QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 06, 09:45)
Namu griauti nereikia, nebent jis nereikalingas, negali jo tvarkyti o jame apsigyvena kokie nusikalteliai. Tada jau geriau sunaikinti toki nama
Na matai, as esu kureja, o ne grioveja. Ne namas kaltas, kad ten daug siuksliu -nusikalteliai sedi. Ir kaip tu pats rasei, kokia prasme griauti nama, jei zmones mastantys, kaip nusikalteliai gali isikrausyti i nauja... TAi gal verta pasistengti ir sugalvoti nuostatas, ribojancias nusikalteliams isikraustyti i nama, o svarbiausia, neleisti tame name ivedineti savo tvarkas ir dikuoti pasauliui.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 06, 09:48)
Galetum prisistatyt kad nereiktu kitu mazint arba didint 😂
Nesenai tu parasei, kad as neva pykstu ir tave puolu. Rasydama svelniai, mazybiniai, beje tai dariau ir pries tai ne viena karta, parodau, kad jokio pikcio neturiu.
Nekompleksuok del metu, is esmes jie nieko nereiksia ir nieko nesuteikia. Kvailais zmones buna ir seni ir jauni. Metai tai ne privilegija, na gal didesne patirtis, bet cia vel priklauso nuo zmogaus, kaip jis moka mokytis is savo klaidu.
As pastebejau, kad mano patirtis, zinoma ne visais klausimais, nera jau tokia didele vertybe. Nes tai kas tiko mano laikais, nebutinai gali ir privalo tikti nudienos jaunimui. Dar daugiau, as matau labai daug savo spragu, kur jau man reikia pasimokyti is jaunu zmoniu, perimti ju patirti.