QUOTE(Maja Di @ 2022 04 12, 06:48)
O tu sakai, kad ančiuko lūpos- aukšto intelekto ženklas?
Man tai nekliudo, lai džiaugiasi. Bet yra daug žmonių, kurie jau niurzga. O tai blogai, nes gali kilti nepasitenkinimo banga. Aš nesuidūriau, bet girdėjau, kad yra tokių pabėgėlių, kurie įsivaizduoja, kad mes jiems skolingi. Viena moteris treniruoklių salėj sakė stebėjo kaip viena prisiturbinusi lūpas treneriui ruskai aiškino koks čia žemas lygis sporto klubų toj Lietuvoj. Tokiai aš iš karto pasakyčiau, kad jei čia negerai, lai į rusiją varo.
Aš nk nesakau 😁 Man lūpos nk bendro su intelektu neturi. Gali būti ir su aukštuoju ir baigusi 10 klasių. Taip pat kaip ir su permanentiniais antakiais, silikonine krūtine, priaugintais plaukais, issitatuiravusi ir t.t. Žinai, jeigu man nepatinka kažkas išvaizdoje, nebūtinai tas žmogus "debilas".
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 12, 17:08)
Palauk, o gal galima tave apvogti, jei as nukentejau nuo kazko?
Ar isprievartauti, jei zmona "nedave"?
Kur tavo empatija?
Zmones susimoka uz paslaugas pinigus ir ju apvogti, tai yra atimti nupirkta paslauga uzleidziant vaikus, kurie nukentejo nuo kitu dalyku - tame nera jokios empatijos, tiesiog chamizmas.
Jei reikia vaikams tu baseinu, tai gal but reikia ispeti tuos kurie moka pinigus ir suteikti galimybe atstsiimti pinigus laukti geresniu laiku
O kodėl iškart kraštutinumai? Daug vaikų baseine tai ne nusikaltimas gi. Savaime aišku, jeigu pvz. mane nužudys, tai bus nusikaltimas. Na bet neseniai buvo straipsnis:
" Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėją Vladimirą Berezovskį taip užvaldė emocijos, kad jis daugybe nusikaltimų ne vienoje byloje kaltinamą ir iki balandžio pabaigos suimtą ukrainietį nutarė nedelsiant paleisti į laisvę, nes jis, kaip ir kiekvienas Ukrainos pilietis, šiuo metu privalo ne sėdėti už grotų, o kovoti kare už savo šalį."
Tai gal ir gali atsiimti pinigus, kam jau lb trukdo tie vaikai...