Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 16:33)
<p>Varysiu į polikliniką jaučiu, koja nepraeina 😭😭😭😭</p>

eik eik as irgi po 2 savaiciu nuejau, maniau tik sausgysle buvau pasitempus, praeis po keliu dienu bet kai tiek nepraejo, tai nuejau, pasirodo soft tissues injury, nezinau kaip isversti tiksliai, tai va antras menuo jau iki galo nepraejo, fizioterapija einu, dar vis net siek tiek patine.. pirma savaite tai beveik tik lovoje ir slubuodama po namus unsure.gif , dabar jau normaliai vaikstau, bet vis dar paskauda.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 16:34)
Tau vienai €1200?  biggrin.gif  o gal Singapūre gyveni?  biggrin.gif

aš jau seniau ją išrišau
svajonių pilyse jinai gyvena smile.gif
Atsakyti

Lutuke, išversk. Raiščiai trūkę gal?

Atsakyti

aš jau seniau ją išrišau
svajonių pilyse jinai gyvena smile.gif

tau čia kosmosas per metus skirti kiek daugiau nei tūkstantį pomėgiui? Tiesiog imk ir užsidirbk, nereiks stebėtis elementariu dalyku. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 16:42)
<p>Lutuke, išversk. Raiščiai trūkę gal?</p>

tai tu anglų nemoki?
minkštųjų audinių sužeidimas
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 16:43)
tau čia kosmosas per metus skirti kiek daugiau nei tūkstantį pomėgiui? Tiesiog imk ir užsidirbk, nereiks stebėtis elementariu dalyku. </p>

kosmosėli, tau žmonės parašė kiek moka, skaityk
o šiaip sportuok, mylėkis į dieną po 2-3 kartus, su sesėmis pastoviai susitikinėk, su draugėmis, dirbk gerai apmokamą darbą, turėk 2 vaikus ir aibę gyvūnų forume, niekam čia negaila žinok, niekas netikrins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 16:42)

nezinau tiksliai ten ne tik rasciai, apima viska ir raumenis ir raiscius ir sausgysles, kas ten tiksliai man neivardino, padare rengena, kaulas sveikas, nusiunte i fizioterapija. Sake reikia paprasciausiai laiko, kad sugytu ir ir rodo kaip mankstintis, taip abydna, vienas ne toks zingsnis ir blem 2 menesiai nuplauke... unsure.gif dabar jau taip geriau ir atsitupti galiu ir sedeti normaliai, kazka padirbti daugiau, bet pradzioje tikrai liudna buvo...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 16:43)
tau čia kosmosas per metus skirti kiek daugiau nei tūkstantį pomėgiui? Tiesiog imk ir užsidirbk, nereiks stebėtis elementariu dalyku. 

kainos manau tokios yra kosmosas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 17:31)
Užpavydėjau net</p>

Nepavydėk, pati gali už lankyti, viskas ir baseinas ir treniruotės ir spa neribotas laikas:
https://www.impuls.lt/kainos
Nu jo, Vilniaus kainos truputi didesnės, bet dabar visur pabrangę, nes jau užpildyta ir perpildyta, bet prieš naujaką po 26 eur (dar niekad nebuvo tokių kainų) pardavinėjo. Reiktų luktelt akcijų, prieš kokį mėnesį buvo 3 mėnesius perki, ketvirtas dovanų arba pusė metų už pusę kainos, tai realiai mėnuo 30 eur gaudavosi.
Kažin ar DijosDeimos neribotas laikas ir kasdien galima eiti, mano draugė Ispanijoj lanko klubą tai tik į 4 treniruotės į savaitę galima eiti ir viena pirtis, moka 80 eur mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 17:42)

Klausyk, nerasinek man I az. Tu parasei, as atsakiau ir uzteks. Nenoriu akaityti tavo rastu.
Atsakyti

nezinau tiksliai ten ne tik rasciai, apima viska ir raumenis ir raiscius ir sausgysles, kas ten tiksliai man neivardino, padare rengena, kaulas sveikas, nusiunte i fizioterapija. Sake reikia paprasciausiai laiko, kad sugytu ir ir rodo kaip mankstintis, taip abydna, vienas ne toks zingsnis ir blem 2 menesiai nuplauke... unsure.gifdabar jau taip geriau ir atsitupti galiu ir sedeti normaliai, kazka padirbti daugiau, bet pradzioje tikrai liudna buvo...
Papildyta:
kainos manau tokios yra kosmosas. biggrin.gif

Nu supratau... blyn blyn

Atsakyti

Mano klube gali eiti kad ir kasdien, laikas neribojamas, grupinių didelis pasirinkimas, yra didelė treniruoklių salė, baseinas, burbulai, pirtys, duoda rankšluosčius kiekvieno apsilankymo metu.  O kas labai patinka-kad žmonių neperkrauta ir be galo švaru.  

Atsakyti

Nepavydėk, pati gali už lankyti, viskas ir baseinas ir treniruotės ir spa neribotas laikas:
https://www.impuls.lt/kainos
Nu jo, Vilniaus kainos truputi didesnės, bet dabar visur pabrangę, nes jau užpildyta ir perpildyta, bet prieš naujaką po 26 eur (dar niekad nebuvo tokių kainų) pardavinėjo. Reiktų luktelt akcijų, prieš kokį mėnesį buvo 3 mėnesius perki, ketvirtas dovanų arba pusė metų už pusę kainos, tai realiai mėnuo 30 eur gaudavosi.
Kažin ar DijosDeimos neribotas laikas ir kasdien galima eiti, mano draugė Ispanijoj lanko klubą tai tik į 4 treniruotės į savaitę galima eiti ir viena pirtis, moka 80 eur mėnesiui.

o kiek grupinėse treniruotėse žmonių leidžiama?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 16:34)
Tau vienai €1200?  biggrin.gif  o gal Singapūre gyveni?  biggrin.gif

Tai kad pigiai ji dar moka kaip VLN 😁 o gal ir ne ji moka, o darbovietė.
Va ir 321eu/men. kažkas moka.
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti