Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Ašaka @ 2022 04 21, 18:07)
Galima šaltinį? Mano rasta informacija apie hospitalizacijas ir mirtis Kanados Ontarijo provincijoje teigia kitką: https://www.publiche....pdf?sc_lang=en

Pavartyk tarybine spauda. Idomu ar rasi kur kazka tokio, kas neatitiks kompartijos pozicijos
Atsakyti

Prestižinė tauta...

https://www.tv3.lt/n...esbuti-n1163388

Atsakyti

Nuo kada ruskiai prestižinė tauta? Visais laikais buvo alkoholikų ir mužikų tauta.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 21, 19:23)
<p>Nuo kada ruskiai prestižinė tauta? Visais laikais buvo alkoholikų ir mužikų tauta.</p>

Man net rusų kalba šlykšti patapo- asocijuojasi ne tik su alkoholikais, bet ir su žudikais.
Šiandien kirpykloj buvau, kirpėja sakė, pas jas salone manikiuristė ukrainietė dirba jau beveik mėnuo, su mama ir 9 mėnesių vaikeliu čia. Sakė, dirba kaip kruopščiai, visos klientės labai džiaugiasi. Reiks užsirašyti pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 balandžio 2022 - 19:00
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 21, 19:58)
Man net rusų kalba šlykšti patapo- asocijuojasi ne tik su alkoholikais, bet ir su žudikais.
Šiandien kirpykloj buvau, kirpėja sakė, pas jas salone manikiuristė ukrainietė dirba jau beveik mėnuo, su mama ir 9 mėnesių vaikeliu čia. Sakė, dirba kaip kruopščiai, visos klientės labai džiaugiasi. Reiks užsirašyti pabandyti.

Bet gi su ja teks rusiškai kalbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 21, 19:14)
<p>Prestižinė tauta...</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.tv3.lt/naujiena/gyvenimas/dvi-rusu-seimos-apsikiaulino-kaip-reikalas-apsimete-ukrainieciais-nusiaube-viesbuti-n1163388?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=tv3televizija&utm_content=URL--naujiena-gyvenimas-dvi-rusu-seimos-apsikiaulino-kaip-reikalas-apsimete-ukrainieciais-nusiaube-viesbuti-n1163388'>https://www.tv3.lt/naujiena/gyvenimas/dvi-rusu-seimos-apsikiaulino-kaip-reikalas-apsimete-ukrainieciais-nusiaube-viesbuti-n1163388?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=tv3televizija&utm_content=URL--naujiena-gyvenimas-dvi-rusu-seimos-apsikiaulino-kaip-reikalas-apsimete-ukrainieciais-nusiaube-viesbuti-n1163388</a></p>

apsikiaulino ir viešbučių darbuotojai, kaip galima netikrinti pasų? kas ten per skylė? jei skylė, tai kiaules ir prisitraukia. Viskas teisingai pagal Visatos principus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 04 21, 20:33)
Bet gi su ja teks rusiškai kalbėt smile.gif

Na taip, bet žinau, kad ji ukrainietė ir jos vyras pasiliko ginti šalį. Žiūrėjau laidą Kitokie pasikalbėjimai su Valinsku, pasakojo kaip priimė dvi šeimas gyventi, turėjo dar vieną priimti, bet kai sužinojo, kad ir vyras pabėgo, atsisakė, sako lai dezertyrai patys nuomojasi ax.gif Laidoj jie šnekėjo, kad už kyšį (1000 eur) ir vyrai į Europą patenka, o aš girdėjau gandus, kad 5 tūkst dabar jau kyšis, didžiulė korupcija Ukrainoj iš tikrųjų. Va tokie neturėtų gauti jokių lengvatų, kaip ir jų moterys.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 21, 15:31)
Tas vaikinas buvo skiepytas prieš pusmetį, Tad skiepai jau nebežaidė rolės. Žinau tą šeimą. Baisi tragedija. </p>

"PSO (Pasaulio sveikatos organizacija) nurodo, kad po vakcinacijos buvo pastebėtas labai retas naujo tipo pašalinis poveikis ir jį pavadino trombozės su trombocitopenija sindromu“, – sako gydytoja.
Būtent šiam sindromui būdingos tos trombozės, kurios bendroje populiacijoje pasitaiko rečiau, tai yra minėta smegenų veninė trombozė..."

Pažįstu moterį, kuri dėl galvos skausmų kreipėsi į gydytojus. Ilgai nerado priežasties. Padarė spec. kraujo tyrimus- sutirštėjęs kraujas. Vartoja kraują skystinančius vaistus...

Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 04 21, 17:07)
Galima šaltinį? Mano rasta informacija apie hospitalizacijas ir mirtis Kanados Ontarijo provincijoje teigia kitką: https://www.publiche....pdf?sc_lang=en

Nežinau, bet lb keista. Pagal citata neranda straipsnio. Gal istrintas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 21, 20:05)
Na taip, bet žinau, kad ji ukrainietė ir jos vyras pasiliko ginti šalį. Žiūrėjau laidą Kitokie pasikalbėjimai su Valinsku, pasakojo kaip priimė dvi šeimas gyventi, turėjo dar vieną priimti, bet kai sužinojo, kad ir vyras pabėgo, atsisakė, sako lai dezertyrai patys nuomojasi ax.gif Laidoj jie šnekėjo, kad už kyšį (1000 eur) ir vyrai į Europą patenka, o aš girdėjau gandus, kad 5 tūkst dabar jau kyšis, didžiulė korupcija Ukrainoj iš tikrųjų. Va tokie neturėtų gauti jokių lengvatų, kaip ir jų moterys.

Tai ir ukrainietiškai bendrauk biggrin.gif gi panaši kalba.
O gal vyras studentas, o gal turi 3 vaikus ir t.t.?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 21, 21:05)
didžiulė korupcija Ukrainoj iš tikrųjų. Va tokie neturėtų gauti jokių lengvatų, kaip ir jų moterys.

taip ir jei tokie čia liks ir įsitvirtins, įsivaizduoji kaip dar daugiau nuvarys mūsų šalį?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 21, 21:40)
Tai ir ukrainietiškai bendrauk  biggrin.gif gi panaši kalba.
O gal vyras studentas, o gal turi 3 vaikus ir t.t.?

Mokėčiau ukrainietiškai bendraučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 21, 21:42)
taip ir jei tokie čia liks ir įsitvirtins, įsivaizduoji kaip dar daugiau nuvarys mūsų šalį?

Jau viskas suvaryta, ka cia dar nuvarys.
Man baisu, kad tas suvarymas gali atsirugti, nes gal ir gynybos planai remiasi auksiniais saukstais
Atsakyti