Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

pritariu
ne paslaptis juk, kad visos mamos savo sūnus bando išsukinėti nuo tarnybos, kurios tik gali, jei sūnus neįstoja į aukštąją
aš įsitikinus, kad ir forumietės taip daro/darys, aš turbūt irgi tą patį daryčiau
nu kas nori blogo savo vaikui?

Nesvarbu ,ar geros seimos mama gimde,priziurejo ta vaiki,ar issuko ... paskaitinek ,,pravieniskiu istorijas,,  ten praktiskai atsiskleidzia viskas, o jei turi ginkla  bet kada gali ji panaudot ,nuo smegenines priklauso .o jei smegenine kontuzyta ..Zmones vienodi

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 03, 22:13)
Ir vėl... "sam durak"

Nusipirko elektromobilį, o dabar neturi kur jo pakrauti: ministerija atšovė, kad reikėjo mąstyti anksčiau

Nu kada valstybės valdytojai imsis atsakomybės už savo sprendimus, už savo siūlymus, raginimus? Užmušt juos per maža (ne tik ruskius) ax.gif

"Durną ir bažnyčioje muša", nėra ko verkti ir savo durnumą laikraščiuose demonstruoti
Atsakyti

"Durną ir bažnyčioje muša", nėra ko verkti ir savo durnumą laikraščiuose demonstruoti

Tikrai. Tai prisipirkim arklių ir valdžią kaltinkim,  kad mieste nėra šėryklų

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 11:41)
<p>Lietuva dujų atsisakė.</p><p>Lietuva. Pirmoji. Europoje.</p>

tai jau pradėkime domėtis RAW mityba biggrin.gif
tuoj žaliavalgystė ant bangos pataps biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 11:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ašaka" data-cid="72950924" data-time="1649062122"><div><p>"Durną ir bažnyčioje muša", nėra ko verkti ir savo durnumą laikraščiuose demonstruoti</p></div></blockquote><p>Tikrai. Tai prisipirkim arklių ir valdžią kaltinkim,  kad mieste nėra šėryklų</p>

arkliai dabar nepopuliaru
o elektromobilius promoutino per visus galus
bet gi kaip visada, sukruša žmonėms smegenis ir po to vienus palieka ir tikisi, kad žmonės bus geranoriški, nepikti, atsidavę valstybei ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 04, 08:39)
Niekas neneigia, kad Rusija nera normali shalis ir neneige, kad virusas egzistuoja.
Bet problemos yra manau kitur, visai ne rusijoje.
Rusija tai kaip pasiutes shuva, kuri kazhkas gal but naudoja savo planuose.

Yra labai kvaila susikoncentruoti ties shunimis ir pamirshtii tuos kurie tuos shunis veisia ir leidzia jims igyti koviniu savybiu.
Juk matet dar viena pitbuli - Shiaures Koreja, kuria naudojasi Kinija...

Sovietu Sajungos laikais buvo maziau melo...Sovietai zhinojo, kad jei perzhengs riba tai ish Maskovs, Leningrado ir kitu miestu liks tik pelenu kruva.

Ar dabar yra tokie planai ir ryzhtas?
Ne?
Na tai galesit stebet, kaip barbarai sugriaus vakaru pasauli. Kuris ir siaip laikosi vos vos...

Eilnes samokslo teorijos. Rusija neturi smarves sugriauti vakarus. O vakarai po sio karo pasikeis, bet visa tai nieko bendro neturi su tavo samokslu.

O Rusija, tokia kokia yra dabar, neturi teises i egzistavima. Jei to dar vakarai nesuprato, vadinasi, liesis, tiesiogiai, ir vakaru kraujas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 09:04)
na bet teisybės dėlei mes gi irgi į tuos storus vakarus norėjome
fyfos ir fyfinai norėjo turėti po 50 batų porų, dirbtinius papus, naujas mašinas, pilis vietoje namų, atostogas po 10 kartų užsieny per metus...
o iš kur, kai šalis, maža, biednoka? kai mažai augina, gamina, o tik kupi-prodaj kinišką šūdą politika...

Na matai, tie vakrai mus ir saugoja. Paziurek kiek i musu maza zemes lopyneli ginklu, kariu privilko. Zinoma, menka tai paguoda, kai tapsim placdarmu. Bet manau, po Bucos iliuziju apie gerus rusu kareivelius jau niekam neturetu likti. Jei bus karas musu zemeje, gyvais liks vienetai, ypac jei kara laimes rosijanai.

Monteverte, tu neisivazduoji kokia musu salis turtinga, juk turtingumas matuojamas ne vien iskasenomis. O jei dar sulyginsim rusijos ir Lietuvos BVP vienam gyventojui. Tai is vis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 balandžio 2022 - 11:45
QUOTE(Moonte @ 2022 04 04, 12:43)
1.Eilnes samokslo teorijos. Rusija neturi smarves sugriauti vakarus.

2. O vakarai po sio karo pasikeis, bet visa tai nieko bendro neturi su tavo samokslu.

3. O Rusija, tokia kokia yra dabar, neturi teises i egzistavima. Jei to dar vakarai nesuprato,

Isiskaityk i mintis
1. Rusija neturi smarves daug, cia tiesa, pet barbarai irgi nebuvo labai stiprus. Tiesiog Senoves Roma SUPUVO. Dabar vakarai puva ir labai stipriai.

