Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 12, 10:17)
Kazkoks nervinis juokas tave paėmė, matau.

Tu klysti, jei galvoji, jog moterys negali  sau leisti kazka nupirkti kitiems. Nespresk pagal save. O apie laiką, skirtą kitiems, galiu pasakyti tik tiek - jei tu bijai savo vyro, tai cia tik tavo problema. Normalios moterys, turedamos nornalius vyrus, nebijo namo pareiti nelaiku.

Nervinis? biggrin.gif

Pritariu. Taip, kad nebijok. Būk visur tiek kiek tau patinka. biggrin.gif 4u.gif
Arba gal dirbk geresnį darbą, kad pati save išlaikytum ir nereikėtų bijoti vyro. Tu paskutiniu metu labai nervinga, pikta, pasimetusi, nelaiminga ir t.t. Dažniausiai taip elgiasi moterys priklausomos nuo vyro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 04 12, 12:39)

Arba gal dirbk geresnį darbą, kad pati save išlaikytum ir nereikėtų bijoti vyro.

Gal reikia pavyzdziu moteru, kurios tik vienos dirba, turi vyra parazita kurio bijo?

Ar moteru, kurios nedirba, bet yra karalienes?

Seimoje ne pinigai svarbiausia. Laimes nenusipirksi
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 04 12, 12:39)
Nervinis?  biggrin.gif

Pritariu. Taip, kad nebijok. Būk visur tiek kiek tau patinka.  biggrin.gif  4u.gif
Arba gal dirbk geresnį darbą, kad pati save išlaikytum ir nereikėtų bijoti vyro. Tu paskutiniu metu labai nervinga, pikta, pasimetusi, nelaiminga ir t.t.  Dažniausiai taip elgiasi moterys priklausomos nuo vyro.  4u.gif

Bet tai tu sugebi tik nukopijuoti mano postą, kaip matau biggrin.gif

Bet pazanga padarei - po mano pastebejimo maziau pridejai smailiku.

Tu savo vyru tiek nepasitiki, jog ari, kaip arklys 5 dienas per savaitę, nes nedumuok Die jis tave pames? Cia kalba tavo gyvenimo pamokos?
Jei sakysi, kad ne - nepatikesiu. Tu esi issiskyrusi, o nuo geru vyru moterys nebėga.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 12, 11:47)
Bet tai tu sugebi tik nukopijuoti mano postą, kaip matau  biggrin.gif

Bet pazanga padarei - po mano pastebejimo maziau pridejai smailiku.

Tu savo vyru tiek nepasitiki, jog ari, kaip arklys 5 dienas per savaitę, nes nedumuok Die jis tave pames? Cia kalba tavo gyvenimo pamokos?
Jei sakysi, kad ne - nepatikesiu. Tu esi issiskyrusi, o nuo geru vyru moterys nebėga.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai aš turiu vyrą ir juo nepasitikiu ar esu išsiskyrusi? Nieko nesupratau. biggrin.gif

O čia tai tiesa. Mano darbas visada buvo 5 darbo dienos per savaitę. Kabinetinis, švarus, gera alga. Baik pavydėti, reikėjo mokintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 04 12, 13:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai aš turiu vyrą ir juo nepasitikiu ar esu išsiskyrusi? Nieko nesupratau.  biggrin.gif

O čia tai tiesa. Mano darbas visada buvo 5 darbo dienos per savaitę. Kabinetinis, švarus, gera alga. Baik pavydėti, reikėjo mokintis.  4u.gif

Tu gi rasei, kad su antru gyveni. Ar jau pamirsai ka meluoji? biggrin.gif Daraisi grynai, kaip aš biggrin.gif

Man, meniškam žmogui, tavo darbas butu, kaip peilis po kaklu. Rimtai. Labai dziaugi7osi, kad inzinieriaus darbas nebuvo kabinetinis.. brrr...
Atsimenu, per practice, practices vadovas pasture man patį (jo manymu) geriausia darbą. Buhalterijoje...kita dieną nuejau pas ji prasydama - nusi7sk mane kad ir plytas rinkti, bet tik ne prie popieriu.

