🙈</p></div></blockquote><p>kuom buvai? </p>

Amadėja, negi nesupratai biggrin.gif . Reikia klausti ką prisidirbai, kad nauju niku reginiesi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 30, 11:11)
Tai gal jie ne iš sirijaus buvo? O Montevertė tikriausiai tik į bitės saloną eina sutarčių pairašyt, kad jai kaišioja ir nervuojasi, kad ilgai skaito biggrin.gif . Ber tikrai tos sutartys kelių lapų, kol visus papunkčius išsinagrinėsi, tai eilė nemaža gali susidaryti biggrin.gif . Bet kaip pasirašinėti taip užsimerkus kas konkrečiai tave ir tavo darbą liečia, taip ir visą savo turtą aferistams, bekaišiojantiems popierius pasirašymui, gali perrašyti biggrin.gif . Bet kai esi euforijoj, 4 metams patekęs ten kur tik smegenis naivuoliam plausi ir algą gausi, tai va taip ir gaunasi. Kodėl jis vieną sako, o kito nedasako, tai kaip, jei būtų perskaitęs, nebūtų pasirašęs? Geriau jau nejuokintų, kad neskaito ant to ką pasirašo biggrin.gif .

visur dabar dokus sudarinėja visokie padėjėjai, sekretorės ir pan. Aš tikiu, kad visokie ministrai, direktoriai ir fiziškai nelabai spėtų visko suskaityti ir į viską įsigilinti. Pačių viršūnėlių netgi turėtų būti daugiau sklandžiam darbui. O vat padedančio personalo tikrai daug kur reiktų mažinti
Atsakyti

kuom buvai? 

Amadėja*

Šitas sutrumpintas

Atsakyti