2. Niekas nepasikeis, nes problema yra ne Rusija o vakaru supuvimas.

3. Nesuprato vakarai nieko, nes jie patys jau nezino ar turi teise i egzistavima

Kai buvo Kosovas, tai man jau tada buvo baisu, nes USA sugriove Europos sienu nelieciamuma. Turint salia tokia Rusija to nebuvo galima daryti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 04, 10:15)
pritariu
ne paslaptis juk, kad visos mamos savo sūnus bando išsukinėti nuo tarnybos, kurios tik gali, jei sūnus neįstoja į aukštąją
aš įsitikinus, kad ir forumietės taip daro/darys, aš turbūt irgi tą patį daryčiau
nu kas nori blogo savo vaikui?

Eilini karta viesai tenka pripazinti, as esu bloga mama. Mano biologinis ir visi kiti, moka naudotis ginklu ir ne tik. Keli is ju profesionalus kareiviai. Gal cia daugiau mano vyro indelis, nes jo manymu vyras privalo moketi apginti tai, kas jam brangu. Jei ka, anas seno raugo, siuo klausimu seksistas. Bet, as ir mano marteles, mokam gaminti Molotovo kokteilius. Del visa ko ismokom, kai reikes nebus laiko mokytis.
Atsakyti

tai jau pradėkime domėtis RAW mityba biggrin.gif
tuoj žaliavalgystė ant bangos pataps biggrin.gif
Papildyta:
arkliai dabar nepopuliaru
o elektromobilius promoutino per visus galus
bet gi kaip visada, sukruša žmonėms smegenis ir po to vienus palieka ir tikisi, kad žmonės bus geranoriški, nepikti, atsidavę valstybei ir t.t.

Nan net mintis nekiltų bute gyvenant. Nu blyn nu 🙈

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 04, 12:43)

Monteverte, tu neisivazduoji kokia musu salis turtinga, juk turtingumas matuojamas ne vien iskasenomis.

Bet ir ne ES parama matuojamas.
Pamirsk ta turtinguma...

Dabar prasides degradacija. Bus tie patys dulketi duobeti keliai, isdauzyti saligatviai ir gatves, orines elektros linijos. na ka sovietai paliko taip jau ir stoves ilgai.
Nes pinigu nebus
Atsakyti

Eilini karta viesai tenka pripazinti, as esu bloga mama. Mano biologinis ir visi kiti, moka naudotis ginklu ir ne tik. Keli is ju profesionalus kareiviai. Gal cia daugiau mano vyro indelis, nes jo manymu vyras privalo moketi apginti tai, kas jam brangu. Jei ka, anas seno raugo, siuo klausimu seksistas. Bet, as ir mano marteles, mokam gaminti Molotovo kokteilius. Del visa ko ismokom, kai reikes nebus laiko mokytis.

Man vėl bloga dieną. Trečiąsyk nuo karo pradžios vėl negaliu atsigaut. 

Man galvoj netelpa ir vakarai čia ne prie ko.

Neturi trisės tokia šalis egziatuot civilizuotam pasauly. Hitleris hitleriu, bet... eiliniai kariai vokiečius pralenkė. Laikai, blt., kiti. Yra prieinama informacija... 

Kiek ukrainiečiams valios reik tų jų belaisvių neišskerst... 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 04, 11:51)
Isiskaityk i mintis
1. Rusija neturi smarves daug, cia tiesa, pet barbarai irgi nebuvo labai stiprus. Tiesiog Senoves Roma SUPUVO. Dabar vakarai puva ir labai stipriai.

2. Niekas nepasikeis, nes problema yra ne Rusija o vakaru supuvimas.

3. Nesuprato vakarai nieko, nes jie patys jau nezino ar turi teise i egzistavima

Kai buvo Kosovas, tai man jau tada buvo baisu, nes USA sugriove Europos sienu nelieciamuma. Turint salia tokia Rusija to nebuvo galima daryti

1. Apie vakaru puvima, jo isnykima ir t.t. labai dug kalbama per zombo deze. Idomu kodel ir kas cia ka nori tuo itikinti...

Zmonija isaugo is "marskineliu", tai evoliucijos dalis, kas buvo nauja modernu tama atgyvena, bet tai nereiskia, kad zmonija degradavo. Tiesiog, padarius isvadas pradesim zaisti pagal naujas taisykles.

2. Pasikeis, nes normalus zmones siekia taikos, o tam kad ja uztikrinti reikia perziureti senas, atgyvenusias nuostatas. Tarkim, kad degradai negaletu manipuliuoti vertybemis, nenubausti skleisti mela ir t.t. ir t.t.

3. Man serbai yra tokie pat degradai kaip ir rosijanai. Serbai Europoje yra tiksinti bomba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 balandžio 2022 - 12:07
QUOTE(Amd* @ 2022 04 04, 12:53)
Nan net mintis nekiltų bute gyvenant. Nu blyn nu 🙈</p>

taigi aiškino kaip didins ir vis didins pakrovimo stotelių skaičių
bliam, man neaktualu, aš tokios mašinos neturiu, bet pastoviai vis girdėdavau šias šnekas
todėl ir pasidalinau tuo straipsniu, nes nesąžiningai su žmonėmis elgiamasi
Atsakyti