Bet, kaip sakiau - kiekvienam savo. Tavo hobis nera meniškas? Koks tavo hobis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 balandžio 2022 - 12:14
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 12, 12:13)
Tu gi rasei, kad su antru gyveni. Ar jau pamirsai ka meluoji?  biggrin.gif  Daraisi grynai, kaip aš  biggrin.gif

Man, meniškam žmogui, tavo darbas butu, kaip peilis po kaklu. Rimtai. Labai dziaugi7osi, kad inzinieriaus darbas nebuvo kabinetinis.. brrr...
Atsimenu, per practice, practices vadovas pasture man patį (jo manymu) geriausia darbą. Buhalterijoje...kita dieną nuejau pas ji prasydama - nusi7sk mane kad ir plytas rinkti, bet tik ne prie popieriu.

Bet, kaip sakiau - kiekvienam savo. Tavo hobis nera meniškas?  Koks tavo hobis?

Oi, negaliu. biggrin.gif Jau tu gali rašyti ką tik nori apie mane, bet faktas tas, kad nei rašiau, nei gyvenu su antru. O gal ir visai nieko būtų, kiek galima su vienu gyventi? biggrin.gif

O tai hobis būtinai turi būti meniškas? Papuošalų tikrai negaminu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 04 12, 13:29)
Oi, negaliu.  biggrin.gif Jau tu gali rašyti ką tik nori apie mane, bet faktas tas, kad nei rašiau, nei gyvenu su antru. O gal ir visai nieko būtų, kiek galima su vienu gyventi?  biggrin.gif

O tai hobis būtinai turi būti meniškas? Papuošalų tikrai negaminu.  smile.gif

Tai ir sakau - apsimelavus mqmkose grynai, kaip aš biggrin.gif

Nebutinai. As tik klausiu, nes, kaip rasiau - meniski zmones tiesiog emociškai negali dirbti monotoniško darbo sedint kedeje nuo 9 iki 5. Del to as ir nedirbu tokiu darbu, kaip tavo biggrin.gif . Ar dabar supranti del ko man juokas ima, kai tu rasai visada kokis tavo darbas nysusvietnas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 12, 07:59)
<p>Aga, savanoriauja lerva mat, į kavines vedasi pabėgėlius 😅😅😅 KADA?? Ji gi neva dirba, tuo pačiu ištisai tūno čia, neva dar ir vaikais rūpinasi, su vyru kažką daro, daržus prižiūri, draugių turi 😅 aga😅</p>

Rašė, kad vertėjauja ukrainiečiams - na, tiems savo draugams, kurie UK biggrin.gif Tai labai tikiu. Kremliaus trolių fabrike visokių tautybių yra - ukrainiečių taip pat. Spėju, ji jiems verčia į rusų "kaip blogai Lietuvoj iš autentiškų šaltinių". Gi pati rašė, kad "intensyvus projektas" bus. Suprantama: o kaip jam dabar nebūti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 balandžio 2022 - 14:28
Sunku zmonems, kurių esybė yra negatyvi. Dziaugsmo nera gyvenime.
Atsakyti
Beje, Airijos vertėja, o ko nė žodžiu apie tai:

https://www.dublinli...IR7Hf_vRZUAk28U

Ir kaip ten su Rusijos besiskundžiančia ambasada Airijoj: degalų, elektros ir t.t. komforto jau gavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 balandžio 2022 - 16:39
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 11, 23:16)
Man kvailiausia atrodo, kai zmones kalba apie karo pasibaigima. Tai neisivaizduojama.

Čia tik jūsų nuomone. Niekas nežino kada ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 12, 17:49)
Čia tik jūsų nuomone. Niekas nežino kada ir kaip...

Nesupratai. Cia nekalbam kada ir kaip.
Reikia bent isiviazduoti kaip tai imanoma, as neisivaizduoju, o gal jus kuri isivaizduojate?
Atsakyti