Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 18:01)
Taigi raso, kad neribotai, as net nezinau, kad cia butu riboti kokie , gali eiti kiek nori visada. bet piko valandom, aisku, bus daugiausia zmoniu. O siaip labai skatinami klubai, kaip sakiau dauguma darbdaviu uz juos is dalies ar pilnai net apmoka. ir daug tu sporto klubu, su baseinais jau maziau, bet irgi pakankamai.

Jo, rašė neribotai, bet grupinių treniruočių gal nėra. Aš praktiškai dėl grupinių treniruočių einu, man viso kito galėtų ir nebūti. Bet yra kam patinka salėj, kam tenisą pažaist, kam baseine paplaukiot, kam jakuzzi. Nekenčiu jakuzzių, esu gal kelis kartus pabandžius- ne mano vieta biggrin.gif, geriau srovės pačiame baseine.
Ir taip, tikiu, kad yra prabangių klubų kur uarda paveiksliuką įkėlė (įdomu būtų ir nuorodą gaut), man tai kosmosas būtų, bet jei tokia kaina uždėta, vadinasi kažkas moka. Viskas normalu.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 17:58)
Tai kad pigiai ji dar moka kaip VLN 😁 o gal ir ne ji moka, o darbovietė.
Va ir 321eu/men. kažkas moka.
vartotojo įkelta nuotrauka]

Jau tik ar Montekrista nebutu pasakiusi, kad pas ja VIP? O ir gyvena ji ne prestiziniuose miegamuosiyose rajonuose.

Papildyta:
Kodel akcentuojamos grupes, neribotas laikas, baseinai? Kas cia tokio ko nera visur?

Jus nejuokinkit svieto, ką?
Atsakyti

Jo, rašė neribotai, bet grupinių treniruočių gal nėra. Aš praktiškai dėl grupinių treniruočių einu, man viso kito galėtų ir nebūti. Bet yra kam patinka salėj, kam tenisą pažaist, kam baseine paplaukiot, kam jakuzzi. Nekenčiu jakuzzių, esu gal kelis kartus pabandžius- ne mano vieta biggrin.gif, geriau srovės pačiame baseine.
Ir taip, tikiu, kad yra prabangių klubų kur uarda paveiksliuką įkėlė (įdomu būtų ir nuorodą gaut), man tai kosmosas būtų, bet jei tokia kaina uždėta, vadinasi kažkas moka. Viskas normalu.

Man irgi grupinės svarbiausia. Atvarai valandą - žinai, kad nuo iki kūnas padirbėjo.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 17:17)
Jau tik ar Montekrista nebutu pasakiusi, kad pas ja VIP? O ir gyvena ji ne prestiziniuose miegamuosiyose rajonuose.

Papildyta:
Kodel akcentuojamos grupes, neribotas laikas, baseinai? Kas cia tokio  ko nera visur?

Jus nejuokinkit svieto, ką?

Miegamuose raj.? Ir ten jos sporto klubas. Tai nėra ten tokių kainų. Čia tik centre VLN virš 100€/mėn.
Atsakyti
klausausi tos laidos, koks keistas tas vaikinas, as nezinau ar jis niekur neina ar neseniai atvaziaves, bet jis nusisneka. cia sitas kaip surpantu nuo apie 30 min
https://www.youtube....h?v=RUup8NRJT8c

pirmiausiai sako ,kad uz vandeni reikia moekti, gal ji apgaudineja, nera mokescio uz vandeni, paskui dirba uz 2500 budamas kaip sako pubo menedzeris??? barmenai tiek uzdirba ir daugiau kaip menedzeris tirkai turetu daugiau gauti...

boulingas vienas jam per visa sali? lotuliukas.gif doh.gif
teniso kortai labai brangus? ne nebranus, yra klubai gali i juos stoti, o jei reciau tai nuvaizuoji, jei laisvas ir naudojiesi... sporto sales privacios? stebuklas jam? nu o kur jos neprivacios? blink.gif
tipo eiti i restoranus, pubus, ir vazinetis po veisbucius pigiau, siaip vaiznejasi po tuos viesbucius? lotuliukas.gif
airiai nevaziuoja i uzsieni doh.gif , o dieve jis ant galvos gal daznai krenta?

na nuoma Dubline zinoma didele, net labai. Visur siaip iskilusi labai...daugiau neradau atitikimo su realybe, nebent tik darbo pube specifika.

va ka reiskia tiketi ziniasklaida ir tokiom laidom biggrin.gif
Papildyta:
va cia geriau paziurekti apie Airija siek tiek adekvaciau , jei idomu

Verslą Airijoje įkūrę broliai dabar kuria baldus vietos turtuoliams | (Ne)Emigrantai
https://www.youtube....h?v=UTX0GAyaOrg
Atsakyti

Miegamuose raj.? Ir ten jos sporto klubas. Tai nėra ten tokių kainų. Čia tik centre VLN virš 100€/mėn.

Yra, yra:) 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 18:26)

Vilnius neturi prestiziniu rajonų?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 23, 18:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72934956" data-time="1645629988"><div><p>Miegamuose raj.? Ir ten jos sporto klubas. Tai nėra ten tokių kainų. Čia tik centre VLN virš 100€/mėn.</p></div></blockquote><p>Yra, yra:) </p>

Nu sena boba esi, o rasai, kaip vaikas biggrin.gif . Kur prestizinis miegamasis rajonas, o kur tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 23, 17:43)
Vilnius neturi prestiziniu rajonų?
Papildyta:

Nu sena boba esi, o rasai, kaip vaikas  biggrin.gif . Kur prestizinis miegamasis rajonas, o kur tu  biggrin.gif

Miegamuosiuose nėra, manau
Lazdynai, pilaitė karoliniškės, seškinė, Pašilaičiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 vasario 2022 - 17:47
QUOTE(uarda @ 2022 02 23, 18:45)

Nu gal Lietuvoje kitaip nesigincinu. Pas mumeis, tai arba Canary Wharf'as, arba milioniwriu miegamieji rqjonai yra prestižas
Atsakyti

O aš ŽINAU, kad yra;) 

Ir juo l džiaugiuosi. Kainuotų pigiau-tikrai nesupykčiau.

Atsakyti

Kuris personazas tau paviesino mano duomenis?

Dabar stebekit, kaip Amadeja dings is akiracio biggrin.gif

tai kad net aš žinau tavo profilį fb

krištolinis pamelavo? Amadėja nedingo

Atsakyti

Kokiam pomėgiui? Tavo?
Ne. Nenoriu mokėti ~9000€ į metus (jeigu mes visi pradėtume eiti į sporto klubą) .

Savo, aišku.

Atsakyti