Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 12:17)
Tai neatsakysi?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Baik juokus  irnesakyk.gif
Šviesa ir tu-nesuderinama.  mirksiukas.gif

Tau reikia tavo lygio atsakymo? Soriykas, mano atsakymai yra daugiau ' ar sugebesi iskaityti tarp eiluciu'. Bet tau tai neikandama...nieko naujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 23, 10:42)
Susimąstyti - ir labai rimtai - turėtum tu, Monteverte. Nes niekas nei nuo ligos, nei nuo kokios traumos nėra apsaugotas.

Per tiek metų taip ir nesupratai, kad manęs nepavarinėsi. Aš būsiu bendrose temose. Ir rašysiu, ką norėsiu ir kaip norėsiu. Ne tau man aiškint. Taškas.

tai niekas ir nesako, kad apsaugoti, bet tu nesupranti, kad visi turi savo bedu, savo problemu, skauduliu, savo kazko negalejimu, bet nekisa cia visiem po nosim, brac ziurekit, kokia as nelaiminga, kaip mane skriaudziat, nes as neigali, nors net ne i tema tai buna doh.gif
niekas taves nevarineja, baik tu kliedeti, sako tau nekisk savo neiglaumo, kai visai ne prie ko, o jei apie ji nori pasisineketi, yra tam skirtos temos. ar jei tau per skaudu, velgi gali neskaityti tam tirku postu ar nekomentuoti ar nepradeti tokiu temu.
tu nesi niekuom iskirtine cia nes cia tik anoniminis forumas, mes vieni kitu asmeniskai nepazystam. Ir nebutinai viska cia rasom ar nerasom apei save. mirksiukas.gif ir apie politika, aksdienybe, pasuali rasyti nebutina vsiai kristi i svao asmeniskumsu ir pulti dar sugebeti isizeidienti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 11:36)
ne nedomina, parsidaveliai, tik paziurejau skaiciu kiek jo postui like uzdeta ir kokie komentaria, jo paciu postu nei neskaiciau, nedomina uzpirkta propoganda.

Tiem kam Tapinas protingas, neiznau nei ka paskayti, na hytras tai taip, sugebantis prasisikti taip, bet tik tiek...na bet is taves nieko duagiau nesitikiu ir numanu kur ir kam dirbi  mirksiukas.gif

Ne, nedomina, bet vis tiek žiūri. biggrin.gif
Reiškia domina.

Tapinas protingas. Taškas. Tau iki jo, kaip iki Mėnulio.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 11:40)
Tau reikia tavo lygio atsakymo? Soriykas, mano atsakymai yra daugiau ' ar sugebesi iskaityti tarp eiluciu'. Bet tau tai neikandama...nieko naujo  4u.gif

Supratau. Rūpi ne visi vaikai. 4u.gif biggrin.gif
Galėjai iš karto parašyti aiškiai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 23 vasario 2022 - 11:44
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:06)
Nėra, tiksliau yra, bet labai mažai, privatūs ir labai brangūs. Tik barai. Aš irgi nusistebėjau, kad taip skurdu su pramogomis. Na pas mus tai visko pilna.

tu rimtai tokia durna, kad tuo patikejai? doh.gif
vat kas kas bet zmoniu bukumas mane kazko tai labai erzina, na kam taip nusisneketi, kazkoks svaigulys kazka pasake ir dabar logikos proto neuztenka tuo netiketi ar bent pasitikrinti?

atsidaryk siuos puslapius ir tik spek rinktis, siaip keli orientuoti i seimas. O kur vis teatrai, koncertai, muziejai, parodos, miesto sventes, tu kuom mastai is vis, kad tokiu elementariu dalyku nesuvoki, akd visose salyse visko yra, ne koks Kataras, kur moterys su vaikais namie uzdaryti, ir ten tikiu kazkas vyksta svao.

https://www.colingle...KkaAi1wEALw_wcB

https://www.familyfun.ie/
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:40)
Tu durna apsimeti? Tu buvai pastebėta ir aprašyta viešai (fui fui)  ir pasidalinta  SM tuo šaltiniu. Juokingiausia, kad tas kas pasidalino nesuprato, kad ten tu. Na, o aš, kadangi esu prooootinga smile.gif  ( burba ar girdi?  biggrin.gif ) iš karto supratau.
Papildyta:
Tai tu nieko naujo 4 m., kartoji tą patį, raudona lerva.

