Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Hmmm...skaitau ir galvoju...Amadeja, kodel tu nedirbi? Gi pas jus su finansais tai nera gerai.Tik nereikia pradeti man pasakoti, kad vaikas dar mazas. Paklauksk pas dauguma teletabiu kaip jos karjera dare. Joms vaikai buvo paskutineje vietoje. Kodel tu nedirbi budama paciame darbingiausiame savo laikmetyje? Suprasciau, jei toki darba turetum, kai lutuke, kur gali sau leisti daryti ka nori, suprasciau, jei vyra turetum, kuris tave islaikytu pilnai be problemu. Bet dabar tu nieko tokio neturi.

Sedi cia su pencininkais ir rasineji beleką. Eik dirbti, lai seniai cia nusišneka apie politika, jiems gi nera daugiau ka veikti.

Dirbu, tik ne visą dieną 😉

O ir dar kolkas nedarbingumas gi. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 05, 14:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72951392" data-time="1649149372"><div><p>Hmmm...skaitau ir galvoju...Amadeja, kodel tu nedirbi? Gi pas jus su finansais tai nera gerai.Tik nereikia pradeti man pasakoti, kad vaikas dar mazas. Paklauksk pas dauguma teletabiu kaip jos karjera dare. Joms vaikai buvo paskutineje vietoje. Kodel tu nedirbi budama paciame darbingiausiame savo laikmetyje? Suprasciau, jei toki darba turetum, kai lutuke, kur gali sau leisti daryti ka nori, suprasciau, jei vyra turetum, kuris tave islaikytu pilnai be problemu. Bet dabar tu nieko tokio neturi.

Sedi cia su pencininkais ir rasineji beleką. Eik dirbti, lai seniai cia nusišneka apie politika, jiems gi nera daugiau ka veikti.</p></div></blockquote><p>Dirbu, tik ne visą dieną 😉</p><p>O ir dar kolkas nedarbingumas gi. </p>

Moterims nedaug moka. Kokius cia finansus pataisyt galima? Na yra isimciu... MB jau 15 metu nedirba. Toks gyvenimas.
Dabar LT ukrainieciu moteru privaziavo, tai dar sunkaiu bus su moterisko profilio darbais
Atsakyti
Skaitykit, labai viskas aiskiai parasyta.
Kas bus Rusijoje nuo geguzes, jei SUPUVE vakarai toliau slapinsis i kelnes.

Turesime jau Dyyydele Siaures Koreja pasoneje po poros metu
Atsakyti

Skaitykit, labai viskas aiskiai parasyta.
Kas bus Rusijoje nuo geguzes, jei SUPUVE vakarai toliau slapinsis i kelnes.

Turesime jau Dyyydele Siaures Koreja pasoneje po poros metu

O ka, siulai bombarduot rusus?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 05, 12:21)
Oooooo...kaip neidomiai laika leidziat, jei is nuobodumo net mamkose rasineji.
Kaip visdelto gerai tureti VYRĄ. Tada kelionese nereikia skaiciuoti pinigu, bijant per daug iśleisti.

Oi koks nervqs burbei, kad mes ubagės Lietuvoj gyvendamos kažkur kur šilta dabar galim savo senus kaulus pašyldyt, o tu turėdama aukso gabalus namo nešantį mačo per kelis metus kol čia temoj esi nesi niekur, net į patį pigiausią viešbutį tas neskaičiuojantis pinigų negali nusivežti biggrin.gif . Nes gi sakei per atostogas SM neskaitai, o dienos nebuvo tokios per tuos 2 ar 3 metus kai tu šioj temoj kad nerašytum bigsmile.gif
Tai prisipažink ar tavo mačo per 3 metus tave nors į patį pigiausią hostelį buvo nusivežęs. Beje, Europoj yra tokių viešbučių kur rusų nerasi, nebent iš kitų šalių. Bet ne Egipte ar Turkijoj. Pas mus viešbuty daug lietuvių, daug vokiečių, anglų, na ir rusų girdisi, bet kažinar jie rusijos rusai.
Čiau, rytoj neprosijungsiu
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 05, 17:49)

<p>O ka, siulai bombarduot rusus?</p>

Tau va kad neaišku kaip geriau...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 05, 12:33)
Ooo..pasirodo as nervuojuosi  biggrin.gif

taip, rytas tau ne visai gerai klojosi, ne taip, kaip norėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 05, 18:55)
taip, rytas tau ne visai gerai klojosi, ne taip, kaip norėjai smile.gif

Man? Ryte gavau pasveikinimo atvirutę nuo savivaldybes moteru, nes arciau ju dirbu. Siandien man laisva, tai ka tik gryzau po pasimatymo su draugute. Pasedejome kavineje, papletkinom, paskui kartu ejom apsipirkti.

