Tau reikia tavo lygio atsakymo? Soriykas, mano atsakymai yra daugiau ' ar sugebesi iskaityti tarp eiluciu'. Bet tau tai neikandama...nieko naujo
Tau reikia tavo lygio atsakymo? Soriykas, mano atsakymai yra daugiau ' ar sugebesi iskaityti tarp eiluciu'. Bet tau tai neikandama...nieko naujo
Per tiek metų taip ir nesupratai, kad manęs nepavarinėsi. Aš būsiu bendrose temose. Ir rašysiu, ką norėsiu ir kaip norėsiu. Ne tau man aiškint. Taškas.
tai niekas ir nesako, kad apsaugoti, bet tu nesupranti, kad visi turi savo bedu, savo problemu, skauduliu, savo kazko negalejimu, bet nekisa cia visiem po nosim, brac ziurekit, kokia as nelaiminga, kaip mane skriaudziat, nes as neigali, nors net ne i tema tai buna
niekas taves nevarineja, baik tu kliedeti, sako tau nekisk savo neiglaumo, kai visai ne prie ko, o jei apie ji nori pasisineketi, yra tam skirtos temos. ar jei tau per skaudu, velgi gali neskaityti tam tirku postu ar nekomentuoti ar nepradeti tokiu temu.
tu nesi niekuom iskirtine cia nes cia tik anoniminis forumas, mes vieni kitu asmeniskai nepazystam. Ir nebutinai viska cia rasom ar nerasom apei save.
Tiem kam Tapinas protingas, neiznau nei ka paskayti, na hytras tai taip, sugebantis prasisikti taip, bet tik tiek...na bet is taves nieko duagiau nesitikiu ir numanu kur ir kam dirbi
Ne, nedomina, bet vis tiek žiūri.
Reiškia domina.
Tapinas protingas. Taškas. Tau iki jo, kaip iki Mėnulio.
Papildyta:
Supratau. Rūpi ne visi vaikai.
Galėjai iš karto parašyti aiškiai.
tu rimtai tokia durna, kad tuo patikejai?
vat kas kas bet zmoniu bukumas mane kazko tai labai erzina, na kam taip nusisneketi, kazkoks svaigulys kazka pasake ir dabar logikos proto neuztenka tuo netiketi ar bent pasitikrinti?
atsidaryk siuos puslapius ir tik spek rinktis, siaip keli orientuoti i seimas. O kur vis teatrai, koncertai, muziejai, parodos, miesto sventes, tu kuom mastai is vis, kad tokiu elementariu dalyku nesuvoki, akd visose salyse visko yra, ne koks Kataras, kur moterys su vaikais namie uzdaryti, ir ten tikiu kazkas vyksta svao.
https://www.colingle...KkaAi1wEALw_wcB
https://www.familyfun.ie/
Papildyta:
Papildyta:
Tai tu nieko naujo 4 m., kartoji tą patį, raudona lerva.
na ir kas, as irgi pastebejau viesai Is Sviesos, tai ka? dabar man ja cia aptarineti, jos vyra, kaip kur gyvena, ka dirba? ta ir sakau, kas forume forumo, kas ne jo ribose, tas ne jo ir tiek.
o tu dziaukis, kaip rubli gavusi, o dieve, kad zygdarbi padarei, mane atradai, matau kokia as tau svarbi, cia visos tavo domejimosi sritys kaip suprantu mano gyvenimas
ai raudona lerva tave vaidnti nuo siol, aha gerai supratau
Papildyta:
Reiškia domina.
Tapinas protingas. Taškas. Tau iki jo, kaip iki Mėnulio.
Papildyta:
Supratau. Rūpi ne visi vaikai.
Galėjai iš karto parašyti aiškiai.
taip paziurejau, nes Asaka pradejo aiskinti, koks jis populiarus, norejau isitikinti ar is tiesu, pasirodo ne, melas eilinis
ne duok dieve, kad as buciau tokia parsidavele uz judo grasius, fui, slysktyne tavo tas Tapinelis, adoruojamas...
tu savo vaikais gal rupinkis, paklausk geriau Burbancios , ka ji mano apie vaiku musima
vat kas kas bet zmoniu bukumas mane kazko tai labai erzina, na kam taip nusisneketi, kazkoks svaigulys kazka pasake ir dabar logikos proto neuztenka tuo netiketi ar bent pasitikrinti?