na ir kas, as irgi pastebejau viesai Is Sviesos, tai ka? dabar man ja cia aptarineti, jos vyra, kaip kur gyvena, ka dirba? ta ir sakau, kas forume forumo, kas ne jo ribose, tas ne jo ir tiek.
o tu dziaukis, kaip rubli gavusi, o dieve, kad zygdarbi padarei, mane atradai, matau kokia as tau svarbi, cia visos tavo domejimosi sritys kaip suprantu mano gyvenimas lotuliukas.gif na dar laidos apie emigrantus, pritaikytos tokai publikai, kad pavemti, ka turetu lotuliukas.gif

ai raudona lerva tave vaidnti nuo siol, aha gerai supratau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:44)
Ne, nedomina, bet vis tiek žiūri.  biggrin.gif
Reiškia domina.

Tapinas protingas. Taškas. Tau iki jo, kaip iki Mėnulio.
Papildyta:
Supratau. Rūpi ne visi vaikai.  4u.gif  biggrin.gif
Galėjai iš karto parašyti aiškiai.  biggrin.gif

taip paziurejau, nes Asaka pradejo aiskinti, koks jis populiarus, norejau isitikinti ar is tiesu, pasirodo ne, melas eilinis biggrin.gif

ne duok dieve, kad as buciau tokia parsidavele uz judo grasius, fui, slysktyne tavo tas Tapinelis, adoruojamas... biggrin.gif

tu savo vaikais gal rupinkis, paklausk geriau Burbancios , ka ji mano apie vaiku musima mirksiukas.gif Juk praktikuodavai ar ne, del to tau uzkliuna mamu geguciu uzkabinimas? pati megdavai numesti mazus vaikus kazkam? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 vasario 2022 - 11:55
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 11:45)
tu rimtai tokia durna, kad tuo patikejai? doh.gif
vat kas kas bet zmoniu bukumas mane kazko tai labai erzina, na kam taip nusisneketi, kazkoks svaigulys kazka pasake ir dabar logikos proto neuztenka tuo netiketi ar bent pasitikrinti?

Tai kada tu kur buvai?
Kasdien sėdi SM. Jau ir savaitgaliais.
Dabar pradėsi rašyti, kaip tu keliauji, muziejus lankai, spa, geri viešbučiai ir t.t. Nes taip visada darai.
Rašei, kad draugų neturi, kad trūksta bendravimo, kai tai visi pastebėjo forume, tai iš karto atsirado marios draugių, kurios ten kasdien su tavim bendrauja, aprašo savo šeimos gyvenimą, dalijasi intymiomis temomis ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif

O dabar sėdėk, kaip kasdien, iki vidurnakčio SM, keliautoja. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 23 vasario 2022 - 11:57

Nežinau.
Bet beveik numanau, kad Ubuntė atlėks ir sakys nesąmonė, kad pilna pramogų, viskas pigu, kad ji kasdien ten visur pramogauja ir t.t. Visada taip daro.

Na ne, ten pas ją net turgelio nėra. Tai, įtariu, gyvena gluškaimy, kur vienintelė pramoga - jūra. 

Tas, aišku, faina, gamta, jūra. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 11:50)

atsidaryk siuos puslapius ir tik spek rinktis, siaip keli orientuoti i seimas. O kur vis teatrai, koncertai, muziejai, parodos, miesto sventes, tu kuom mastai is vis, kad tokiu elementariu dalyku nesuvoki, akd visose salyse visko yra,

Net nesupranti, kad tie surmuliai jau neidomus... Va Prancuzijoje tai gali nuvazuot i laukine gamta, Ispanijoje, Portugalijoje. Jei gyveni ne kur didmiesciuose. Lietuvoje dar truputis like...
Norvegijoje kempingai kainuoja pigiai.
O Britu salose tai visa zeme isdalinta, pramogos tai pinigu lupikavimas. Tiesiog luikavimas visur, net Uk prie juros lupikavimas. Lieuvoje prie juros jau irgi... I latvija reikia vaziuot
Atsakyti