Kas man nesiseke siandien ryte? Nusišikti? Kukulando aiškiaregė, nu jeibogu. Tu tokia 'abra kadabra', kaip as savos putės laizytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 balandžio 2022 - 18:20
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 05, 19:14)
Man? Ryte gavau pasveikinimo atvirutę nuo savivaldybes moteru, nes arciau ju dirbu. Siandien man laisva, tai ka tik gryzau po pasimatymo su draugute. Pasedejome kavineje, papletkinom, paskui kartu ejom apsipirkti.

Kas man nesiseke siandien ryte? Nusišikti? Kukulando aiškiaregė, nu jeibogu. Tu tokia 'abra kadabra', kaip as savos putės laizytoja.

tai gal vaidinai tada kaži ką prieš tas moteris? nusižeminusią būtybę "oh, it's for me? you shouldn't have..." biggrin.gif kaip elgiesi, toks vaizdas ir matomas, o ką tu galvoji? baliuko vaizdinio nesimatė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 05, 19:35)
tai gal vaidinai tada kaži ką prieš tas moteris? nusižeminusią būtybę "oh, it's for me? you shouldn't have..." biggrin.gif kaip elgiesi, toks vaizdas ir matomas, o ką tu galvoji? baliuko vaizdinio nesimatė

biggrin.gif biggrin.gif as jas pazystu 10 metų.
Gi mano gyvenimo tempas ir pažintys visai kitokios, nei tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 05, 18:33)
Oi koks nervqs burbei, kad mes ubagės Lietuvoj gyvendamos kažkur kur šilta dabar galim savo senus kaulus pašyldyt, o tu turėdama aukso gabalus namo nešantį mačo per kelis metus kol čia temoj esi nesi niekur, net į patį pigiausią viešbutį tas neskaičiuojantis pinigų negali nusivežti biggrin.gif . Nes gi sakei per atostogas SM neskaitai, o dienos nebuvo tokios per tuos 2 ar 3 metus kai tu šioj temoj kad nerašytum bigsmile.gif
Tai prisipažink ar tavo mačo per 3 metus tave nors į patį pigiausią hostelį buvo nusivežęs. Beje, Europoj yra tokių viešbučių kur rusų nerasi, nebent iš kitų šalių. Bet ne Egipte ar Turkijoj. Pas mus viešbuty daug lietuvių, daug vokiečių, anglų, na ir rusų girdisi, bet kažinar jie rusijos rusai.
Čiau, rytoj neprosijungsiu

Netriesk millais. Pati gerai zinai, kad as nesiskiepinus, o rasai, kaip kokia alzhaimerė, kuti nieko neatsimena biggrin.gif Pries pat pat sienu uzdaryma mano mačo mane nuskraidino I Seišelius. Ai, dar menesis pries Seiselius nuskraidino I Ispanijos sala, kokia neatsimenu, bet atsimenu, kad gyvenom Hard Rock viesbutyje. Bet kazkaip man vaidenas, kad tau tai nieko nesako biggrin.gif
Taip, as nekalta, kad mes senai jau pragyvenom pigias keliones, tai liko praeityje.
Kai isvaziuosi I kokia tolima egzotinę šalį - butinqi pasigirk. Bus idomu paskaityti tavo apzvalgas apie tokia šalį.
Nes skaityti jusu krykstavimus apie artimaji uzsieni, nepaliekant kontinenro, tai nuobodu suvisam.
Ryt neprisijungsi? Jatau..turbut isdrebejot nusipirkti dienos kelionei kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 balandžio 2022 - 19:23
Nu gerai biggrin.gif baigiu, netampysiu durnems ūsų biggrin.gif , nes visai isprotės bobos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 05, 17:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72951478" data-time="1649158394">
<div>
<p>Skaitykit, labai viskas aiskiai parasyta.

Kas bus Rusijoje nuo geguzes, jei SUPUVE v<strong>akarai toliau slapinsis i kelnes.</strong>
Turesime jau Dyyydele Siaures Koreja pasoneje po poros metu</p>
</div>
</blockquote>
<p>O ka, siulai bombarduot rusus?</p>

Negalima bombarduoti rusu, bet parduoti skolon raketas kurios leis bombinti objektus iki Uralo tai butina.

Atsakyti