Tai kada tu kur buvai?
Kasdien sėdi SM. Jau ir savaitgaliais.
Dabar pradėsi rašyti, kaip tu keliauji, muziejus lankai, spa, geri viešbučiai ir t.t. Nes taip visada darai.
Rašei, kad draugų neturi, kad trūksta bendravimo, kai tai visi pastebėjo forume, tai iš karto atsirado marios draugių, kurios ten kasdien su tavim bendrauja, aprašo savo šeimos gyvenimą, dalijasi intymiomis temomis ir t.t.
O dabar sėdėk, kaip kasdien, iki vidurnakčio SM, keliautoja.
Nežinau.
Bet beveik numanau, kad Ubuntė atlėks ir sakys nesąmonė, kad pilna pramogų, viskas pigu, kad ji kasdien ten visur pramogauja ir t.t. Visada taip daro.
Na ne, ten pas ją net turgelio nėra. Tai, įtariu, gyvena gluškaimy, kur vienintelė pramoga - jūra.
Tas, aišku, faina, gamta, jūra.
atsidaryk siuos puslapius ir tik spek rinktis, siaip keli orientuoti i seimas. O kur vis teatrai, koncertai, muziejai, parodos, miesto sventes, tu kuom mastai is vis, kad tokiu elementariu dalyku nesuvoki, akd visose salyse visko yra,
Net nesupranti, kad tie surmuliai jau neidomus... Va Prancuzijoje tai gali nuvazuot i laukine gamta, Ispanijoje, Portugalijoje. Jei gyveni ne kur didmiesciuose. Lietuvoje dar truputis like...
Norvegijoje kempingai kainuoja pigiai.
O Britu salose tai visa zeme isdalinta, pramogos tai pinigu lupikavimas. Tiesiog luikavimas visur, net Uk prie juros lupikavimas. Lieuvoje prie juros jau irgi... I latvija reikia vaziuot
Tai kada tu kur buvai?
Dabar pradėsi rašyti, kaip tu keliauji, muziejus lankai, spa, geri viešbučiai ir t.t. Nes taip visada darai.
Rašei, kad draugų neturi, kad trūksta bendravimo, kai tai visi pastebėjo forume, tai iš karto atsirado marios draugių, kurios ten kasdien su tavim bendrauja, aprašo savo šeimos gyvenimą, dalijasi intymiomis temomis ir t.t.
Taikliai, o kai apie šalis ar tautas-iškart atsiranda kokia draugė ar bendradarbė iš ten
Bet kuria tema-draugė sake....
Papildyta:
Tai tu nieko naujo 4 m., kartoji tą patį, raudona lerva.
Va dabar man visi galai susivedė
taip sedziu, nes apturejau kojos trauma pries pora menesiu ir labai daug vaikscioti negaliu, jau baigia uzgyti, bet dar vis tiek ilgai varginti negalima kojos, o ir orai baisus, pvz si savaitgali nuo penktadienio iki pirmadienio baisus viesulai, tai iseini pusvalandziui valandai kur ir viskas, baisu ir nosi iskisti kai kuriom dienom buvo vejas medzius rove, verte, elektros nebuvo pora valandu ir t.t.
taip daug keliavom pries pandemija, mano vyra slabia megsta keliauti ir mane nuolat issitempia su vaikais, dabar zinoma per paskutinius 2 metus ne kazin ka. Bet jau spejom i restoranu nuvykti po atidarymo pilno, na pire juros tai kelis kart per saviate nuvaziuojam pasivaikscioti, nes salia, tau tai kazkas keisto, nenueinat niekur su seima?
niekad nerasiau, kad draugu neturiu ir net tai jau rasiau koki 10k per 5 metus
o draugiu zinoma turiu, ir cia ir Lt, kur susirasom ir pazystamu ir iv uzsiemimu susigalvojam, na nepavydek taip, geriau paziurek dar emigrantu laidu ir galesi jaustis tokia uzsipatenkinusi, kur tik ten tokiu randa
Papildyta:
taip rasiau jau tau, kiek is keik slaiu cia zmoniu pazystu, ci ane Lietuva, kru vien lietuviai ir keli ukrainieciai atvyke.
Kas jum taip keisto nesuprantu, na isvykit biski pakeliauti po pasauli, apsizvalgykit aplink...