Tai kada tu kur buvai?
Dabar pradėsi rašyti, kaip tu keliauji, muziejus lankai, spa, geri viešbučiai ir t.t. Nes taip visada darai.
Rašei, kad draugų neturi, kad trūksta bendravimo, kai tai visi pastebėjo forume, tai iš karto atsirado marios draugių, kurios ten kasdien su tavim bendrauja, aprašo savo šeimos gyvenimą, dalijasi intymiomis temomis ir t.t. biggrin.gifbiggrin.gif

:D Taikliai, o kai apie šalis ar tautas-iškart atsiranda kokia draugė ar bendradarbė iš ten :D 

Atsakyti
Moterys, jus cia visos tokios seno kirpimo, Sovietines sistemos produktai. Ko manes nesveikinat su vyru diena?
Siandien vasario 23d.

SSSR laikais merginoms buvo isplove smegenis kad sveikino, karta exe mane pasveikino tai shokau kaip zhveris.. Nusivyliau kokia buka ir tokiu dalyku nesupranta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 11:55)
Taikliai, o kai apie šalis ar tautas-iškart atsiranda kokia draugė ar bendradarbė iš ten biggrin.gif </p>

Bet kuria tema-draugė sake.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:40)
Tu durna apsimeti? Tu buvai pastebėta ir aprašyta viešai (fui fui)  ir pasidalinta  SM tuo šaltiniu. Juokingiausia, kad tas kas pasidalino nesuprato, kad ten tu. Na, o aš, kadangi esu prooootinga smile.gif  ( burba ar girdi?  biggrin.gif ) iš karto supratau.
Papildyta:
Tai tu nieko naujo 4 m., kartoji tą patį, raudona lerva.

Va dabar man visi galai susivedė 4u.gif Viskas aišku.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 23, 11:53)
Tai kada tu kur buvai?
Rašei, kad draugų neturi, kad trūksta bendravimo, kai tai visi pastebėjo forume, tai iš karto atsirado marios draugių, kurios ten kasdien su tavim bendrauja, aprašo savo šeimos gyvenimą, dalijasi intymiomis temomis ir t.t.  biggrin.gif  biggrin.gif

taip sedziu, nes apturejau kojos trauma pries pora menesiu ir labai daug vaikscioti negaliu, jau baigia uzgyti, bet dar vis tiek ilgai varginti negalima kojos, o ir orai baisus, pvz si savaitgali nuo penktadienio iki pirmadienio baisus viesulai, tai iseini pusvalandziui valandai kur ir viskas, baisu ir nosi iskisti kai kuriom dienom buvo vejas medzius rove, verte, elektros nebuvo pora valandu ir t.t.

taip daug keliavom pries pandemija, mano vyra slabia megsta keliauti ir mane nuolat issitempia su vaikais, dabar zinoma per paskutinius 2 metus ne kazin ka. Bet jau spejom i restoranu nuvykti po atidarymo pilno, na pire juros tai kelis kart per saviate nuvaziuojam pasivaikscioti, nes salia, tau tai kazkas keisto, nenueinat niekur su seima?

niekad nerasiau, kad draugu neturiu ir net tai jau rasiau koki 10k per 5 metus lotuliukas.gif rasiau, darbe neturiu draugu, siaip kolegos, dauguma vyrai ir mazai bendraujam, na dabar aisku dar maziau paskutinius 2 metus. ir darbo metu rasiau truksta bendravimo, nes kur dirbau restorane, kur nuolat plepedavom, prisizvengdaviom, o dabar ten kai ofise na pasneki koki 10 min per dien amax.

o draugiu zinoma turiu, ir cia ir Lt, kur susirasom ir pazystamu ir iv uzsiemimu susigalvojam, na nepavydek taip, geriau paziurek dar emigrantu laidu ir galesi jaustis tokia uzsipatenkinusi, kur tik ten tokiu randa doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 11:55)
Taikliai, o kai apie šalis ar tautas-iškart atsiranda kokia draugė ar bendradarbė iš ten biggrin.gif </p>

taip rasiau jau tau, kiek is keik slaiu cia zmoniu pazystu, ci ane Lietuva, kru vien lietuviai ir keli ukrainieciai atvyke. mirksiukas.gif
Kas jum taip keisto nesuprantu, na isvykit biski pakeliauti po pasauli, apsizvalgykit aplink...
Atsakyti