Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 14:39)
Čia rimtai? Nėra nk baisiau už smurtą prieš vaikus. Tą patį sako ir Maja, ir moonte, MK...

Taip, nėra nieko baisiau. Bet tavo draugei vaikus mušanti Krupčinskienė motinos idealas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 13:45)
Taip, nėra nieko baisiau. Bet tavo draugei vaikus mušanti Krupčinskienė motinos idealas.

Kokiai draugei? Pažįsti mano drauges?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 10:42)
Susimąstyti - ir labai rimtai - turėtum tu, Monteverte. Nes niekas nei nuo ligos, nei nuo kokios traumos nėra apsaugotas.

Per tiek metų taip ir nesupratai, kad manęs nepavarinėsi. Aš būsiu bendrose temose. Ir rašysiu, ką norėsiu ir kaip norėsiu. Ne tau man aiškint. Taškas.

eičiau į tam skirtas temas tada

tai tada nesistebėk, kad nusibosti žmonėms
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 14:47)
Kokiai draugei? Pažįsti mano drauges?

Neapsimesk, kad nesupratai apie kokią draugę. Gi viena kitą tik ir liaupsinat čia. Burbanti tai nors į kojas nepuola...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 23, 14:23)
Neapsimesk, kad nesupratai apie kokią draugę. Gi viena kitą tik ir liaupsinat čia. Burbanti tai nors į kojas nepuola...

Tu liaupsini Simonyte, Tapina, Merkel ir t.t.? Čia tavo draugės/ai?
😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 vasario 2022 - 14:36

aga, apmenu, kaip lerva: nu kas ten tokio, gi biski pliaukštelėjo. 

krv aš jai pliaukštelčiau....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 15:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72934822" data-time="1645616741"><div><p>Taip, nėra nieko baisiau. Bet tavo draugei vaikus mušanti Krupčinskienė motinos idealas.</p></div></blockquote><p>aga, apmenu, kaip lerva: nu kas ten tokio, gi biski pliaukštelėjo. </p><p>krv aš jai pliaukštelčiau....</p>

Tu nematei kas pliaukši tqvo vaikus, nes, kaip gegutė, išmėtei juos po giminę.
Atsakyti

na tai sportas, pramogos kažkokios, dar kas-negi nėr jau ką ten veikt be barų?

Kalbėjo, kad kitos pramogos labai brangios.

Atsakyti

Burba, parašiau tau až.

Ir man nėr dėmesio trūkumo. 

Nenoriu pliotkint.

Atsakyti

Tu nematei kas pliaukši tqvo vaikus, nes, kaip gegutė, išmėtei juos po giminę.

Nu, matyt, tu geriau žinai :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 16:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72934846" data-time="1645620592"><div><p>Tu nematei kas pliaukši tqvo vaikus, nes, kaip gegutė, išmėtei juos po giminę.</p></div></blockquote><p>Nu, matyt, tu geriau žinai biggrin.gif</p><p></p>

Tai ir vel telwtabems buvai apsimelavus? biggrin.gif

Gerai tu jas apgaudineji, meistriškai biggrin.gif
Atsakyti

Kalbėjo, kad kitos pramogos labai brangios.

na, įdomu būtų palyginti kainas. jau ir pas mus nepigu, bet va mano sporto klube bobų oi padaugėjo, matyt, tapo nebe taip brangu ;D

Atsakyti